Zaman sizin icin nasil akiyo
İnsan omru sizce uzun mu kisa mi?
Bir gun zaman bitti olacak. O karmasik algilanmasi guc zaman
Zaman sizin icin nasil akiyo
İnsan omru sizce uzun mu kisa mi?
Bir gun zaman bitti olacak. O karmasik algilanmasi guc zaman
İnşaallah fani dünyayı değilde ahireti kazanırım ❤️🙃
gerçi psikolojik engeli olanların zaten mükafatı varmış diye bilgi ℹ️ edindim. Doğru mu eminin değilim ama yinede iyi bir insan olabilmek için emek veriyorum yani olduğumun dışına çıkmıyorum. Ya olduğun gibi gördün, ya göründüğün gibi ol gibisinden:))
Bende zaman geçtikçe, belki de 1 dakika sonra azraille karşılaşacağım düşüncesi bende daha da belirginleşiyor. 28 yaşıma kadar zaman sanki 5 dakika geçmiş gibi. Bir 28 yıl da öyle geçecek. Bu kadar kısa bir ömür için ahireti düşünmemek elde mi. Geçmişteki bir anıyı bile hızlandırılmış biçimde düşünüyoruz. Var mı geçmişteki bir anıyı, gözünün önünde saniye saniye canlandıran.
Dünya kederlenmeye üzülmeye değmez. Hele insanlar için üzülmeye hiç değmez. Kendine dön kendinle ilgilen kendini sev ruhunu sev yaratılış gayene odaklan. boş ver insanları. İnsan demek nankör demek menfaatçi demek çıkarcı demek. Vesselam
Çok güzel bir söz var: Üç günlük dünyada ikinci gündeyiz. Ne ilk günün heyecanı var, ne de son günün telaşı... Ahiretime odaklanıyorum.
Cevap
13Cevap
Allah'ın dediği olur
Görelim bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Ahirete gidince orayı düşünürüz şu anda bu dünyada yaşıyoruz ve burayı düşünüyorum, gelecek nesillere ne yapabiliriz diye.
Zamanım senin gibi düşünmeyerek , Ahiretin geleceğini bilip yanlışlardan uzak durarak geçiyor
Ahirete tabiki bu dünyaya verseydim bambaşka bir hayatım olurdu
Onemim ahiretimdir. Bu dunyada yaradanin dedigini yapacagimii oteki tarafta cenneti hak edeyim dimi?
Bu dünyaya... Naslar neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum
Yaşadığımız dünyada bir seyler yapalim oraya gidince düşünürüz burada çabalıyorken öbür tarafa şu an kafamı takamam😂
tabiki ahirete bu dünya gelip geçici
Arada kalıyorum
İkisine de önem vermeye çalışıyorum.
Ölüm baki hayat ne getirirse onu yaşıyoruz
İkisine de. Hevessiz hayat olmaz.
Umarım öyledir.
😭😭😭😭😭
Ahirete
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?