Bide Ben doğmuşum Bugün sanki cok meraklıydım bu Dünyaya 🤪
Bide Ben doğmuşum Bugün sanki cok meraklıydım bu Dünyaya 🤪
Doğum günün utlu olsun sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllara.. iyi ki doğdun ve umarım çok güzel bir yıl geçirirsin abla <3 🙏✨🥳🤗🎂
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun 🇹🇷 bugünde ben de evdeyim. keşke şöyle heyecanlı bir şeyler yapsaydım diyorum tabi ki de.. ama sıkıcı geçiyor biraz
Teşekkür ederim kardeşim benim Allah razı olsun değerlisin.🙏🙏
Rica ederim abla sende değerlisin.. 🙏
öncelikle senin doğum günün kutlu olsun huzur ve mutluluk dolu bir ömrün olsun
bu memleketin kurtuluşunda zafere giden yolda askerinden komutanından sıhhiyecisinden ve bunlara bir bardak su vereninden bile cepheye mermi taşıyanına asker üşümesin diye evde patik örenine kadar bir arpa boyu dahi emeği geçmiş kim varsa rabbim cümlesinden razı olsun mekanları cennet olsun inşallah
40 yılda bir denk gelebileceğim Nadide değerli insanlardan birisin en azından takip ettiğim kadarıyla böyle bir kadını dünyaya getiren önce anneye sonsuz saygımızı sonra seni yetiştiren ailene sonsuz sevgimizi iletir doğum günün kutlu olmasını dileriz
Teşekkürler 🙏
Bir lider inandı, bir millet kazandı.
תודה🙏. Teşekkür ederim.
Cevap
15Cevap
Çalışıyorum ben evde değilim. Zafer Bayramımız kutlu olsun nice güzel haberler ve zaferleri alalım.
Böyle güzel bir günde doğmuşsun. İyiki doğmuşsun iyiliğe inandıran kadın iyi ki varsın nice mutlu güzel yıllara 😍❤️😍
İnandık başaracağız 👍🏽💪🏽
Ne güzel bir günde doğmuşsun. Doğum Günün Kutlu Olsun. 🎂 🎊 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu , Bu uğurda canlarını feda edenlerin ruhu şad olsun
Zafer Bayramımız Kutlu Olsun ❤ Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşlarının Mekanı Cennet Olsun ❤
Doğum Günün Kutlu Olsun :)
Ben hep evdeyim ayrıca ne güzel bir günde doğmuşsun ☺️ hem cumhuriyet bayramımız hem de senin doğum günün kutlu olsun 🇹🇷
Amca derken 😃
He aynen ya Hemen gelse ne var 9 ay bekle şimdi 😆
Dogum gunun kutlu olsun.. ve herkesin zafer bayramini kutlarim.
Butun gun toplantilarim olucak.
Dogum gunun kutlu olsun hanımefendi 💐🎂 30 Ağustos erkesin zafer bayramini kutlarim. ❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Rica ederim 🤗
Seninde zafer bayramın. ve, Doğum günün kutlu oldun. Nice senelere
Rica ederim
maalesef ne evi ya :(
bayramımız kutlu olsun.
ne sevdin bu amca lafını yahu.
kasten sinir etmek için mi yapıyorsun? :)
gıcuk :D :D
Ne teyzesi ya prenses dedim ben hep sana :)
Ne güzel yakın işte yaşlarımız :)
Doğum günün kutlu olsun 💐💐 ve cumhuriyetimizin 101inci yılı kutlu olsun. Evde değildim İzmir'den döndüm iş için gitmiştim
Doğum günün tekrar kutlu olsun Naciye. Çalışıyorum bugün de. Ev yüzü haram bize 🤣
Çalışmak iyidir. Biraz daha huzur var en azından.
Bayramımız kutlu olsun
Zafer zafer şehitlerin kanı yüce olsun
Aynı duygularla kutluyorum
Rica ederim
şu an için evdeyiz. Birazdan çıkacağım
Zafer doğumun kutlu olsun
Dgko güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?