Vatanımızı nasıl bölmek istediklerini ve ne istediklerini gösteren renkli haritaları 1800'lerde basılmış bir incilin arka sayfalarında görmüştüm yıllar önce. 30 Ağustos'tan önce yapmak istedikleri buydu, neden diye sorarsanız; o haritalarda "Kürdistan" ve "Büyük İsrail" vardı topraklarımızda. Kalan topraklar da bölünmüştü. 30 Ağustos'tan sonra kaba kuvvetle yapamayacaklarını anladılar, planları değişti, içten çökertme üzerine. Ülkemizde ve çevremizde olanları görüyorsunuz. Ne kadar kötü durumda da olsak, fikir ve inanış ayrılıklarımız da olsa, bir bütün olmalıyız. Takım tutar gibi parti, inanç, fikir v. b. tutmamalıyız, birbirimizin ayrılıklarımıza ve aykırılıklarımıza saygı göstermeli ve bölünmemeliyiz. Yapılacak çok şey var, çok geç kalıyoruz! "Su uyur, düşman uyumaz", özellikle dost görünümlü canavarların, başkasını "terörist" ilan eden "terörist devletlerin" olduğu bu devirde. Çok uzak olmayan tarihe bakın, bir baskın yedikleri için, erkekleri savaşta olan bir ülkenin iki şehrine atom bombası atıp, yüzbinlerce bebek, çocuk, kadın ve yaşlıyı öldürmekten bir an olsun çekinmeyen kimdi? Bu ve bunu gibi devletlerin acımasızlıkları, vicdansızlıkları hala devam ediyor. Sayfalar dolusu yazılacak şey var, ama zaman ve yer yok. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun, unutmayın, unutturmayın...
21 Yorumla- 11 ay
👏 👏
En İyi Cevaplar
11 ay30 Ağustos zafer bayramımız ve Türk silahlı kuvvetleri günümüz kutlu olsun. 🇹🇷 Türk milleti, bu kutlu günde adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Asil Türk ordusunun şanı ve itibarı vatanımızın bağımsızlığı ile birlikte asırlar boyu sürecek. Bu şanlı tarihi yazan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyor, her birine minnet duyuyorum.
Bu anlamlı günü Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözüyle kutlayacağız. Bugün Anıtkabir semalarında Solo Türk’ün muhteşem gösterisini gurur, heyecan ve coşkuyla izleyeceğiz. 008🫶🏼
31 Yorumla
Soran11 ay🙏
Gündem konusunda 304 cevap paylaştı. Zafer Bayramımız kutlu olsun ❣️🧚
52 Yorumla
Soran11 ayRica ederim abla
- Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.
11 ayKutlu olsun.. 🇹🇷
12 Yorumla- 11 ay
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Soran11 ayRica ederim ablam ne demek 🥂🤟✨
Yapay Zeka Cevapladı
30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gururla kutluyoruz! 🇹🇷 Bugün, bağımsızlık ve özgürlüğümüz için çok büyük bir mücadele veren kahramanlarımızı anma ve minnettarlığımızı dile getirme günü. Atatürk ve silah arkadaşlarının cesareti, milletin birliğiyle birleşerek bu zaferi mümkün kıldı.
Bu özel günde geçmişimizi hatırlayarak geleceğimize daha sıkı sarılalım. Şehitlerimize rahmetle, gazilerimize minnetle 💐. Zafer Bayramımız kutlu olsun! 🌟40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Gündem konusunda 956 cevap paylaştı.
u 11 ayÖnce O inandı. Sonra bir millet inandı. "Zafer" işte o zaman kazanıldı!🇹🇷
50 Yorumla - Gündem konusunda 463 cevap paylaştı.
m 11 ay30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü hepimize kutlu olsun. 🇹🇷
Bu özel günü bayram ilan edip, Vatanı düşmanlardan kurtardın. Hakkınızı nasıl ödeceyeceğimizi bilmiyoruz. Bize Vatanı emanet ettin, biz de gözümüz gibi emanetimize sahip çıkacağız.
Bize bu zaferi verdiğin için sana minnetarız Atam. Rahat uyu.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.
🇹🇷🇹🇷
Her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları devam edecek, biz gençlere, çocuklarımıza, ailemize verilen emanete sahip çılacağımıza söz veriyoruz.
40 Yorumla
11 ay30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun Bu özel gün yalnızca tarihimizdeki büyük bir zaferi değil aynı zamanda cesaretin, inancın ve birlikteliğin simgesidir Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor vatanımız için gösterdikleri fedakârlıkları unutmayacağımızı bir kez daha hatırlıyoruz Hep birlikte nice güzel günlerde, özgür ve gururlu bir şekilde kutlamamiz dilegiyle 🇹🇷💛
80 YorumlaGündem konusunda 467 cevap paylaştı. Milletimizin özgürlük mücadelesinin ve kararlılığının simgesidir. Bugün geçmişteki tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberlik içinde kazanılan bu büyük zaferi kutlamak bize millet olarak neler başarabileceğimizi hatırlatıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki azminin somut bir örneğidir. Bugün o ruhu yaşatmak bir arada daha güçlü daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemek için bir fırsattır. 30 Ağustos geçmişin hatıralarıyla bugünün değerleriyle geleceğe umutla bakma günüdür.
10 YorumlaAtatürk'ün gençliğe hitabesinden bildiğimi bir Tarih bölümü okumayıp ve belki de okimicak olmakla beraber ezbere paylaşmak istiyorum:
"Ey türk gençliği , birinci vazifen türk istiklalini, türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafâa etmektir. Mevcudiyetinin (var oluşunun) ve istikbalinin (geleceğin) yegane yani tek temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir.
"Ne mutlu bu toprakların çocuğu olabilmek☀️💫."
30 Yorumla
11 ayOsmanlici zihniyetin kaybettiginin en buyuk tarihi tescilidir. Zira Osmanliyi savunanlar TBMM nin kaybetmesini bekliyordu. Hatta ne kadar dogrudur bilmiyorum Enver de eger Ataturk ordusuyla kazanmazsa kendisi bir kurtarici olarak mudahale etmek icin birliklerini disarda tutmus.
Bu yuzden Osmanli zihniyeti kudurmaya devam etsin!30 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bugünlerde kimi hazımsızlar tarafından kıymetsiz gibi gösterilse de, toprak bütünlüğümüzün tek liderimiz ve tek başkomutanımız Atatürk'ün önderliğinde sağlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Gelecek nesillerde de kıymeti bilinsin diye çocuklarımıza anlatılsın, yaşatılsın.
20 Yorumla
u 11 ayBaşta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin. Bu vatanın kıymetini bilmek için aslında mükemmel bir tarihe sahibimiz ama sadece övünmek yetmez.
23 Yorumla
Soran11 ayAmin 🙏
- 11 ay
@Dark_Scourge Amin
- 11 ay
Ülkenin anlık durumunu görünce içimden pek bir şey gelmiyor. Keşke onun yolunda, onun izinde yönetilmiş bir ülkede şu an Zafer Bayramını kutluyor olsaydık.
50 YorumlaGündem konusunda 349 cevap paylaştı. Zafer, "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır; o satıh bütün vatandır" diyerek yola çıkanların eseridir 🇹🇷 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun❤️
51 Yorumla- 11 ay
Saygı olsun bu çelik atlıların gök tuğuna,
Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna.”
🇹🇷
Şanlı milletimizin şanlı zaferi... Tüm şehitlerimizin ve Atam'ın ruhu şad olsun🙏🏻. Kutlu olsun hepimize bu şanlı gün🇹🇷❤️🫶🏻
40 Yorumla
11 ayAtatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi de aynı şekilde. Allah bir daha bu millete kurtuluş savaşı yaşatmasın. Zafer bayramımız kutlu olsun 🇹🇷
20 Yorumla
11 ayTüm Türk kardeşlerime ve tüm abilerime ablalarıma amcalara teyzelere halalara analara babalara selam olsun 30 Ağustos zafer bayramınız mübarek olsun allah tekrarını nasip ve görmeyi nasip etsin inşallah amin
20 Yorumla30 Ağustos, imkânsız denileni mümkün kılanların günüdür. Minnetle, gururla… ❤️
40 YorumlaAtatürk düşmanı olanın kendine zerre faydası olmadığı gibi vatani hiçbir faydası olamaz çünkü kendisini geliştirmemiş cahil vasıfsızlardır. Vasıfsız olduğu gibi de bilen aydın kesimleri de bok atmaktadır yaşasın laiklik yaşasın CUMHURİYET!
112 YorumlaZaferimizin 103. yıl dönümünü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyorum.
10 YorumlaBizler Şeriatla yönetilen çökmüş her yanını yabancı devletler işgal etmiş halkın sefalet padişahın bolluk içinde yuzdugu bir devletten LAİK modern çağdaş devrimci bir ülke kuran MUSTAFA KEMAL PAŞA nın evlatlarıyız durum ne olursa olsun ülkemizi kurtarmayı biliriz...
21 Yorumla- Gündem konusunda 336 cevap paylaştı.
11 ay
Ideallerini yasatamadigimiz icin özür dileyebiliriz.
20 Yorumla Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün günü... Bugün adımızda hala Türkiye olmasının sebebidir Adsız Kahramanlarımız ve hafızamızda cesaret ve kahramanlıkları ile yaşamaya devam edecekler.
20 YorumlaHepsinin ruhu şad olsun. Ulu önder Mustafa Kemal Paşanın miras ettiği bu zaferi kutlamak bize borç 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.
30 Yorumla
11 ay30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun, atamın eksiliğini her geçen gün dahada derinden hissediyoruz.. ❤️🩹
30 YorumlaTam manasıyla Atamızın mirasını kavrayabilecek 30 insan olsa ve bunların bir araya gelmesine izin verilse... Ah neler olurdu neler. En büyük mü bilmem ama çok büyük adamdı.😇
10 YorumlaAli rıza efendinin Mustafa kemale dediği gibi ''Mesuliyetin yükü ölümdenden ağırdır'' bunu bilen Mustafa Kemal paşa önce kendine sonra halkına inandı ve zafer geldi
10 YorumlaAtamı tarihten silmeye çalışan saray dalkavukları asla silemeyeceksiniz yüzsüzce istediğiniz kadar itibarsızlaştırmaya çalışın başaramayacaksınız :ddd
18 Yorumla- Gündem konusunda 504 cevap paylaştı.
11 ayKalplerde iman oldukça bu topraklarda kahraman bitmez Var olsun Türk ün ordusu Türk milleti şimdi de Terörsüz Türkiye ye Allah ın izniyle ulaşacaktır
10 Yorumla
11 ayUlu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını özlem, minnet ve saygıyla anıyorum, ruhları şad olsun
20 Yorumla
11 ayAtama sonsuz teşekkür borçluyum. Özlem ve saygıyla anıyorum.❤️☺️🇹🇷
30 Yorumla- Gündem konusunda 691 cevap paylaştı.
11 ayTüm türklerin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun 🎉
30 Yorumla - Gündem konusunda 309 cevap paylaştı.
11 ayAtamın yolunda onun izindeyiz ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
10 Yorumla Önce O inandı sonra biz ve Zafer kazanildi,
Ne mutlu türküm diyene
10 Yorumla
11 ay1683 Viyana bozgunun dan bu yana BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLE KAZANDIĞI BÜYÜK ZAFER🇹🇷🐺
10 Yorumla
11 ayResmi olarak bugün doğmuşum ama kayıtlarda 29 olarak geçiyor o yüzden zafer bayramında bile doğum günümü kutlarlar
10 Yorumlaülke kendini bilmezler in kontrolünde.. Keşke yanımızda olsan da 2. Bir Zafer bayramını daha kutlasak ATAM..
10 Yorumla30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun🇹🇷 Vatan uğruna canını feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere her şehidimizi rahmetle anıyoruz 🙏🏻
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayZaferimiz kutlu mutlu olsun nice zaferlere inşallah. Butun şehitlerimize ve gazilerimize Allah gani gani cennet ihsan eylesin
10 Yorumla Önderliği ve başarıları minnettar olacağım bir adamın zaferi ve zaferimiz kutlu olsun 🙂☺️🤍
20 YorumlaKutup Yıldızı'mız Atatürk olduğu sürece karanlığa gömülmeyiz
20 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlamını bilenlere bayrağımızı ve vatanımızı sevenler kutlu olsun.
20 YorumlaKeşke sen olsaydın o zaman bu hâle gelmezdik derim ellerinden öperim ❤️
20 Yorumla
11 ay30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
Elbette beni unutturmaya çalışacaklar ama Türk gençliği buna izin vermez saygıyla 🇹🇷🇹🇷40 YorumlaAtamızın izinde gölgesinin serinliğinde vatan sağolsun minnettarız 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
10 Yorumla
11 ayKanla alınan, kanla korunan topraklar müzakereyle verilmez.
10 YorumlaGündem konusunda 467 cevap paylaştı. 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun Vatanımıza milletimize
10 Yorumla
11 ayGururlu ve sevinçli hissediyoruz keşke eski günlere dönebilse ülkemiz
10 Yorumla
11 ayZafer bayramı kutlu olsun, ne mutlu Türküm 🇹🇷 diyene 💪🏻
10 YorumlaBaşta büyük Türk Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Türklerin Zafer Bayramı kutlu olsun.
10 Yorumla
11 ayMustafa Kemal Atatürk ün Atalarımızın şehitlerimizin Ruhları Şad olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
10 YorumlaBayramları seviyorum herkesin zafer bayramı kutlu olsun ❤️🙏
10 Yorumla
11 ayHerkesin 30 Ağustosu Kutlu Olsun 🥳 özel bir mesajım yok 😅
10 Yorumla- Gündem konusunda 359 cevap paylaştı.
11 ay30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
10 Yorumla
11 ayÖzel bir mesajım yok her zamanki gibi amma günleri işte her sen aynı şeyleri söylüyoruz
10 YorumlaEn güzel mesajı Atatürk gençliğe hitabesinde vermiş aslında.
10 Yorumla
11 ay30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, keşke baştakiler de Atatürk'ü örnek alsa.
10 YorumlaGündem konusunda 798 cevap paylaştı. Zafer inananlarındır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü minnet ve saygıyla anıyorum
10 YorumlaGündem konusunda 752 cevap paylaştı. Atatürk, silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnetle anıyorum.🇹🇷
20 Yorumla
11 ayMilli bayramlar unutulmamalı. Bağımsızlığımızın bir ömür olmasını sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve Türk halkını saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.🙏
10 Yorumlao Barış ilk defa başlık açarken görüyorum seni
Mesajım da şu; Yobazsiz, göçmensiz güzel bir Türkiye hayal ediyorum... İnşallah olacak...
10 Yorumla
11 ayBir gün o zafer tekrar olacak. Rahat uyuyun Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, gâzilerimiz ve şehitlerimiz. 🇹🇷❤️💪🏻
20 Yorumla30 Ağustos Bayramınız Kutlu Olsun 🇹🇷🇹🇷
41 Yorumla30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
30 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne