Merhaba,
Bana gecen sene bi gorucu gelmisti.. Ama okadar zamansiz gelmislerdiki anlatamam..
O oglani hayatimda hic gormemistim. Annesi pesimdeydii illa olsunn diye..
Ama ben istemedim ve red etmistimm
2-3 ay once oglani ilkkez gordum, o gunude dibimden hic ayrilmadi.. ama allah var ben yuzune bir kere bile seyli bakmadimm her erkege baktigim gibi kendimdim.
ama arkadasim dostum dedigim kiz, o biliyordu o bana gorucu geldi diye.. kiz resmen ona dolandi ama allah var oglan bir kez olsun bakmadi bile ona, benden ayrilmadii.. hic konusmadik etmedik ama. sadece yandan ayri beni izledigini gordumm o gunu..
Neyse iste annem ve cok yakin bir yengem gelip gidip dediler nasil begenmedin onu felan filan. hatta o yenge demisss kaybetmiyimm onu eger donme sansim varsa donim diye soylemis
ve baktigimdada bende gercekten pismanim gibi cunku aslinda fena birine benzemiyor sadece yasi iste benden baya bi buyuk aramizda 5-6 yas var
Simdide diyorumm acaba instasindaa hikayesine felanmi baksam? hani beni gorse? bi ilk adimi atsamm? oda baya bi cekingen biriii
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Takip isteği at, hikayesine bak. Çekinme ya. Ne olacak. Hayırlısı olsun 🙂
aminn insallaahhh, iste cekiniyorumm yaaa
sırf arkadaşın ilgi gösterdi diye ne tehlikeli yaratıksınız siz ya..
evett yaaa, arkadasimi o gunu oyle gorunce dedimm kendi kendimeee o arkadasim benim arkadasim olamaz.. o cocugu red etmistim diye takilmamistim o gunu fazla.. ve inanmak istememistim arkadasimin ona sulandigini
Red edene gidilmez bir daha giden enayidir
neden?
Onur Gurur meselesi tabi kendisini yedekte bekletilecek kadar aşşağılıqq görüyorsa durum başka
yedek degildi o benim icin sadece kotu bir zamandi.. hic gormemisimm etmemisim ona nasil evet derdimm? ve daha yei okulum bitmistii is ariyordumm ozamanlari onun stressi vardi uzerimde
Sonuçta kaale bile almamışsın görmeyi bile talep etmemişsin, sana göre yaşayacak keyfini bekleyecek değil
tamam oyle zatende..
sade o degilkii diger goruculeride kabul etmedimmmm
Yani sonuçta millet seni bekleyecek sana göre şekillenecek değiller, en ufak adım atmamışsın kimseden öyle bir şey bekleyemezsin
tamam
Beğendiysen ufak bi pas at o gelir zaten
peki nasil birseyy yapmamm gerek?
Hikayesine bak ve yorum yap gerisi gelir
yorum yapmazsam olmazmi?
Dene yani olabilir tabi
Dönüş olmazsa beğenirsin başka bir hikayesini
hmmmm, offff emin olmadan da birsey yapmak istemiyorumm yaaa
Beğendiysen yaz çünkü cevap gelecektir.
yazmak olmazda, cunku simdi bilmiyorum var mı biri ama bence yok yoksa kucuk kardesi icin kiz istemeye gitmezlerdi ilk ona giderlerdi
Aklında kalacağına yazıp öğren her şeyi. Belli ki etkilenmişsin.
Yanii evett haklisinizz.. amaa belki olmazsa nebilimm yaaa ;(
Olmazsa ne olacak? Hiçbir şey. Sanki dünyanın sonu gibi düşünmeyin. Diyelim ki yazmadınız ve o başkasıyla evlendi. O zaman üzülmeyecek misiniz? Hiçbir şey yapmayıp da üzüleceğinize yaparak üzülün.
evett dogruu cok haklisinizz aslindaa.. su sekilde uzulurum iyi bir cocugu kacirdigim icin uzulurum asik oldugum icin degil cunku asik degilimm
Deli gibi aşık olup da evlenenlerin evliliği daha kısa sürüyor çünkü aslında aşık oldukları kişi, onların hayal ettikleri kişidir ama evlenince hayalle değil de gerçekle evleniliyor.
hmm anladimmm, yanii az seversen daha iyi olur diyorsunuz?
Az sevmek değildir bu. Beklentiyi hayale göre değil de gerçeğe göre ayarlamaktır.
hmmm :(
aracı gönder
kimi gonderecemm daha yaaa :( annesine gidip diyemeyiz daha istiyoz felan diye
istiyoruz deme sanki dedi bir desin tekrar isteyin birdefada kim hemen verir kız evi naz evi desin akıllı biri
aynennn oda dogruuu :( ama iste oyle biri var mı onu dusunuyorumm.. o yengede yapmazki..
annem dedi eger istiyorsan bu saatten sonra sana kalmis birsey
samimi biri olmalı
hmmm
Vardır samim bir yenge bu işleri yengeler oğlana iyi aktarır
hahaha ama ona aktaracak kimse yok ve araya kimseyi sokmak istemiyorumm..
cunku cok insan gordumm beni sogutan sey yapanlari.. cok iyi kisilere bu kotu su soyle boyle dediler=.. ama bizim bildigimiz kotu olanlara cooooook iyi dediler.. cok gayinlik vvar yaaa
sanladan ulaş oğlana reim flan beğen artık geri döner kimsede bilmez
instadan hikayesinemi bakayimm ya da , linkend in hesabindan mi bakayimm
dikkatini nere çekerse
hmm iste bilmiyorumm
tanısam yazarımda sen nereden biliyorsun der
GHAHAHA aynenn olmazzz
dm gelsen