erkek arkadaşım ablamın yksye 5. girişi için ablandan bi skm olmaz senden olsun bari dedi ablam zamanında özel sebeplerden dolayı üniversiteye gidemedi tam hazırlanmaya başlamışkej deprem oldu ve bu sene tekrar hazırlanıyor ne yapmalıyım? dediği çok yanlış tepkimi koydum abartıyosun özür diledik daha ne konusuyorsun dedi tepkisi çok iğrenç değil mi hem suçlu hem güçlü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ablan hakkinda boyle konusma hakkini nerden bulmus awk
ben de bilmiyorum
ayril knk bundan adam olmaz diyim ben sana
seneler sonra katılıyorum…
Ben olsam ayrılırım ailene küfür edecek insanı hayatında tutarsan yarın anana söver ablandan onane
küfür etmiş oluyor değil mi
Evet ablan ne olmuş o iti ilgilendirmez
teşekkür ederim desteğin için ❤️
O kim ki senin ailen hakkında böyle konuşmaya cesaret ediyor sınırını çiz derim yerini bilsin
dedim ablam duysa ne kadae üzülür ya
Sevgilin de Allah bilir müptezelin tekidir kendisi ne bok olmuş ki
işte çok sinirimi bozdu bir de daha ne konusuyorsun diyo özür diledik diyo
Sende böyle kanka muhattap Oluyon yani
ayrılmalıyım di mi olmaz bundan
Daha ailene saygısı yok yarın birgün namusuna da dil uzatir özür dilediginde tamam diyip devam mı etcen yani önce saygı sonra sevgi
doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Hiç ayrilma mesajı bile yazma 1000 tane hakaret isitirsin moralin bozulur iyice engelle geç hemen heryerden
ayrılmıştık daha önce onda hakaret etmiyor ama soğuk yapmaya devam ddicdm öyle olsun sonu
Sen bilirsin
olayın gerçek olduğunu varsayıyorum🙃
ablana söyle? ne işi var böyle biriyle
benim sevgilim dedi maalesef ve gerçek
ay pardon yanlış okumuşum ndmsms
ben olsam ayrılırdım böyle saygısız birinden. devamı da gelir bunun
ben de düşünüyorum çok üzücü bir durum dediği şey çok acıtır ya
Bu tavırda birini sende sevgilim diye adam diye yanında mı gezdiriyorsun?
burada söylediklerimiz önemli değil bariz belli ki çocuktan soğumuşsun dünyaları serse önüne barıştım desende o lafını unutamazsın bence
yaptığı gerçekten çok zoruma gitti ona daha önce anlattım neden böyle olduğunu bir daha bana böyle söyleme dedim tekrar söyledi
Ee ne yapmayı düşünüyorsun peki
bilmiyorum tepkimi belli ettim ama bununla devam edersem ablama haksızlık edicekmişim gibi geliyor
Çok seviyor musun onu
hayır aslında çok değil bundan sonra
Dediğim gibi soğumuşsun ondan ulan ilişki doktoru gibiyim ya
evet ablam için o kadwr üzüldüm ki ağlayarak yazıyorum şu an
Saçmalama ya neden ağlıyorsunnn
çünkü ablam bizim için çok çabaladı anneme destek olabilmek için babamın yaptıklarından dolayı hiç pdaklanamadı derslerine hep erteledi böyle oldu ve insanlar anlamadan dinlemeden ondan bir şey olmaz daha kötü yapar dediğinde bilmiyorum çok üzücü işte o böyle olsun istemezdi
Ve ayrılık haberini yarın dalan verme sağlıklı olarak bir düşün ben ve yorumdakiler sebep olmayalım hemde
ben zaten daha önce ayrılmıştım beni anlamadığı için sonta kendisi yazdı çule barıştık
Daha önce neden ayrılmıştık
Ayrılmıştın
beni üzüyordu yine anlamıyordu tam hatırlamıyorum içeriğini ama bu sebeplerden ötürü ayrıldım
Anladım umarım daha iyilerine denk gelirdi sanaldı sanırım ilişkin
evet sanal teşekkür ederim:)
Sanaldan çok iyide çok kötü deneyimlerimde oldu çok farip bir yer ya
sanal olması fark etmex ki iyi insanlar da var
Evet var tabi ki umarım sende daha iyileriyle karşılaşırsın başka anlatmak istersen biraz daha buralardayım
Bu arada halen ağlıyor musun yoksa biraz daha iyi misin
bu şekilde işte
daha iyiyim teşekkür ederim
Rica ediyorumm anlatmak istediğin bir şey olursa dinlerim
senin varsa?
Burdan mı
istek atıyım fark etmez nasıl rahatsan
Levelim yetmiyor ama benim
istek attım ama benim de yetmiyor galiba bi deneyelim
İkimizinkide yetmiyor
nasıl yapalım
Benim fake bir ınstagram hedabım var onu verebilirim istersen
olur ver yazıyım
Nightmares0283
yazsım
Çok itici ve iğrenç tavırlar. Kendi zamanına yazık. Sana düzgün adam mı yok.
Kendisi bir bk olmuş mu?
parayla olabildi ancak
o da olabilirse
Parayla ablamda okur deseydin
doğru diyorsun hiç aklıma gelmedi
Haha yine derse yapıştır
tamam teşekkür ederim 😂🧡
onun sknnn onun sulalesne koy
çok kırıcı değil mi
hmde acsyip
ilkin blanı
ağzına almamalı
Sevgilinden bi skm olmus mu merak ettim
kendisinin yorumuna göre sence;)
Peki sen neden boyle biriyle birliktesin? Ailen hakkinda ileri geri konusabilecek kadar yuz vermissin. Bence karaktersiz insanlardan uzak durulmali
daha önce böyle birkaç kez söylemişti bu konuda tavrımı belli ettim ama bu kadar ileriye gitmesi benim de şaşırdım yani sinirimi bozd
kendi haline bırak
harbiden hödükmüş
Sen bu adamı bırak
Harbiden iğrenç bir insan ayrıl derim
ben de öyle düşünüyorum..
Böyle konuşan senle evlense sanada kimbilir neler söyler izin verme böyle konuşmalara
ben bir gelecek görmüyorum
İyi tarafından bak içinin pisliği diline vurmuş dahada geç olmadan öğrenmiş oldun
Duzeysiz bir arkadaşın var
Aşırı iğrenç
evet ve kendini üste çıkarıyor çok soğutucu
Ya öyle denmez söyleme üslübü vardır çalılmıyor çalışamadı olabilir yani ama 5 biraz fazla ama bütün talihsizliklerde bulmuş
evet ben daha önce kendisini bu konuda uyardım daha önce da benzer davranışı olmuştu ama artık sıkıldım baydım yani maddiyat vs mental yüzünden öyle oldu benim de 3. senem yani ben de kalsam bana da aynısını diyecekmiş demek ki
Kesinlikle sendr kalmış olsaydın sanada dersi olabilir yani böyle şeyleri takma sadixe ver aznın patını baksın işine
Hazırlanamamışlar doğru düzgün depremin şoku bile geçmedi
bence de bana da derdi. hani ne diyebilirim bilmiyorum ki. gerçekten çok utandırıcı aslında çok özgüvensizleştirici bir şey söylediği üzücü de
üstüne kendini haklı görüp kuru bir özür ve özür diledim daha ne konusuyon sıktı ha demesi de oldukça kötü kaba umursamazca
Kesinlikle ayriyetten aşşayalayıcı bir şey ya nedemek canımsın yani onu geçtim hayalleri yıkılır hayata küser çok üzücü özgüveni olmaz
Şaka yapıyorsun ya yok artık ver yolu
bence de artık ekşiyor gibi geliyor bana böyle konuşmaya devam et diyor bir de haksızmışım gibi davranışın aşırı saçma dedi gayet yerinde dedim
söyleidm bu kaçıncı yapışın diye ne alaka şimdi özür diliyox diyor ya kafa yapısına ban
bak*
Ver yolu bekleme aklı başına gelir sanada değer vermiyor ki onu geçtin somuöta o senin ablan senden başkası ona ağır konuşamaz o hakkı nerde buluyor nerrden geliyo kardeşim
ve hani şey olarak yazdı tam olarak “ağlama ablan bir s**** yapamayacak bari sen yap” ya bu ne demek *** sen kimsin ya
Harbiden ya bali sen yap nedir kim bu ya kendi necide senden böyle bir şey istiyor kaö yaşında sevgilin
evet işte biz ablamla istediğimizi deriz tamam üzülürüz falan ama bizden başkası ne bizi ezebilir ne de üzebilir ya kim o kim
ben 19 kendisi 20
Ver yolu gitsin
Kendini yüksekte görüyor kendisi okumuşmu yaviak
verince de beni suçluyo çok abarttın bundan dolayı 3 seneyi çöpe attın falan
kardeşim gerçekten kim o yazma bile sbaah bitti de tamam
okuyo şu an ama özelde
Para var ona güveniyo kardeşim yoksa kendini başka türlü nasıl yüksekte görecek sankibir bokmuş gibi
biz annem ablam ben o kadar kötü günler geçirdik ki anlatmama rağmen böyle söyledi
O çocuk sanada değervermiyor
evet ben de öyle düşünüyorum bence beni cinsellik olarak benimsiypr sadece
Yprumun silindi galiba
evet silinmiş özelden yazıyım mı
Gayet mantıklı konuşmuş
hadi köyüne ga
direk çöpe aticaksin
Haklısın
Abartmış yani
Hâlâ sevgilin yani?
Vur tekmeyi
yapıcam sanırım