Aile & Toplum Ülkemizde neden herkes polisleri emniyet müdürünü ararım şeklinde tehdit ediyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunun gibi tonlarca haber var bir benim herhalde emniyet müdürü tanıdığım yok😅 Ülkemizde neden herkes polisleri emniyet müdürünü ararım şeklinde tehdit ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Çünkü eğer tanıdığın varsa çözülüyor gerçekten de 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu haberi geçtim başka bir haberde ehliyetsiz kadın ararım mehmet müdürü demiş aramışta polisler meslekten men edilmiş. Ülke iyice ortadoğu ülkesine döndü. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Emniyet müdürlerinin epey kankası var herhalde. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ülkenin sistemi bu çünkü 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Liyakatsizlik olduğunu herkes biliyor diye 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bu iktidar buna sebep oldu 0 1 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Hatay’da milletvekili oğlu karakol basıp karakol amiri dahil herkesi sıraya dizmişti Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Manyak çok çünkü yasa var kanun var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çünkü eğer tanıdığın varsa çözülüyor gerçekten de
Bu haberi geçtim başka bir haberde ehliyetsiz kadın ararım mehmet müdürü demiş aramışta polisler meslekten men edilmiş. Ülke iyice ortadoğu ülkesine döndü.
Emniyet müdürlerinin epey kankası var herhalde.
Ülkenin sistemi bu çünkü
Liyakatsizlik olduğunu herkes biliyor diye
Bu iktidar buna sebep oldu
Hatay’da milletvekili oğlu karakol basıp karakol amiri dahil herkesi sıraya dizmişti
Manyak çok çünkü yasa var kanun var