+1 yılSevgili hHakkında Yorum yapmayacagım, Lakin karısını açık saçık gezdiren erkeklere hiç Hoşgörü İle karşılayamam.. Bu devırı herkes bılıyor sonucta. Açık saçık Giydiğinde Haliyle Erkeklerin %90'ı Bakar tahrik Olurlar. Onların Tahrik Olması Hoşlarınıza Mı gidiyor? Şimdi sakın bana sene 2014 Demeyin. Her sene Başkası baska Kötü şeyler yapıyor Diy sizinde mı yapmanız lazım? Karınız eşiniz sizin namusunuzdur Sizin aynanızdır. Mini etekle Gezdiririm Diyorlarsa, Kıskanç değillerdir. Ki Kıskanmayan Erkeklerin Çoğu Gevşektir. Bir kere Karını Öyle gezdırırım dıyen erkekler: Siz karınızı Oyuncak için Mi aldınız Yoksa Namusum olsun diye mi? Seven İnsan Kıskanır. Yorumlara baktım da gezdırrım demıs çoğu.. Yazık be. Bu dünya git gide Kötüye gidiyor. Bana İlerde evlenecegım kişi Kocam giyebılırsın Dese bile asla giymem. Modernlik Derler sımdı bu işe , Modernlik Buysa Vay Halimizeee
82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm :)))
En İyi Cevaplar
Çok saçma bana göre bunlar ya... Benim istediğimi yapma, istediğimi giyme hakkımı kısıtlıyorsa ben dayanamam buna üstelik böyle birşey diyorsa giyeceğim yoksa bile giyerim. Ben karşı tarafın ne giyip ne giymeyeceğine karışmıyor saygı duyuyorsam o da bana saygı duysun. Hadi babanın karışmasını bir nebze anlarım da sevgilinin karışması nedir ya çok saçma! Eminim babam bu konuda onunla hem fikir olsa bile "Ne karışıyorsun kızıma!" diye fırça çekerdi :)
17 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık bence bi' nevi özgüven eksikliği :) Böyle biriyle hayatını geçirmeye kalktığını düşünsene önce mini etek, sonra normal erkek arkadaşlar, gece dışarı çıkması, dar kot, bikini, habersiz bir yerlere gitmesi... Bu işin sonu yok çünkü ben ona hayatımla istediğini yapma hakkını vermiş oluyorum bir kere "tamam" diyince
+1 yılsacmalamayın allah aşkına. hangi devirdeyiz. tabiki sevgilimde istedigini giyebilir mini etegini de. ama o herzaman bana ait. güvenim tam. özgürlük ve laikligin olması gereken bir ülkedeyiz evet suanda tam tersi. insanlar kapanıyor ve kendi modalarını yapıyorlar. ama diyorum gösterşli ve iddialı bir insanla olmaktan mutluluk duyuyorum. mini etegini giyebilir. sevgiliyi sergilemek diye birşey yok. özgürüz özgür olmak zrundayız bu ülkede. diğerlerinin arasına koyun sürüsüne katılırsak işimiz iş 2. gün kapanır sevgilim. saçmalık. modernleşmeyi öğrenmeliyiz. gerilikçiği değil. demem o ki. kız arkadaşıma nu giyme bunu yapma etme dedigim takdirde sıkılacak ve bunalacak. ve içinde hep bir ukte olarak kalacak. istedigini giysin. o bana güvenini tam veriyor.
14 Yorumla- +1 yıl
kapalılığı koyun sürüsune benzetmen gercekten hıc hos bısey değil. kapalı ınsanlara saygım sonsuz senın bı düsüncen olabılır ve ben buna son derece saygı duyarım ama sen kapalılıga yönelık bı yorum yaparsan bı dur derım. sen gıydır karısmada kız arkadasında özgurce gıyebılsın bunların hepsı senın fıkrın.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
hanımefendi yanlıs anladınız kapalılıgı koyun sürüüne benzetmedim. koyun sürüünden kastım. kıskanclıklarından dolayı bir bayanın giyim özgürlüğünün kısıtlanmaması gerektigidir.
Tabi, benim için problem yok.
