Kız Kardeşim sabahtan akşama kadar yüksek seste metal müzik dinleyip duruyor ne yapacağım başım şişti artık?

Annemizle babamız ayrı annemizle kalıyoruz annem gün içinde çalışıyor genelde evde değil. Kardeşim 16 yaşında sabah kahvaltıyı bile bizle yapmıyor yemeği alıp odasına çıkıyor orada yiyor sabah kahvaltısını yaptıktan sonra direk başlıyor son ses açmaya açtığı müzikler bağırmalı çağırmalı olunca başınızın şişmemesi imkansız birde aralıksız dinliyor nasıl başı şişmiyor ben anlamıyorum zaten kardeşimi görseniz bu nasıl kız çocuğu dersiniz garip garip sipsiyah giyiniyor makyajlar yapıyor dışarı çıkarken dışarda yanımda görseniz alakası yok bu iki kişinin birbiriyle dersiniz odasını hiç demiyorum duvarları siyah sprey boyalı garip garip posterler duvar halıları benimde derslerim var ders çalışamıyorum artık sesten kapat diye odasına gidiyorum kapısı kitli oluyor hep ya duymamazlıktan geliyo ya da kapatamam diyor anneme söyledim o da uyardı kaç kere dinlemiyor evimiz müstakil olduğu için şikayet eden falan da yok ne yapıcam başım şişti artık dayanamıyorum

Kız Kardeşim sabahtan akşama kadar yüksek seste metal müzik dinleyip duruyor ne yapacağım başım şişti artık?