Babam annemi aldatıyor ama beni ikna etti, anneme söylemeyeceğim. Doğru mu yapıyorum?

Telefonundaki mesajlar ve aramalarda yakaladım. Konuştum çok sert bi şekilde. Öylesine olduğunu annemi asla birakmayacagini cok sevdigini soyledi. Anneme diyemedim rahatsiz zaten daha da hastalansin istemiyorum. Kanitladi bugun kadinla butun iletişimini kesmiş ama yine de berbat hissediyorum. Sizce dogru mu yapmisim? Ne yapmali?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de kadınla cinsel fotoğraflarini gördüm aklimdan cikmiyor babama her baktigimda aklima geliyor, igreniyor uzaklasiyorum ondan. Nasil toparlicam? Ustelik 6 ay önce de uzun iliskim tarafindan aldatilmistim. Cok uzgunum birine bi daha nasil guvenebilirim ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin ekonomik ozgurlugu de yok bu arada. Ve babam anneni birakmam vefasizlik yapmam diyor. Kendi babasi annesini aldatti diye 40 yasindayken bile travma yasadi aynisini bana da yaşattı. Onu cok severken sevmemem gereken noktaya getirdi nasil devam edicem?
Babam annemi aldatıyor ama beni ikna etti, anneme söylemeyeceğim. Doğru mu yapıyorum?