Nasıl olsa motosikletim olmadan bir yere gitmeyiz ve motosikletede etekle binemez. ;)
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
Tabi yeri, zamanı ve adabı uygun olursa belki giyebilir. Birde herkes taşıyamaz mini eteği. Kiminde seks işçisi gibi durur, kiminde hanımefendi gibi !
Şahsen bende karşıyım kız arkadaşımın mini etek giymesine, ancak çok istiyorsada giymekte özgürdür. Ona giyme diyip gönlünü kıracağıma, terso yapanların burnunu kırarım daha iyi !
Her mini etek giyen aynı değildir önce bunu öğrenmekte fayda var.
Sonrada mini etek var, mini etek var. Mini eteklerde kendi aralarında uzun mini etek ve kısa mini etek diye ayrılıyordur herhalde ! Bunuda ölçmekte fayda var.
Ayrıca birçok kızda görüyorum mini etek, hiç bir tahrik edici yanı yok.
Sorsan erkeklere alayı delikanlı ! Kaç tanesi mini etekli bir kız gördüğünde laf yapıştırmadan durmuş acaba. Önce her önümüze gelene laf yapıştırmayı keselim.
Bugün sevgilisiyle çektiği cinsel videoyu internete veren, yarın çıkıp sokakta mini etek giyemezsin diyor. Delikanlı ya ! Sevgilisi kıyafet giyemez tabi, çıplak görmeli millet onu
Üzgünüm !
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg - +1 yıl
Bu konu beni çok gerdi.
Aha buyur, buda mini etek.
Kaç tane kız ben bu uzunlukta bir etek giymedim diyebilir?
%95'i giymiştir.
www.google.com.tr/imgres
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
bunu isteyecek bir erkek olduğunu sanmam çünkü sevğilimin mini etekli halinin bana özel olmasını isterim..
ama ne bilim yani günlük hayatta değil de bazı özel günlerde yakışıyorsa ve giymek istiyorsa hani benim gözetimimde giyinebilir.. ama öyle çok mini olmaz.. sonuçta oda insan yani bazı istekleri olacaktır önlemimi alır özel durumlarda izin verirdim..35 Yorumla
+1 yılSevgilimin/eşimin vücudunu herkes gördükten sonra nerde kaldı bana özel oluşu?
Ben ilişkinin başında giymesini istemediğim şeyleri söylerim. Fakat giyme yapma demek yerine giymeni istemiyorum ancak benim için değişmeni de isteyecek karar bencil değilim sana uymuyorsa birbirimizi yıpratmak yerine başlamadan bitsin derim. Çünkü o durumu ben hazmedemem der seçimi ona bırakırım. ;-)14 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerden birisi eksilemiş galiba önünden gelip geçen her mini etek giyen kıza baktığından cevabım hoşuna gitmemiş olsa gerek. :-)
- +1 yıl
İsterse 100 tane eksi olsun umrumda olmaz. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten ;-)
+1 yılkarımız ya da sevgilimiz "yanımızda gezdireceğimiz bir evcil hayvan" değil bence...
kendisi bilir ne giyeceğini... yerine göre giyinmiyor, hayat felsefesini beğenmiyorsanız...
değil evlenmek zaten sevgili bile olmayın!67 Yorumla- +1 yıl
İlginç olan ve kötü olan, yorum yapan kızların hemen hiçbirinin "yanında gezdirmek" kavramından rahatsız olmaması, bunu içlerine sindirip, "doğal" olarak görmesi...
Bir ülkede kadınlar eziliyorsa, kendi suçlarıdır... kimsenin değil... Sosyo-kültürel seviyelerinin hakettiği konumda yaşamaktadırlar... - +1 yıl
farklı yere filan çekmiyorum...
"yanında gezdirmek" yanında gezdirmektir...
şunu giy şunu giyme... böyle yap böyle yapma...
onun hakkında karar verme hakkına sahip olmaktır.. konunun özü bu... saptırılmış bir şey yok ortada! - +1 yıl
kesınlıkle konunun özü bu değil bı ılıskıde karsılıklı ıstekler vardır eğer karsındakı ınsan senden bısey ıstıyorsa elınden geldığı kadar yapmaya calısırsın tabıkı bu hem erkek hem hanımefendı ıcın gecerlı... kımse kımsenın ozgurluğunu kıstıtlayamaz fakat ortada bı ılıskıde varsa tabı karısılır ıstekler soylenebılır
- +1 yıl
Güzel söylüyorsun, okuyunca mantıklı geliyor, da neden hep bu "şöyle yap denilen" karışılan kızlar oluyor?
