Aile & Toplum Kadınların en büyük hayali nedir? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Gerçek aşkı bulmak Yiyip yiyip kilo almamak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınların en büyük hayali nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kadınların en büyük hayali evlenmek tabi ki de.. çoğunluk için konuşursak.. ya da aşk konularıdır 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yiyip yiyip kilo almamak varken aşk da neymiş? 😂😂 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bence de😀😀 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınların en büyük aşkı. Yiyip yiyip kilo almamak tabii ki de 😁😁 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yiyip yiyip kilo almamak ve dirseğe kadar altın bilezikler 😂 1 12 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😈😈😈😈😈😈 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bak bak nasıl damladı hemen altın zengini 😂 Çeyreğimi ver kız 🥹 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hoppalaa şeytan attık borçlu çıktın 😄Sen bana ateşle bir 100 gram altın. 😄 Yorumla u _Süveyda +1 yıl En kârlı benim 50 krs borcum var sadece😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Florya sen hele çeyreği ateşle gerisi hallolur kız 😂 SuperReyis karlısın tabi ödemiyorsun ki borcunu. Şu 50 kurusu diyorum ne zaman alırım 🥹 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gökaaaan Gökaaaan 😄Lütfen senet sepet yapmadan peşine organ mafyasını takmadan benim 100 gram altınımı öde.Acele et, piyasada böbrek kalmamış. 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Benim böbreğimin 100 gramdan daha pahalı olduğunu kim söyledi. O kadar ediyorsa satayım kız ben 😂 Düşünsene Suriye’nin en nezih pazarına diye evden cıkıyorsun ve motorlu 2 avel gelip çantanı dızlayıp kaçıyor 😏 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshdh suriyede değilim annemlere geldim, son durum güncellemelerinden haberin yok tabii senin 😄Gözlerin kalbin piyasası çok iyi onlardan veririz gökaaaan 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kadın yerinde dur ya keşiş misin nesin ya 😂 Sözlere bak sözlere 😂 onları vermem o zaman gacıları göremem Florya 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshsh Gökaaaan.😄Neredeydin sen kaç gündür sıkıntıdan pörtlediydim.Harbi keşiş oldum bu sene.Gözlerini ver, zaten önemli olan gönül gözü 🤣🤣🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kadın bak sen cümleler hep gözle ilgili pörtlemek , gönül gözü falan 🥹 Gönül gözü ne ya bende yok ondan 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl İki çift göz var ama değil mi bunda okeyiz 😄Hemen kargola lütfen, düğüne elbise alıcam acil lazım🤣 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişiden kişiye değişirKimisi anneKimisi p*rnoKimisi bacımKimisi ev almakAraba almakVb 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk ne? Yeniyor mu? 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bilmem
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerçek aşk..Umutsuz bi romantik var içimde… 🥲 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hayırlar olsun😀 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sağlıklı bir evlat ve mutlu bir yuvadır bence. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ayı gibi yiyormuşum ama asla bir gram bile almıyormuşum mesela 😀 0 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yiyip kilo almasa alışveriş ve sınırsız para peşinde köpek gibi koşan biskolata erkekleri 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Diğerlerini bilmem de ben dünya turu ve yiyip kilo almamak isterim 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Aşkın gerçek olduğunu herkese göstermek için 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Yiyip yiyip kilo almamak 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yiyip yiyip kilo almamak diyorum 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle yiyip yiyip kilo almamak 😂 0 0 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Belki yemeğe aşıklardır :D 0 1 Yorumla Haaneke +1 yıl Erkekler seçmiş aşkı aradıklarına eminler kadınların jhgfdasd Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Senin koca 😄 0 7 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Tövbe tövbe 🤣🤣🤣Zengin koca yazdıydım 😄 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Kocama göz diktin🤣🤣🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Zengin mi dkdkfh Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bence değil 😀 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Senin olsun 😄 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Alsaydın😂😂😂😂😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshshs koca senin olsun bana paraları yeter. 🤣🤣🤣🤣Te allahım, kanka yaaaa 🤣 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zengin koca bulmak 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. alışveriş ve gezmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kadınların en büyük hayali evlenmek tabi ki de.. çoğunluk için konuşursak.. ya da aşk konularıdır
Yiyip yiyip kilo almamak varken aşk da neymiş? 😂😂
Bence de😀😀
Kadınların en büyük aşkı. Yiyip yiyip kilo almamak tabii ki de 😁😁
Yiyip yiyip kilo almamak ve dirseğe kadar altın bilezikler 😂
😈😈😈😈😈😈
Bak bak nasıl damladı hemen altın zengini 😂
Çeyreğimi ver kız 🥹
Hoppalaa şeytan attık borçlu çıktın 😄
Sen bana ateşle bir 100 gram altın. 😄
En kârlı benim 50 krs borcum var sadece😀
Florya sen hele çeyreği ateşle gerisi hallolur kız 😂
SuperReyis karlısın tabi ödemiyorsun ki borcunu.
Şu 50 kurusu diyorum ne zaman alırım 🥹
Gökaaaan Gökaaaan 😄
Lütfen senet sepet yapmadan peşine organ mafyasını takmadan benim 100 gram altınımı öde.
Acele et, piyasada böbrek kalmamış. 😄
Benim böbreğimin 100 gramdan daha pahalı olduğunu kim söyledi.
O kadar ediyorsa satayım kız ben 😂
Düşünsene Suriye’nin en nezih pazarına diye evden cıkıyorsun ve motorlu 2 avel gelip çantanı dızlayıp kaçıyor 😏
Ahshdh suriyede değilim annemlere geldim, son durum güncellemelerinden haberin yok tabii senin 😄
Gözlerin kalbin piyasası çok iyi onlardan veririz gökaaaan 🤣
Kadın yerinde dur ya keşiş misin nesin ya 😂
Sözlere bak sözlere 😂 onları vermem o zaman gacıları göremem Florya 😂
Ahshsh Gökaaaan.😄
Neredeydin sen kaç gündür sıkıntıdan pörtlediydim.
Harbi keşiş oldum bu sene.
Gözlerini ver, zaten önemli olan gönül gözü 🤣🤣🤣🤣
Kadın bak sen cümleler hep gözle ilgili pörtlemek , gönül gözü falan 🥹
Gönül gözü ne ya bende yok ondan 😂
İki çift göz var ama değil mi bunda okeyiz 😄
Hemen kargola lütfen, düğüne elbise alıcam acil lazım🤣
Kişiden kişiye değişir
Kimisi anne
Kimisi p*rno
Kimisi bacım
Kimisi ev almak
Araba almak
Vb
Aşk ne? Yeniyor mu?
Bilmem
Gerçek aşk..
Umutsuz bi romantik var içimde… 🥲
Hayırlar olsun😀
Sağlıklı bir evlat ve mutlu bir yuvadır bence.
ayı gibi yiyormuşum ama asla bir gram bile almıyormuşum mesela 😀
Yiyip kilo almasa alışveriş ve sınırsız para peşinde köpek gibi koşan biskolata erkekleri
Diğerlerini bilmem de ben dünya turu ve yiyip kilo almamak isterim
Yiyip yiyip kilo almamak
Aşkın gerçek olduğunu herkese göstermek için
Yiyip yiyip kilo almamak
Yiyip yiyip kilo almamak diyorum
Yiyip yiyip kilo almasam 😻
Kesinlikle yiyip yiyip kilo almamak 😂
Belki yemeğe aşıklardır :D
Erkekler seçmiş aşkı aradıklarına eminler kadınların jhgfdasd
Senin koca 😄
Tövbe tövbe 🤣🤣🤣
Zengin koca yazdıydım 😄