Tacize mi uğradım?

Annemin yakın bir arkadaşı ve eşiyle ailecek güzel bir yere kahvaltı yapmaya gittik. Kahvaltı yaptıktan sonra ileride bir şelale vardı. Annem, arkadaşı ve kocası birlikte bakmaya gittik. sonra annemin arkadaşının kocası girdi ayağında şortu vardı. Benim kıyafetim yoktu yedek, altımda girmek için şort vardı sadece. Girmek istiyordum ama giremedim. Sonra annem gir bir şey olmaz dedi, arkadaşının yanında kıyafeti varmış. Onların başka kıyafeti olmadığı için giremedi ikiside. Neyse onlar şelalenin dibine oturdular. Bende ileri gittim ama akıntı var diye korktum. Annemin arkadaşının eşi yanıma geldi güldük sohbet 3ttik beni ileri götürdü. Yüzerken beni tuttu batmayayım diye. Sonra rahatsız olmaya başladım, şortumun belinden tuttu. Önce kavrayamadım farkında değildim. Sonra şortun sıkıymış dedi, bende geri çekildim tutmanıza gerek yok diye. Sonra biraz daha gittik o beni tutuyordu sürekli, bacağımı belimi her yerime dokundu ben ne kadar kaçsam da. Tam anlamıyla bile kaçamadım çünkü şoktaydım, ilk defa taciz ediliyordum tepki veremedim. Suyun içinde bacaklarımı göğsümü elledi tepki bile veremedim resmen dondum kaldım bağırsam annem ileride şok olacaktı. Bir ara göğsümü tuttu geri çekildim güya suda batmayayım diye uğraşıyor. Arada rahatsız olursan söyle diyor, ben kaçıyorum korkudan bir şey bile diyemedim neye uğradığıma şaşırdım. Sonra vücudun sıkıymış göbeğin yokmuş gibi bir sürü laf etti çok şekersin falan dedi. O kadar sinirim bozuldu ki anlatamam. Sonra sudan çıktık bendeki o şok etkisi gitti, tacize uğradığımı tamamen fark ettim. Ağlayacak gibi oldum ama annem ve arkadaşı önümdeydi, hiçbir şey diyemedim. Kadın kocasına aşırı aşık biri, ikisi de birbirini seviyor ve iyi diye tanıdığımız insanlardı. Anneme desem belki bana inanmayacaktı bilmiyorum çok telaşlandım. Sonra oradan çıktık üzerimizi değiştirdik birkaç saat daha oturduk. Oturduğumuz süre boyunca kendimi ikna etmeye çalıştım. Hayır tacize uğramadın, yanlış anladın aslında yardım etmeye çalışıyordu gibi düşünceler geçirmeye çalıştım aklımdan. Ama unutamıyordum. Tüm gün babamlarla oturup sohbet etti hiçbir şey olmamış gibi, bende kendimi suçlu hissetmeye başladım. Hatta ayrılmaya yakın bana sorular sordu, sohbet bile ettik. Eve gelince daha da kötü oldum. Tacize uğradım mı yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum ama her yerime dokundu suda ve ben tepki veremedim hayatımın en çaresiz anlarındandı. Şimdi anneme anlatsam çok üzülecek korkacak kızacak napacağım bilmiyorum ya bana inanmazsa? Lütfen yardım edin elim ayağım titriyor.

Tacize mi uğradım?