- +1 yıl
Bu baya sert oldu! Ama tam olarak bunu soylemeye calisiyordum... bu yorumun ve 4 begeni az da olsa moralimi duzeltti kadinlarimiz adina. Ama maalesef oldukca azinliktasiniz... :( ki buraya yazan kitle sosyo-kültürel olarak toplumsal ortalamanin baya üzerinde olmasina ragmen..
+1 yılBana göre eteğin uzunluğu kadının edebiyle doğru orantılı.
Ne kadar kısa ise o kadar ahlaktan yoksundur.
Ki ben "erkeğim" diyen adam mini etek giydirmez arkadaş.
İyice cıvıttık zaten millet olarak. Avrupanın çağdaşlığını; mini etek, dekolte sanır olduk. .12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, profil resmine baktım da görüşünle görünüşün zıt geldi ama iyi geldi bana (:
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin kıskanıyorum ve giymeni istemiyorum deme hakkı var mı? var. Kadınında ben istiyorum ve seviyorum demeye hakkı var. erkek kim ki kadın ondan izin alacak, akıllı bir genç kadın kendi doğrusunu bilir, ona göre giyinir, davranır, konuşur. Şu erkeklere böyle sorular sorarak yüz vermeyin Allah aşkına şımarık şımarık konuşuyorlar yok döverim yok tokatlarım, ilişkide iki tarafta haddini bilecek.
22 Yorumla- +1 yıl
yorumuna sonsuz saygı duyuyorum... dövme tokatlarım yorum yapanlara zaten gereklı cevabı verıyorum ya da yorum dahı yapmaya gerek duymuyorum asıl konu mını etek gercekten teshırcılık oluyor bak ben bır bayan olarak yanımdan güzel alımlı mını eteklı bırı gecsın muhakkak bakıyorum kıı bunu bıde erkeklerın gozonden düşün... ben gezene gezdırene saygı duyuyorum ama lütfen benımde fıkırlerıme saygı duyulsun
- +1 yıl
Hahaha super yorummm
+1 yılNeden ilgi çektirmek isteyeyim ki? Bunu yapan pezevenktir haysiyetsiz erkek görünümlü hayvandır bence. Bazı şeyler hatta neredeyse tüm şeyler kadın ile kocası arasındadır sadece kocasına mahsustur. Nikahı neden kıyıyoruz? Dışardaki herif te baksın görsün zevk alsın ben de bakayım göreyim. Eee bu kadının kocası kim?
01 Yorumlaherkes kendi doğrusunu hayatını yaşayacaksa ne anlamı var birlikteliğin? hayatımızı birlikte düzenleyerek mutlu olabilceğimize inanıyorum... o yüzden fedakarlık etsin mini giymesin...
10 YorumlaErkek olsam asla giydirmem ne o öyle. Başkaları benim sevdiğim kadına bakamaz hayaller kuramaz. Otursun oturduğu yerde o kadın. Evde benim yanımda mini giyinebilir :) diye düşünürüm. Maço olsun yani biraz yok öyle modernlikmis..
12 Yorumla
+1 yılErkek olsam giydirmezdim , vücudunun eşine özel olmasını beklerdim. Giydirenlerin erkekliğinden şüphe duyarım , moderniz ayağına götünü başını elaleme seyrettiriyor zibidiler.
61 YorumlaBen de gezdirmem erkek olsam. Sevgilim olursa da kıskansın azıcık, böyle şeyler giyemezsin uleyn desin..
48 Yorumla- +1 yıl
Kıskanması için sebep oluşturmaya çalışmaktan bahsetmiyordum zaten. Ben böyleyim, ama sevgilim olunca o demese de böyle giyinmeyi bırakırım diyorum. O da zaten böyle şeyler giymeme karşı olan, beni kıskanan biri olsun diyorum. Niye bu kadar tepki çekti anlamıyorum.. @burakbas
Evet soran aynen öyle, karışmak sana düşer mi? Bence düşmez.
Selam ,
Eğer gerçekten güzel bacakları varsa neden olmasın belki kıskanırım ama giymek istiyorsa giysin no problem. Tabi onunda bir sınırı var oturup kalkarken dikkat etmiyorsa kaldıramayacaksa o miniyi elbette dur demek lazım.01 Yorumlabence bu çok yanlıştır asla gezdirilmemelidir bir evin penceresinde tül yoksa o ev ya KİRALIKTIR ya da SATILIKTIR dikkatli olmak gerek sonradan üzülmemek için...
14 YorumlaAile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Mini etekten benim anladığım diz kapağında. Bir karış yukarısı mini etek neden giyilir önce bunu yanıtlayın Abd ve avrupada iş yerlerinde kot mini terlik askılı t-shirt paspal bir şekilde çalışamazsın ülkemizde maşallah hele yaşadığım yer
Ben giydirmiyorum teşhirci değilim dinimizde erkeklere kadınlarını karuma görevi verilmiştir gunahtanda koruma01 YorumlaBu yaşadığı şehre göre de değişiyor insanın ama ben kız olarak yakın arkadaşlarımı bile gezdiremem öyle yanımda. Kocaman adamlar laf atıp, iç geçiriyor. Çok çirkin bir durum değil mi?
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı. Afganistan'da, Erzurum'da vs. dolaşmasını olumlu karşılamam. Ama insanların normal olduğu yerlerde ve sahil kasabalarında, özellikle havaların 35+ C olduğu yerlerde kot pantolla dolaşacak hali yok.
06 Yorumla- +1 yıl
Bir çok şeyi anormal, misal Erzurum'da yapılan kış olimpiyatlarında gelen sporcular bol miktarda taciz edildi. Afganistan'da erkeklerin kafası kapalı kadınlardan da acaip şekilde tahrik olduğuna tanık oldum. Hatta bırak kadınları, herifler birbirilerine bile sarkar duruma gelmiş, Taliban erkekler birbirine sürtüyor diye zamanında futbol maçlarını bile yasaklamış.
- +1 yıl
bakınız ben bılmedığım bıseye asla yorum yapmam afganıstanı bılmem erzuruma gelecek olursak ben erzurumluyum allaha sukur kı boyle bı medenıyetın boyle bır adet gelnek göreneklerın olduğu bı yerın memleketlısı olmusum sana bısey dıyım mı erzurum o ınsanları senın ıstanbul beyfendısı dedğin adamlara bın basar hem namus hem medenıyet acısından
- +1 yıl
www.milliyet.com.tr/.../
www.gazetevatan.com/.../
Bu arada İstanbul'un "beyefendiliği" 1960'larda bitti. - +1 yıl
Bu arada Erzurumlu'sun diye Erzurum insanını bu kadar övmene gerek yok. İki nesildir İstanbul'da doğdu, İstanbul şöyle iyidir böyle iyidir demiyorum. Hatta bence Türkiye'nin en rezil şehirlerinden biri bence burası.
Baba tarafım ise Gümüşhaleli, zamanında gittiğim bu yerde, sırf yabancıyım diye kazık atılmaya çalışıldığına tanık olduk.
+1 yılYerine göre degisir mesela antalya gibi yerde herkez mini etekle takılırsa, erkegin gözü ister istemez hep oraya kayar. Biz bayanların eli armutmu toplicak o sırada :) tabiki hosuna gitsin gitmesin giymeliyizki gözü baska yerlere kaymasın :))
03 Yorumla- +1 yıl
Antalyalıyım :)
Mini elbisesi olabilecek mi ki giyebilmeyi düşünsün
32 YorumlaHeleki eşimse..
https://i.hizliresim.com/Y5YZqA.jpg02 Yorumla
+1 yılYerine göre değişir. ' Nişantaşı, etiler , levent , bebek , cihangir , florya , yeşilköy' gibi İstanbul semtlerinde, zenginlik ve eğitim oranı diğerlerine göre hat safada olduğuna göre, oralarda rahatlıkla gezdirebilirim. Çünkü herkes öyle
00 Yorumlanasıl giyileceğini bilmiyosa yanımda tutmam zaten ben karışmam giyimine yakıştırabiliyosa bişey demem şimdi ateş edenler olucak biliyom ama benim görüşüm
12 Yorumla
+1 yılBence bunları tartışmaya gerek yok. İsteyen karışır, isteyen karışmaz. Karışana da karışmayana da niye karıştın ya da karışmadın demeye gerek yok. Ahlak bekçiliğinin lüzumu yok. Bunları değil başka şeyleri takmalı kafaya.
01 Yorumla
+1 yılBen kapali bir kizim ama giyen kizlarida siddetle kiziyorumm.
48 Yorumla- +1 yıl
Haklisin kardesim. Dogru
- +1 yıl
Aynen hamdulillah
- +1 yıl
"ama" yanlış
Ben kapali bir kizim ama ("ama" yerine "ve" olması gerekiyordu) giyen kizlarida siddetle kiziyorumm. - +1 yıl
Turkiyede dogmayan birinin turkcesini yadirgamak sana mi dustu sekerim 😄 sen okula giderek turkcs ogrendin ben kendim calisarak ;)) evet kiziyorumm. Cokta sacmaa
- +1 yıl
Vurmak bana gore degil abartmayin ;)
+1 yılGezdirmem gezediren erkeğede gezen kadınada karşıyım. Kimse geri kafalı yobaz falan demesin dinle alakası yok ben teşhircilik olarak görüyorum bunu ve giyen kadın bence art niyetlidir. (özel günler hariç)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Necip fazıl üstadınbi sözü var
Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer perdesiz ev ya satlıktır ya kiralık.31 YorumlaBazılarına gercekten yakışıyor ama benn karşıyım yani üstümde kullanmıyorum. Erkek arkadaşım da istemiyor tabiki😊
02 Yorumla
+1 yılBenimki giydirmiyo. Cok da kızıyorum. Ama gizlice giyiyorum. Mini degil tabi mini hic giymedim giymemde. Hafif diz üstü benim idealim.
ama erkek olsam bende giydirmezdim heralde.03 Yorumla- +1 yıl
Ona özelim zaten ama kocam degil ya evlenince karışsın.. sürekli pantolla olmuyor...
Gezdirmek istememzaten ailem ya da çevremde uygun görmez gezersede karşı çıkmazlarda benim hoşuma gitmiyor, sadece ben görsem yeter özeli bune açık hava tiyatrosumu toplu sinema mı oynatıyoz her geçen bakıcak, iğrenç ötesi bir durum
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. keserim o bacakları :) şaka bir yanada giydirmem kimsenin eşime sevgilime pis niyetlerle bakmasını istemem
06 Yorumla
+1 yılYa etek falan tamam yine kabul edilirde sende tamam giymem etmem dediğin zaman iyice abartiyolar eski erkek arkadaşım bana dar kot bilr giydirtmiyodu
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyke ki dedigin gibi etek zaten bende giymem insanların bakışı rahatsiz ediyor hele yaninda sevgilin varken böyle bisey olması sevgilinide bozar biraz düşünsene senin yanında kız arkadaşına bakıyorlar cok aşağılayici ama pantolon biraz abartı kac kere dar pantolon yüzünden ayrılma durumuna geldik
+1 yıl:) etek güzel de mini de abartı. Orta karar diz üstü çok kısa olmayan etek iyidir.
110 Yorumla- +1 yıl
Çok kısa olmasa da diz üstü giyilmesi de kötü mü sence.
- +1 yıl
Etek iyi hissettiriyor ama dedigin gibi çok da dikkat çekmemeli. Yalnız kızlar neler neler giyiyor rekabet ortamı var. Bu erkekler de bakıp duruyor onlara nasıl olacak bu :)
- +1 yıl
Haklısın ama ben gıcık oluyorum bu duruma. Mini giymedim ama bu erkekler yüzünden giyebilirim. Giydirmem der bakar ne anladım bu işten.
- +1 yıl
Nasıl normal. Biz de erkeklere mi bakalım burada bolca yakışıklı erkek var yanımda sevgilim varken ona bakayım napayım cok yakışıklı diyeyim olur mu. bir kez bakarsın cevirirsin başını ama bakmaya devam etmesi kötü. Zaten böyle biri hayatımda olmadı da hani farazi konuşuyorum. :)
- +1 yıl
Yine de bakanlara denk geliyorum. Kıza kapan diyemeyeceğine gore erkek bakmayacak. :)
- +1 yıl
:) ne kadar çok kişi cevap vermiş bu cevabımı okuyan varsa benim soruma da gelsin. :D
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Tabi ki de hayır, paylşamam!!! O her şeyi ile bana özel olmalı.
14 Yorumla
+1 yılHayatta gezdirmem ne işi olur erkek adamın miniyle , en fazla diz hizasında ;)
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek olsam asla gezdirmezdim. Ama ben sevgilimin yaninda istedigim kiyafeti giyebiliyorum orasi baska :))
13 Yorumla
+1 yılolabilir hayat bu kader günün birinde kör olurda göremezsem olabilir.
01 YorumlaOnun kararına kalmış ama mini eteği tasvip etmem dizüstü giyebilir isterse :)
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBen erkek olsaydim maco olurdum giydirtmezdim !
Benim sevgilim ise boyu cok kisa olmadigi surece giyebilirsin dusuncesinde04 Yorumla- +1 yıl
Kılıbık erkek istemiyoruz :)
- +1 yıl
peki peki :D
gezdirmem düğün hariç öyle gzmesınıde istemem ben gıymesın ıstıyorum zaten
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılBen elit yerlerde giyiyorum benm ki dolastriyo valla normalde yok
03 Yorumla- +1 yıl
elit yerlerde çıplak mı dolaşılıyor
- +1 yıl
en azından giyimini kaldırıyo
Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. niye mini eteğe bu kadar uzak bakılıyor ki ben onu anlamıyorum yaa
016 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Pearttt bak ne yazıyo orda görüş sahibi diyor... bana göre yanii... bu benim şahsi düşüncem bana göre tüm bak büyük harfle tekrar yazıyorum TÜM erkekler böyle... ben kimsenin altına yorum yapıp karşı fikrimi söylemiyosam saygı duyuyorsam sizde saygı duymak zorundasınız burası soru cevap platformu herkez düşüncelerini söylemekte özgür... işine gelmiyorsa görmemezlikten gelirsin benim sizleri görmemezlikten geldiğim gibi...
- +1 yıl
Mantığı yok çunku hiç bir kadın mantıklı bir açıklama yapamadı bununla ilgili şuana kadar.. Sordugum herkes yakışıyor diyor bu bir sebep değil yakışmıyo gosteriyo sadece baktırıyo bunu hepimiz biliyoruz itiraf etmesekte :)) üzerindeki etek mesela neden onu giydin? Sadece soruyorum yargılamıyorum haddimede değil kesinlikle..
- +1 yıl
ben asla bir erkek için giyinmedim giyinmemde bu fotodaki resmide bilerek koydum en açık fotom o benim sırf bazıları gıcıklık ve inat olsun diye... ayrıca giyip giymemek benim tasarrufumda olan bir durum gerçektende altında art niyet yok baksınlar veya bakmasınlar gibi... beğeniyorum giyiyorum bu kadar basit yani...
Ben karışmazdım çünkü insan kendisine yakışanı ve giymek istediği şeyleri giymeli ama benim yanımda ki kıza bakan biri olursa hayattan istifa ettiririm o bakana
04 Yorumla- +1 yıl
sen yanındakı kıza erkeklerın muhakkakı bakacagı seylerı gıydır sonra erkekler baksınlar sonra sen hayyattan ıstıfa ettır karsındakı adamı :)) bak bende bı bayanım yanımdan boyle mını eteklı bırı gecsın muhakkak bakarım art nıyetım olduğu ıcın değil ilgi çekıyor kııı sen bunu bıde erkeklerde dusun
- +1 yıl
Ülken devletin ve devletim ne zaman hürriyet ve özgürlük kavramını tam uygular ve eğitim bakanlığı cocuklara düzgün eğitim verirse ailelerde ahlak eğitimini tam verirse işte ozaman çık etekle gez sen ülkendeki insanların düşünce tarzlarına göre giyiniyorsun kendine göre giy ama vatandaşının yanlış gözle bakmıyacağını bilerek giy ( seni diye örnekler verdim cümlemnin gelişine göre. d )
Kız arkadaşımı kırmamak için kabul ettim diyelim ki tamam giy dedim ama muhtemelen etrafta bakan eden var mı diye psikopata bağlarım, bakanı edeni görürsemde katil olurum heralde.. Kız arkadaşımda böyle olsun istemez heralde :)
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEger gercekten sevıyorsa ve sahıplenmısse ızın vermemelı erkek :)
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek olsaydım günlük hayatta değilde yazlık yerlerde tatilde izin verirdim sadece..
21 YorumlaYanımda olduğu sürece istedigini giyebilir bende bundan hiç rahatsızlık duymam
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılMini etekle köpeğim lilayı gezdirmem kaldıki onu gezdircem :)
23 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san mahallenin bütün itleri peşinde :) Namusludur benim kızım giy desemde giymez :)
Benim sevgilim izin vermiyor ben de dıkkat ediyorum
13 Yorumlabenim olanı başkası görmek zorunda mı? İsteyen yobaz der isteyen gerici der, isteyen çağdaşlıktan nasibini almamış der. Benim olana başkası bakamaz. İzin vermem!
00 Yorumla
+1 yılözel bir durum ise çok mini olmamak şartı ile (dizin az yukarısı ola bilir) kabul ederim öteki türlüsü imkansız.
02 Yorumla- +1 yıl
aşağıda bazıları çok iddialı yazmış bana karışamazlar filan diye. tahlilim o ki onların hayatlarına hiç erkek girmemiş öyle alışmışlar.
+1 yılbir kere zaten. ben. onu beklerken oyle mini etekle gelse git derim. adam bisey giy dinlemezse dayagi yer yani daha gezmeden sorunu halletmis olurum
04 Yorumla- +1 yıl
Siddete karsiyim ama bazen otorite icin bir tokat gerekli dayak yerken tekme yumruk gircez demedik
- +1 yıl
Bence sen de dayak istiyon 👊✊💪 😁
Yakışıyorsa çok aşırıya kaçmamak kaydıyla etek giyebilir abartmayın eski kafa olmayın kızı sıkarsınız elinizden kaçar oda tek basına ısedıgını gıyer sonra keske ızın verseydım dersınız kafese kuş almıyorsunuz be cahiller sevgili aşk 2 kişiliktir.
05 YorumlaYurtdışında olsa olabilir de bu ülkede olmaz. Benim kısıtlama ya da kıskanma durumum yok ama dışarıdaki abazanlardan sevgilimi kollamak lazım
00 YorumlaYerine göre giyinmesini bilirim. Bana bir şey söylemesine gerek kalmaz..
01 Yorumla
+1 yılBen giyerim sevgilimde giymemi ister bu kadar basit
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliysem eğer o kız mini benim yanımda hiç giymemiştir ve giymemesi gerektiğini öğrenmiştir giymez
karımsa eğer konuşmaya hiç gerek yok :)01 Yorumla
+1 yılİzin vermem. Benim sevgilime yan gozle baktiracak kadar genis degilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaşalı olmamak şartı ile kabul edebilirim tek şartım bu yoksa izin vermem. Yapmak istemeyeceğim bir şey ama gerekirse yaparım.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç giymesin daha iyi
Cevap sahibi+1 yılhayret verici doğrusu sizin amacınız nedir bu soruyu sormak ile hem bir kadın böyle bir şeyi tepki ile karşılar. Kadın hakları falan devreye girer. :) Sonra çiftin arası dahi bozulabilir. Katı kuralları olan insanlar kabul etmez daha çok geniş olanlar kabul eder.
Cevap sahibi+1 yılKeşke hepsi bu şekilde düşünse seni alacak erkek yaşadı desene , umarım değerini bilirler. Senin gibiler zor bulunur. Takdir ettim seni gerçekten
Sevgilimi sergilemem..
91 Yorumla
+1 yılminiyi giydirmem ben. akşamları karanlıkta arabayla bir iki tur atıp hava aldırırm, sonra parka götürüp kakasını falan yaptırırım, eve gelince de koyarım kafesine :/
00 Yorumla
+1 yılgezdirmem çünkü eğer o benim sevgilimse insanlar tarafından teşhir malı olarak görülmeyi haketmez kapiş? ama sevgilisinin dikizlenmesinden hoşlanan gavatlarda mevcut maalesef
10 Yorumla
+1 yılpavyondaki kadınlardan ne farkı kalır ozaman? herkes iç geçirecek benim yanımdaki hatunuma bakacak ya katil oılurum ya katil onun için imkansız böyle bişey.
00 Yorumla- Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat