beni seveni ben istemiyorum benim istediğim beni istemiyor. bu döngüde kalıyorum hep. sonunda yalnız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşlarınızın evlilik yolunda olması, sizin hayatınızda kimse olmaması, kendinizi yalnız ve boş hissediyor olmanız çok doğal. Bu duyguları yaşamak, herkes için zor olabilir. Duygularınızı kabul edin ve onlarla başa çıkmak için zaman ayırın. Kendinizi yalnız ve boş hissetmeniz normaldir. Bu duyguları inkar etmek yerine, onları kabul edin ve onlarla başa çıkmak için zaman ayırın. Arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirin. Arkadaşlarınız ve aileniz, size destek ve sevgi sağlayabilir. Onlarla vakit geçirerek, kendinizi yalnız hissetmenizi azaltabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışın. Yeni insanlarla tanışmak, yeni arkadaşlıklar kurmak ve sosyalleşmek için harika bir yoldur. Yeni hobiler edinmek, sosyal etkinliklere katılmak veya online platformları kullanmak, yeni insanlarla tanışmak için yapabileceğiniz şeylerden bazılarıdır. Kendinize odaklanın. Kendinize odaklanarak, kendinizi daha iyi tanımak ve geliştirmek için fırsat bulabilirsiniz. Yeni beceriler öğrenin, ilgi alanlarınızı keşfedin ve hedefler belirleyin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biraz uğraş yarat kendine, spor yap. Müzik, kitap ve gezi kulüplerine katıl. İş hayatında ileri götür kendini. Profesyonel ol, insanlar seni tercih etsin. Boş insanlara ile zamanını kaybetme, senin istediğin kişiye fırsat ver ve kapıyı aç. Baktın olmuyor, uğraşma.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBu döngüden kurtulmanın yolu karşı tarafı tanımaya çalış herkesi tamımaya çalış mesafeli olursun sonra aranızda ciddi çekim olursa ilişkiye adım atarsınız yoksa bu döngü devam eder
02 Yorumla- +1 yıl
Neden herkesi tanımak zorunda olalım?
- +1 yıl
Lafın gelişi dedim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Vermeden boşluklar dolmaz..
Armudun sapı, üzümün çöpü diye çıtayı yüksek tutup hak ettiğinin üstünde hedefler koyarsan işte böyle evde kalırsın 🤣
011 Yorumla- +1 yıl
Haklısın amca 😄😄
- +1 yıl
Babam 54 yaşında? Amcam da 45 yaşında bir zahmet kabul edin bunları
- +1 yıl
Ama saygıdan ötürü her zaman amcam olacaksınız sevgilerle
- +1 yıl
Sağ ol amcacım
- +1 yıl
Yujhjh 50 yaşındasın ne desin dua et dede dememiş 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben doğruyu dedim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu ülkede evliliği, hayattaki bir zorunlulukmuş gibi lanse etmeleri cidden artık sıktı. Senin için demiyorum bunu ama cidden bu bir görevmiş gibi yaşamaları ve evlilik düşünmeyen insanlara hor gözle bakmaları falan çok iğrendirici. Nasıl mutluysan öyle yaşa, bu evlilik işleri "dur yaşım geçiyor hemen evleneyim ilk tanıştığımla" diyerek olmazki, böyle düşünüp şuursuzca evlenenler yüzünden mutsuz evlilikler ve mutsuz yetiştirilen çocuklar dünyaya geliyor ama onları kim önemser, evlendin ve görevini yaptın ya gerisi önemli değil. Evlilikten soğutan çok neden varken birde insanların bu tutumları iyice mide bulandırıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız dediklerinizde..
- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılHerkesin zamanı farklı, şimdi evleniyorlar 6 ay geçmiyor boşanıyorlar, böyle olacaksa hiç evlenme daha iyi, 20 yaşında evlenip hayatını heba edenlerde var, 40 yaşında evlenip de iyi ki diyenler var, böyle şeyler aceleye gelmez. Doğru zaman geldiğinde sıra sana gelecek.
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah dediğiniz gibi olur..
