Erkek tuttuğu takımın şampiyon olmasını hayal eder 😄 Ya kadınlar en çok ne hayal eder?

Bence kadınlara göre değişir bu durum ama çoğu kadının bence hayal ettiği şey yakışıklı erkek para ve düğündür ya da evliliktir bunları hayal ederler bence sürekli. tabi ki de sadece eğitim ve gelişimi hayal edenlerde var
Senin nicki penisinmekani olarak okumamı saymqzsak ben ve benim gibi bir çok erkek tuttuğu takımin şampiyonluk hayalini kurmaz. olsun ya da olmasın umrunda bile değil.
Kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi
Rica ederim 😇
Aşık olacak kişiyi
En iyi görüş için teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Ben en çok devasa tek boynuzlu bir midillinin üstünde binaları yıkarak koşturduğumuzu hayal ediyorum.
Değişikmiş 😄
[:
Üstümden domuz geçti
Domuzlar psikolojimi bozmuşsa demek
Kendi ayaklarımın üzerinde durup kimseye muhtaç olmamak. Yeri gelince kapıyı çarpıp çıkmak yerine karşımdaki kişiyi ortamımdan kovucam.
kadınları bilmemde ; bu resmi görünce bende bazı şeyler hayal etmeye başladım
önemli not: cinsellik hayalleri değil
Roger'la evlenmeyi

aşk adamım yaa
yarı fiyatına inen cilt bakımı, Dior parfümlerin bu kadar pahalı olmaması, Louis Vitton'lar da indirim falan
Vatana millete hayırlı evlat olmak İnşAllah
Ben bir kadın olarak ben de tuttuğum takımın şampiyon olmasını hayal ediyorum ben de mi sıkıntı var..
Kadınlar pek bakmaz maça hayret 😄
Şaşırdım
Helal olsun
Genelde babasının evinde prensestir, kocasının evinde de böyle olmasının hayalini kurar
Kozmetik urunlerinin artik taksitle satilmasini...
Herkesin hayali kendine
Bilmem kadın değilim ksjfkdkf
Yakışıklı bir eş herhalde herhalde
Aşkitom tarafından bebekler gibi sevilmeyi
Zengin kocayı hayal eder🤭🤭🤣
Ne kadar da dürüst bir kadın 😄😄
Cook dürüstm🤣
İnşallah bulursun öyle birini 😄
İnşallah 🌼☺️
Ölmeyi
Deme 🥺
Sevdiğini, yapmak istediği seyleri vs.
bütün kadınların hayran olduğu kadın olmayı...
Kariyerin zirvesini
Parayi.
para mevki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?