Yalnız yaşıyorum, size göre bu bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı?

Beni babaannem ile dedem büyüttü onlar da vefat etti. Babam başkasıyla evli çocukları var babaannem öldüğünde birkaç gün babamda kalmıştım sonra huzursuzluk çıktı ayrıldım oradan. O da gitme demedi zaten🙂
Annemin nerde kiminle evli olduğunu bilmiyorum anne tarafımı tanimiyorum bile çünkü ben bebekken annem başkasına kaçmış. Anne diyince bile babaannem kızardı.
Velhasıl yalnızim.
Bazen içimi durduk yere hüzün kaplıyor. Tuhaf bir burukluk oluyor kırgınım ama kime kırgın olduğumu da bilmiyorum. Yalnızlığı sevmiyorum erkek arkadaşım vardı evleniriz diye beklerken 3 yıl sonra evli olduğunu öğrendim bir tokat da ondan yedim 🙂
İşte böyle.. var mı benim durumumda olan?

Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim tek tek yazmaya yetişemedim. Kedi almak mantıklı ama bir insam gibi karşılıklı muhabbet edemeyiz🙂 bazen sesimi unutuyorum konuşmaya konuşmaya 😃 ilgi çeken biriyim aslında ama güven problemim var gerek ailem gerek erkek arkadaşım malum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarım çok teşekkür ederim yoğun ilginizden dolayı.. yorumlarınızın her biri çok kıymetli benim için🌼Mesele yalnızlıktan öte aslında kendi içimde yaşadıklarım sanırım. Çünkü bakıyorum yalnız yaşayıp bu durumdan zevk alan arkadaşlarımız var
Yalnız yaşıyorum, size göre bu bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı?