Aile & Toplum Sizde kırıldığınız insana yokmuş gibi davranıp onu dışlar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizde kırıldığınız insana yokmuş gibi davranıp onu dışlar mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizde kırıldığınız insana yokmuş gibi davranıp onu dışlar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben kırıldığımı anlamayan insanı siliyorum direk. 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kırıldıysam kırılmanın ne demek olduğunu bilirim. Göz göre göre de gidip onu kırmam, kıramam. Sessiz kalır, ondan uzaklaşırım. Lakin dışlamam veyahut kendini kötü hissetmesini sağlamam. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok öyle pasif değilim, onun içinden geçerim 🌋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kırıldığımı anlamayan insanı siliyorum direk.
Kırıldıysam kırılmanın ne demek olduğunu bilirim. Göz göre göre de gidip onu kırmam, kıramam. Sessiz kalır, ondan uzaklaşırım. Lakin dışlamam veyahut kendini kötü hissetmesini sağlamam.
Yok öyle pasif değilim, onun içinden geçerim 🌋
Kırıldım ve sildim hayatımdan
Evet :(