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMarifet değil evlenmek. Doğru düzgün insan çıksın diye karşına dua et. Yalnızlık daha iyi inan saçma sapan bir ilişkin olacağına.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru düzgün insan çıksın diye dua eden kız var mı ? Genelde it puşt berduş kötü adam seviyorsunuz
Soran+1 yıliyi adam dünyayı kurtarmak için seni öldürür, kötü adam seni yaşatmak için dünyayı yok eder. Alıntı paylaşmak istedim :)
- +1 yıl
Sen kötü adam sev o zaman madem böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılYok be alıntı paylaştım öyle :D
- +1 yıl
Sonra bu ülkede niye kadın cinayeti var sizin gibi aklı olmayan kadınlar yüzünden var herkesle sevgili olunmaz manavdan patates mi seçiyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim. Hayatım aşk acıları ile geçti. Hep umut verip vazgeçtiler sadece arkadaşız dediler. Bunlarla oyalandım yıllarca ve 35 yaşına geldim. Şu an yine aynısını yaşıyorum. Yine birisi umut verdi yine arkadaş ayakları yapıyor. Böyle yaşlanacgm. Yazık günah geçen yıllara
39 Yorumla- +1 yıl
Sorun ne sence
Soran+1 yılgerçekten kötü bir his.. sizi anlıyorum. sevilmekte bir rızık.. bize verilmiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@kardanadam28 sorun karşıma çıkan ruh hastalarında. Hiç aklımda yokken akıma girmek için uğraşıp ilgimi fark edince bir tarafları kalkıyor. Arkadaşı ayakları yapılıyor. Soğuk davrannca yine uğraşıyorlar. Bu hep böyleydi
- +1 yıl
Farklı şeyler mi istiyolar peki
- +1 yıl
Aşırı saçmalıyorsun. Ne sanıyorsun evlenmeyi. Evlenme. Mecburi bir görev mı?
Cevap sahibi+1 yıl@kardanadam28 Onlara sormak lazım. Ben bilmem. Ne istediklerini bilseler umut verip dansöz gibi kıvırmazlar
Cevap sahibi+1 yılSevilmek aynı anda birkaç kişiyi idare eden kızların hakkı. Kız arkadaşlarım öyleler. Üç kişiyi idare ediyor. Kızlara evlenecek adam bırakmıyorl ki. Hepsini stok yapıyorlar
- +1 yıl
Hahaha stok yapmak 😀
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum düzgün insanın karşısına düzgün biri çıkmıyo hiç
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇevre baskısı denilen şey bu olsa gerek. Biraz özgün olun derim. Kendiniz evlenmek istiyorsanız evlenin, düzgün biri gelmiyorsa da evlenip hayatınızı karartmayın.
20 Yorumla
+1 yıl2. yi doğuran arkadaşlarım var artık.
Ama ben şu hayatımdan da gayet memnunum mutluyum
Evlenmek şart değil. Cidden değil20 Yorumla
+1 yılAllah şu anda senin karşına birini çıkarmıyorsa hayırlı olan budur. Sen sabret şu an olmuyosa daha güzeli olacağı için olmuyodur
10 YorumlaSevilmek bir rızık sevilmek için sende doğru bir insan olmalısın ki o seni bulsun dua etmeyi unutma mutlaka karşına çıkacaktır sadece bekleme akışına bırak hayatına bak
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- +1 yıl
Sevilmek de rızıktan...
Çok doğru
Biraz zamana ve doğru kişiyi aramaya ihtiyacın var.
20 Yorumla
+1 yılYa evlenince noluyor sanki awk skcem sizin şu evlilik takıntınızı. Niye her yerde zombi gibi eğğ koca kocağğ 🧟♀️🤤 diye dolaşıyorsunuz anlamıyorum koca bir yere kaçmıyor bi sakin olun.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah sakin ol ya :D
- +1 yıl
Sakinimde bu kadar y@rrak meraklısı olmayın yani her yerde bulursunuz y@rrak
+1 yılİsmail yk nın şarkısına döndü beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez... devamını getirmiyorum zaten jsdjj nasip kısmet ha deyince her şey olmaz zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. İsmail yk önceden bilmiş
- +1 yıl
İşin esprisi o sen takılma ona dkdkd
Dua et doğru kişi için sevmiş sevmemiş dersen işin zor
10 YorumlaBoş vakitlerini dolduracaklar şeyler bulmalısın kişisel gelişim kursları olabilir mesela 🎈
10 Yorumla
+1 yılŞu evlilik soruları beni evlilikten soğutuyor. Bu kadar çaresiz ve ezik olmak zorunda mısınız?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme kardeşim soğuyorsan kimse zorla bir şey yapmıyor sakin :D
- +1 yıl
Anlatamadım galiba burada asıl önemli olan evlilikten başka bir düşüncesi yokmuş gibi davranan çaresiz görünmek ve ezik davranış
- +1 yıl
Kendini boşluk içinde bulmak 👍
Soran+1 yıltamam sen kendini boşlukta bulmazsın yani :D bu kadar dert edinme başkalarının problemlerini ya :D
+1 yılzaten sizlerde sizi sevene değer vermiyor nerde öküz varsa gidiyor onlarla takılıyorsunuz ondan sonra da sevgilim öyle böyle diye dert yanıyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır bana kötü davranan bir insanın hayatında yeri olamaz. 25 yaşındayım. kendime saygım var. sadece benim hoşlandığım insanlar benden hoşlanmıyor. benden hoşlanan insanlardan da ben hoşlanamıyorum... hepsi bu
- +1 yıl
İsmail'in 2. versiyonu
Soran+1 yılkendisini tanımıyorum :)
- +1 yıl
Benim O. tanımaman da gayet normal
- +1 yıl
Hayat bu zaten.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir dimi
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir o nasıl bir kapak resmi öyle
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim üç çocuklu arkadaşlarım var hepsi evli. Ya ben ne edeyim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Amaan boş ver hepsi şikayetçi evlilikten böyle kafan rahat. Dert etme hayırlı olan hayırlı vakitte gelir
Dağın altında olsan nasibin seni bulur ya da sen nasibini bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yıltabiki Rabbim en güzel zamanda verir.. sadece bazen bi hüzün çöküyor işte.
Soran+1 yılhaklısınız..
+1 yılValla birini bul diyerek çok rasyonel ama bir o kadar da gereksiz bir cevap vereceğim.
02 Yorumla
Soran+1 yılbirini bulmak değil mesele birbirini bulmak
- +1 yıl
Tamam güzel diyorsun sen çiçek bahçesinde gül arıyorsun da belki gülü hiç bulamayacaksın ve ezdigin papatyalara üzüleceksin.
+1 yılonlar evleniyor diye seninde evlenmen gerekmiyor evlilik kıyafet değil ay arkadaşımda gördüm bende alayım beğenmezsem gardıropumda durur gibi
10 Yorumla
+1 yılArkadaşların evleniyor diye eksiklik mi hissediyorsun bu evlilik mevzusunu?
İnan boş iş şu evlilik. Sadece hayatını daha da kısıtlayacak bir şey.
Var 3-4 arkadaşım evlenen. Hepsi mi pişman olur arkadaş.15 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haklısınız
- +1 yıl
Ya bakın bu evlilik olayını tabu haline getirmeyin. Sonu daha kötü oluyor. Sırf evlenme fiilini gerçekleştirmek için saçma sapan bir evlilik yapıp hayatınızı daha da kötüye ceviriyorsunuz.
Yorumlara baktım işiniz de varmış sanırım. Yani herhangi birine maddi olarak da ihtiyacınız yok. Sizden daha özgürü yok aslında. Kendinizi kisitlamayin.
Bir insanla duygusal bir bağ kurmak için illa evliliğe gerek yok. Tabii dini hassasiyetlerinizi bilemiyorum o da var.
Soran+1 yılya insan bi eksik hissediyor nedense.. arkadaşlarımla buluştuğum da falan. Toplu buluşmalar oluyor herkes sevgilisini getiriyor ben yalnız.. öyle bi boşluk oluşturuyor
- +1 yıl
O konuda haklısınız evet. İnsan sosyal bir varlık. Tabii ki bu duygunun olması çok doğal. Ama burada asıl konu, sevgi denen olgunun karşılıklı olması gerektiği.
Yani karşılıklı duygu beslemdigin biriyle gitmektense tek gitmen senin için coook daha iyi.
Soran+1 yılTabiki öyle. Sevgi beslemediğim insana yalandan seviyormuş gibi yapamam.
+1 yılGerçekten kısır bir gönlünün içerisindesin Peki mantık evliliği düşünüyor musun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Biraz daha sabret evlenmek gibi bir sorunun kalmaz ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka ülkenin subayı olmak istiyorum? ↗
SORUMU CEVAPLAYIN LUTFEN
-SAYGILARIMLA00 Yorumlabu yazdıklarına bakınca bahsettiğin boşluğu doldurman için tek yol görünüyor o da vibratör :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂😂😂 İşte böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahah
- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBekarlığın olumlu yönlerini düşünün
İlla istiyorum diyorsanız anca dua edebilirsiniz
00 Yorumla kendini onlarla kıyaslama herkesin hikayesi farklıdır
20 Yorumla
+1 yılAcele etme kısmet elbet senin de karşına hak eden biri çıkar
13 Yorumla- +1 yıl
harikasın
- +1 yıl
@mavropouli 😊
- +1 yıl
nereye kayboldun
Gizli Üye(25-29)+1 yılDua oku başka yolu yok. Herkes kısmeti açılsın diye gizliden gizliye ne dualar etti de öyle evlilik yoluna girdiler
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin :D
Cevap sahibi+1 yılEvet benim arkadaşım ne dualar okudu 23 yaşında evleniyor şu an. Kocası da çok iyi huylu efendi karakteri güzel zengin bir doktor
Soran+1 yılKız bizede söyle duaları nolur.
Cevap sahibi+1 yıl111 kere ismi azam duası aşkım
Soran+1 yılAman kim uğraşacak kuzum ya :D
Cevap sahibi+1 yılKanka işte kim uğraşacak dediğin için hak etmeyen kızlar en iyi erkekleri kaptı. Sana karakteri çürükler aldatanlar psikopat fakirler evlenip boşananlar falan kalır
Soran+1 yılAllah korusun kız
- +1 yıl
😀😃😃
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sosyal medya detoksu ve bi hobi fena olmaz bence…
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın evlenme ve hayatına kimseyi alma flört et ye iç gez hayatını yaşa
10 YorumlaBoşlukta olduğunun farkında olmanda güzel;)
21 Yorumla
+1 yılBizde aynıyız Ankara'da kız kalmadı be
13 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek? :D
- +1 yıl
Ankara’da kız çok kardeşim de ilişkiye hazırım dedi kız Ankara’nın en güzel kızıydı nasibim değilmiş ne deyim
- +1 yıl
İlişkiye hazır değilim dedi işte
+1 yılO zaman evlenmezsin olur biter evde kalırsın (:
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılzamanın gelmedi demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haklısınız
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Görücüye çık
3 vakte olur02 Yorumla
+1 yılinşallah değerli
birisi karşına çıkar08 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
yaşın kaç
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
kokrkma
Soran+1 yılkorku değil de.. hüzün diyelim
- +1 yıl
oyle belkide hepsinden harikasn
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
birsz kendinden bahsetsene
+1 yılYaşın ve işin nedir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılSende benim gibi evde kaldın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBen varım istersen
00 Yorumla
+1 yılSame here baby
00 YorumlaDüşünme nasibten ötesi yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılBence doğal akışına birakin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKader kısmet ben de öyleyim. Saldım artik
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun, var mı meslek
Soran+1 yılçalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen işime verdim kendimi. Aşkın boşluğunu epey bir doldurdu. Tavsiyemdir🌺
Soran+1 yılbende öyle yapıcam sanırım..
Cevap sahibi+1 yılVe şu da bir gerçek. Çok istediğin senden kaçar, umudu kestiğin an olur.
+1 yılAkışına bırak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDua et
10 Yorumla Elbet bir gün
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi sevenlere fırsat verin...
10 YorumlaÇokta heveslenecek bir durumu yok
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. bende ayni
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir his..
Soran+1 yılBana ufacık temas etmelerine bile katlanamıyorum… bırakın sevmeyi denemeyi
+1 yılYalnızlık iyidir boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılbi zaman sonra kötü gibi
- +1 yıl
Yakın arkadaşla yaşıyorum ben illa sevmek zorunda değilsin
Kapı açıuor musun
06 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum
- +1 yıl
Ne kapısı
- +1 yıl
🤣
+1 yılArkadaş olalım
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun ama bi yerden başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasibini beklicen
10 Yorumla
+1 yılAynı ben 🤣🤣🤣🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Yav boş ver kimseye ihtiyaç duyma hayatına bak her şey zamanı gelince gerçekleşir mutluluğunuzu yaşayın kimsenin kısıtlaması altında kalmayın 👍🏻
- +1 yıl
He öyle ama 39 yaşında değilim 😂
- +1 yıl
Yok kalsın istemiyorum 👍🏻
+1 yılZamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın kaç?
00 Yorumla
+1 yılOlacağı bu zaten
01 Yorumla
😢😢✌
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bütün arkadaşlarım evlilik yolunda, benimse hayatımda kimse yok. Bu boşluktan nasıl kurtulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler