Annem babam eve gelince bize çok kötü davranıyor sanki babama yaraniyormus gibi sırf bize sinirlenmesi için babamı dolduruyor gibi hissediyorum sinir krizi gecirmek uzereyim her seferinde
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sizlerde anlayışlı olun rahat bırakın hatta siz bazen ortam hazırlayın. Güzel şeylerdir bunlar
Bir sureden sonra sıkıyor
Hayret.. Çok garip bir durum eline ne geçiyor
Bilmiyorum ama gerçekten çok üzücü kavga ettikleri zaman annemin yaninda hep ben oluyorum sonra barisiyorlar bir anda kötü olan ben oluyorum yine annemi mutlu ettikten sonra kullanilmis gibi hissediyorum
Vallaha ne diyim yaa imkanın varsa ve evde sana ihtiyacı olan küçük kardeşin yoksa ayrı eve çıkman gereken konular var.. Peki bunu hiç dile getirdin mi annene niye böyle yapıyorsun diyerekten
İki sene üniversitesiye gidicem zaten normal calismamin iki katı daha çok calismaya calisiyorum ggidebilmekk icin
Başarı seninle olsun inşallah okul sonrası ekonomik özgürlüğünü eline alınca pek sorun kalmaz diye umuyorum Allah çabalarını boşa çıkarmasın
Çok teşekkür ederim 💕
Ne demek ben teşekkür ederim ayrıca üniversiteye gelecek olduğun il Kütahya çıkarsa ulaşabilirisin her zaman yardımcı olurum bilirsin bir sürü şeref yoksunu kaynıyor ortada 👍🏻
Yaa gerçekten sağolunnn Ankara 'yı çok istiyorum ama fikrim degisirse bu söylediğinizi hatirlayacagim
Yaşın küçük galiba biraz ortada bir sürü avcı var çok iyi biliyorum.. Ankara da çok güzel ama Kütahya da sakin ben hollandaya gidene kadar buradayım istediğin zaman yardımcı olurum buraya gelirsen.. Avcı filan değilim ben bu arada belki pat diye söyledim diye yanlış anlayabilirsin 😃 benim önceden zorlandığım yollardan geçen birini görünce elinden tutmak istiyorum çünkü benim elimden tutan olmamıştı
Evet kucugum 15 yaşındayım daha ama bu uygulamada bu kadar küçük yaş olmuyor sanırım hashhsshs tekrardan çok teşekkür ederimmmmm
Ayy kıyamam sana kız bende seni Bi 18-19 filan sandım 😃 benim ölen kız kardeşim 2004 doğumluydu yaşasa oda üniversite çağında olacaktı aklıma o geldi 😊
Basiniz sağ olsun☹️
Teşekkür ederim istediğin zaman ulaşabilirsin.. Her konuda derdini de dinlerim bak çekinme belli ki öyle derdini içinde biriktiren birisin.. instagramda aktifim sürekli @furkandumanofficial
Tamammdirrrr
Allah sizlere ömür versin
Tesekkurrrler gucluuu abim 💪
Eyvallah kardeşim 😊 be teşekkür ederim dikkat et kendine olur mu 💪🏻
Sende çok dikkat et abii🥳
Sen mi takip ettin 10 kişiden biri sensin galiba benzer kullanıcı adı kardeşim 😊
Evet ben ettim burdaki ismimle ayni djdhdh
Tamam kardeşim ona göre seni takip edeceğim 😊 ne zaman istersen derdini anlatabilirsin bak 👍🏻
Tamamdirrrr
Neden öyle yapsın ki sizde evlatlarısınız
Evet öyle ama bilmiyorum babama yaranmaya çalışıyor sanki yeni evlenmiş gibi bir hale sokmaya çalışıyor kendini 16 yıl oldu evleneli ve sürekli kavga etmelerine rağmen her fırsatta bunu yapıyor ve artık benim inadına yaptigini düşünüyorum çünkü sadece bana karşı yapıyor
Senle sorunları var mı
Yani babamla çok fazla konusmuyoruz bir yerde okumusfum bazı babalar kizlari buyudukce onlara karsi olan sevgileri azaliyormus bu yüzden konusmiyoruz diye düşünüyorum onun disinda bir sıkıntı yok sadece biraz da geri kafali düşünüyorlar ve aldatma olayları falan olmustu ha buna rağmen annem hala babama simariklik yapoyeo hsowkslamskdmdm
Yani annenin sorunu var oda olabilir senle arasını bozmak isteye bilir
Bilmiyorum artık üniversiteye gitmeyi bekliyorum o zaman her sey düzelir mi sence ejehehej
Bence düzelir ama ordada doldurmaya açık
O zaman daha az takarım sonuçta yeni bir başlangıç gibi geliyor
Ama uzaktasın herşeyden
Olsuun
Sende onu istiyorsun
pompa yapıyor demekki :/
LWOEKOSMMF
Babayı gazlayıp üstünüze mi salıyor 🤭
Heheheeh
Vay ben öyle ananın
gayet normal
Ya tamam belki kocasini ozluyo ama sürekli yapiyor babamın evde olduğu günler de cok simarik davraniyor ilk günkü gibi cilveleseceklerse ben olmasaydim. Bezen çocuklari oldugumu unutuyorlar
sen tek çocukmusun
Hayır kardesim var bir tane
hımm takılma bence o kadar
Calisuorum
bi süre sonra yuvdan gidecen onlar mutlu kalsınlar