Genelde karşı olan insanlar linçleniyor yani açık giyince bütün hatlar ortada edep ahlak namus önemli konular bence açık giyen bir kadın da edep ahlak namus olmaz ki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En son bunu diyen birisiyle buradan konuşuyordum. Kız kardeşini kısıtlıyormus. Adam bana sokakta açık giyinenlele avel avel baktığını söyledi resmen.
Eskiden yanlış bir bakış açısı derdim. Bu tür insanları gördükçe artık ne düşündükleri umurumda değil.
Bu senin fikrin ve bunu düşünmekte özgürsün fakat insanların hayatlarına, seçimlerine karışamazsın. Bu kadar basit
Erkeklerin geneli öyle değil mi zaten dışarda her kıza bakar ama anasına bacısına asla mini etek giydirmez dürüst olmak gerekirse her ne kadar hoşuma gitsede onlar öyle giymese bizde günah işlemezdik
Bende de göz var dostum ama sevgilimden başka bir insanı görmüyor bu gözler. Her şey kişide bitiyor. Bu kişinin iradesinin güçlü ya da zayıf olmasına bağlı
Benim sevgilim yok açık giyinen kız görünce bakıyorum ama annem giyse hoşuma gitmez ki zaten benden önce babam izin vermez annem de zaten öyle giyinmez istese de giyinemez. Erkekler böyle yani başkasının anasına karısına kızına bakar ama kendininkileri giyse ortalık karışır istisnalar hariç çoğu erkek böyle
maalesef. Ben de işte bu durumun yanlış olduğunu savunuyorum. Çok çok abartı olmadığı müddetçe ister açık olurlar isterse de kapalı. Bu bir tercih meselesidir ve her insan kendi hayatını yönetebilme ve kendi hayatı hakkında seçim yapabilme özgürlüğüne sahiptir. Yani kısıtlamak yanlış
Kadını kısıtlamazsan her türlü belaya bulaşır kadınlar zeka yerine duyguları ile hareket eder zekâsız değiller ama fazla kullanma gereği duymuyorlar serbest özgür seküler yetişen kızları da gördük biz kimlerin kimlerin altından çıkıyorlar vere vere
Yaw dostum. Milletin karısına kızına bakıp ahlaktan bahsetmekten utanmıyor musunuz? Bu kadar çelişki olamaz
Yalan mı türk kızlarının çoğu sözde müslüman ama çoğu dar pantolon tayt etek crop giyiyor onla bunla yiyişip sevişiyor demek ki ruhlarında var namussuz olmak buna din bile engel olamamış
Diyelim ki öyleler. Bizi ne ilgilendirir?
Yarın evleneceğiz namussuz kızdan sadakat beklenir mi
O kızlar seni beni aldatır haberin olsun
Evet. Edep ahlak namus kavramını ortaçağda ortaya çıkmış bir dine dayandırıp bu kavramları başkalarına dayatmaniz doğru değil.
Açık giyinmenin ahlak ve namus ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama çok açık giyinmekde saçma yani bi taraflarının gözüktüğü kadar açık giyinmek çok itici gözüküyor kim ne derse desin
Adı üstünde açık beden görünüyor
Ahlâk ve namus sahibi bir kadın popo ve meme açmaz gayet de alakası var aslında
Ya tamam da ona bakarsan crop ve şort da açık ama giyilmesinde bence bi sorun yok bikini giyer gibi gezenlerden bahsediyorum sütyenle gezenlerden bahsediyorum ben
Şu crop mudur nedir daha 5 sene falan oldu bizim ülkeye geleli iyice bozuldu toplumumuz
Afedersin de kızın memesi memesinin ucu görünüyor o cropu giyince
Crop da bence sıkıntı yok toplumu bozan şey insanların kafalarının içinde😃
İnsanlar kadında edep ahlak namus arıyor namuslu olmak neden zor geliyor ki
Sıcak diye giyiyoruz diyorlar tesettürlü kadınların canı yok mu onlar dayanıyor sıcağa siz niye dayanamıyonuz
Bu insanların kendi tercihi sanane ki
Sana mı soracaklar sıcakta ne giyceklerini
Sanane banane diye diye kadınlar yoldan çıktı zaten erkekler eskisi gibi kıskanç olmayınca meydanı boş buldunuz tabi
Yani erkeklerin kıskanç olması ne değiştirebilir istedikleri kadar kıskansınlar biz yine giyeriz kendimiz için giyiyoruz eğer kendin çok rahatsız olduysan bakma senin gibi zihniyetli insanlar olduğu için türkiye gelişemiyor zaten çok da herşeye karışma hadi iyi günler istediğin gibi kudurmaya devam edebilirsin😉
Türkiye siz istediğinizi yapınca gelişti mi peki? Evet anca gavad gibi bir babanız sevgiliniz varsa giyinirsiniz dindar muhafazakar bir erkekle çık bakalım sana etek giydirir mi
Kes lan
Gerçekler zoruna gitti dimi evet çok rahat umursamaz adamlar var bak kadına değer vermeyen adam seni şeyine takmaz açık giysen banane der başka adamla samimi olsan banane der bu tarz adamları adam yerine koyarak toplum bozuldu zaten sizi kıskanan adam açık giymenize bozulur darılır
Ay ne zoruma anlatamam haline acıdığım için cevap vermiyorum sen git ötede kudur mal
Zoruna gittiği için hakaret etmeye başladın bir erkek sana karışmıyorsa seni şeyine takmıyordur ciddi düşünmüyordur aşık değildir
Kıskanmak başka kısıtlamak başka inşallah sevgilin olmazda kıza travma yaşatmazsın
İnşallah sevgilin olmaz da adamı kıskançlık krizine sokmazsın sizin gibi yollular erkekleri delirtiyor bir bok oluyor açık giyince sanki güzel olduğunuzu sanıyorsunuz
Sensin yollu açık giyiniyoz dediğimizde götümüzü açmıyoruz şort crop işte kes sanane herkes senin gibi mal mı
Mal sensin
Şort gotunu acar zaten
Ya sen harbi canım her şort göstermiyor götü aptal mısın sen kendin gidip giyersin bize gelince kadınlar giyemez bacım oluyolar sen giyince adam oldun sanki aptal eski kafalı seni defol git başka yerde kudur
Bazı küfürlerimi bacım olarak falan değiştirmişler ben yazmadım
İslamda şort giymen yasak
Tamam
Evet kudur aç kuran oku
Ya bi kes ya sanki kendin de çok imanlısın sanane ya defol git aptal