Aile & Toplum Doğum günümu kutlayan yok mu? sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaş 27 oldu yaşlandık bdya yok mu hediye KS halki hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Doğum günümu kutlayan yok mu? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun bro. 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim
eyeyeyge61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim de geçen haftaydı sen kutlamadın ama ben seninkini kutlayayım 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim sen de iyi ki doğdun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayy kız senin doğum gunun mu. Kutlu olsun. Musmutlu ol 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim kız ayol Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun. 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Çok teşekkür ederim
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 🎂🥳 0 4 Yorumla sozgic +1 yıl Çok teşekkür ederim senin ne zaman Yorumla Cooldusunce +1 yıl Rica ederim benim dündü Yorumla sozgic +1 yıl 29 Ağustos mu Yorumla Cooldusunce +1 yıl Evett Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl iyi ki doğdun brooo🥳🥳🥳🥳 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doom günün mübarek ola ey KS kullanıcısı 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Çok teşekkür ederim tanışmaya nedirsih Yorumla
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İyi doğdun broo 🎉🎉 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
liberalhitler Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun hocam 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kutlu olsun reis 0 2 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Homelanderr +1 yıl Rica ederim Yorumla
kr10ik_ck Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. iyi ki doğdun 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Psikopatbirerkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mutlu yılların olsun 0 1 Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Doğum günün kutlu olsun bro.
Teşekkür ederim
Benim de geçen haftaydı sen kutlamadın ama ben seninkini kutlayayım
Teşekkür ederim sen de iyi ki doğdun
Ayy kız senin doğum gunun mu. Kutlu olsun. Musmutlu ol
Teşekkür ederim kız ayol
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun.
Çok teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun