Annemin her konuda arkamda olduğunu düşünüyorum sadece küçükken yaşadığım bir şey var bunu duysa belki bana inanmaz bu yüzden hiç anlatamadım
Sizin de arkanızda durmazlar diye anlayamadığınız şeyler oldu mu
Annemin her konuda arkamda olduğunu düşünüyorum sadece küçükken yaşadığım bir şey var bunu duysa belki bana inanmaz bu yüzden hiç anlatamadım
Sizin de arkanızda durmazlar diye anlayamadığınız şeyler oldu mu
kaç yaşına geldim asla ama asla bir kez olsun arkamda durduklarını görmedim. o nedenle ne herhangi bir şeyimi anlatırım ne de çözümü onlarda ararım. ailem için canım feda o ayrı
✅️👏🏼
Asla değiller kendi işimi kendim yapıyorum bir kere olsun küçükken hiç eğlenceye falan götürmediler basit şeydi şimdi fiyatlar uçtu kendi paramla kendim eğleniyorum en pahalı dondurma olsun çarpışan araba olsun donme dolap olsun kendim eğleniyorum sinemaya da gidiyorum kendi işimi kendim yapıyorum onlar beni oyalamaktan başka birsey degil zaman geçsin diye kendi halimde mangal yapmama bile karışıyorlar
Hayir değiller. Bahsettiğin olayı az çok tahmin ediyorum. Yasadigin şeyleri asla kimseye anlatma. Kendi ailende dahil. Yapacağın tek şey dünyadaki kötülüklere karşı rabbine sığınmak. 🌸🙏
Çünkü bizim gibi toplumlarda kadın bir zarara uğrasa bile suçlu konumuna dusebiliyor
Bak güzelim. İçinden geçen sesi dinle. Yasadigin şeyleri önüne gelen herkese anlatma. İnsanlar üzerine bin katarak dedikoduya dönüştürüyor. Çevrenizdeki insanları, akrabaları gerçek dost sanmayın. Her şey her yerde söylenmez. Kapalı kutu olacaksın. Ağzını kapatacaksın.
Bu konuda konuşmak istersen buradayım.
Haklısın kimseye anlatmamak gerek ama bazen bazı şeyleri insan anlatıp üzerindeki yükü hafifletmek istiyor düşündüğümde ağlıyorum nefes alamıyorum ama anlatırsam da bunca zaman neden anlatmadın diyip suçlayabilirler öyle işte teşekkür ederim güzel yorumun için
Ne demek rica ederim. Allah seni iyi ve hayırlı insanlarla karsilastirsin prenses
Amin inşallah sizi de 🥰
Cevap
6Cevap
Annem öldü babamda bı kadınla evlendı Allah'tan baska kımsem yok. Her zaman başımın çaresine bakan bı ınsan oldum bu da benı cok güçlü kıldı
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Kpss zamanı tercih yapacağım mutsuzdum zaman evden ayrılmak istiyordum babam ağzına geleni söyledi
Kpss zamanı puanım tutarsa bende tercih yapacam ya. Neden mutsuzdunuz peki
Atandiniz mi peki
İnşallah hadi bakalım
En fazla aktivitesi yürüyüş yapmak olan benim destekcisiler evet
Hayir hic buyuk yalanim olmadi onlara karsi ama her daim arkamdalar
çoğu zaman karşımda oldular
Her konuda yanımdadırlar
Evet desteklerler
Hic arkamda durmazlar.
Var olsunlar
Taciz vs gibi bir şey mi yaşadın?
Her durumda kimse kimseyi desteklemez