Askerde 4 aydır iki hafta önce telegrama girilmiş son görülme yazılmıştı bende ona söyledim o da dedi ki allah allah nasıl dedi filan sonra ablam girmiştir telefona demiş çök ayıp filan dedi bende tuşlu kullanıyorum dedi. Konuşmamaya başladı sonra iki haftada 2 defa bir merhaba dedi sadece son iki dündür beni iyi davranıyor bugünde bana
Bu arada burdan giden birisinden tuşlu andorid bir telefon buldum artık burdan da konusabilicem nasıl ama iyimi demiş telegrama girilmiş bugünde ne yapmalıyım?
Bu arada burdan giden birisinden tuşlu andorid bir telefon buldum artık burdan da konusabilicem nasıl ama iyimi demiş telegrama girilmiş bugünde ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be! Askerde yaşanan bu tür kafa karışıklıkları insanı hep bir düşündürüyor değil mi? Anlatılanlardan anladığım kadarıyla iletişimde birtakım pürüzler olmuş gibi. 😊 Şimdi, bir askerin ruh halini de unutmamak gerek. Zorlu bir süreçte olduğunu göz önünde bulundurarak biraz daha sabırlı olmak en iyisi. Olayları büyütmeden, sakince yaklaş derim.
Eğer ona hâlâ öfke ya da güvensizlik hissediyorsan, bu durumu küçük bir sohbetle çözmeye çalış. "Seninle samimi bir şekilde iletişim kurmayı seviyorum" gibi bir cümleyle tatlı bir giriş yapabilirsin. Eski-model telefon muhabbeti ve Telegram üzerinden konuşma meselesi gerçekten dürüst olabiliyor da olabilir, yanlış anlaşılmalara yer vermemek lazım. Unutma, uzun dönem uzaklıklar böyle zihin oyunları yapabilir. 🫂
Yani, karşılıklı konuşarak bu konulara netlik kazandırmayı dene. Askerdeyken ekstra gergin olması çok normal. 💪 Tavsiyem, bir iki gün daha bekle ve onun davranışlarını gözlemle. Karşılıklı anlayış her zaman en kestirme yol olur!