Ananem aşırı erkek delisi bir kadındı anneme hiç değer vermezdi ama annem ısrarla ona bakardı hatta içim rahat etmezdi anneme en son dedimki aklı fikri kimdeyse gitsin onlar baksın gelinleri baksın dedim. Pandemide annem rahatsızlandı ameliyat oldu ananemi dayımlara gönderdik hepsi birbirine itelediler ananemi dayılarım. Kuzenlerimin yüzünden düşen bin parçaydı en sonu ananeme git bizim evden demişler tekrar diğer dayıma gitti onunda karısı ananemin kafasına vurup yaraladı ananem birkaç gün sonra vefat etti. İnsanlar en sevdikleri yerden sınanmıyormu. Kafasına vuran gelinine laf söyletmezdi 1 gün kaynanasına 1 bardak su vermemiştir ama ananem dayılarımın kızlarının kollarına bilezik dizdi çuvallarla kayısılarını cevizlerini eksik etmedi köyün yolunu bilmezlerdi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anneannen hak etmiş , layığını bulmuş
Bir gün anneme merhamet etmediler hiç elinde harçlığın var mı diye sormadılar arabamız bile yoktu taksi tutup tutup hastaneye götürürdük rahatsızlıklandıklarında.
Babaannem de öyleydi, erkekçi kadınların sonu hep kayırdıkları erkek çocukları ya da torunlarından oluyor
Mesela bizde hiç erkek yok hepimiz kız kardeşiz bizi hic sevmez. Teyzemin oğlu var onu biraz sever ama yinede oğlunun çocukları kadar sevmez. Siz elin çocuğusunuz der. Kızı evlat olarak kabul etmiyor
Tipik cahil erkek egemen zihniyete köle olmuş kadın düşüncesi
Evet şimdide dayılarım utanmadan annelerine bakmadılar hele 2 dayım 3 kere evinde misafir etmemiştir son ölümüne yakın mecburiyetten götürdüler zaten onuda öldürdü çıktılar kenara. Şimdi kızlara mal vermeyeceklermiş
Çalışmadıkları çocuklarının 1 kere gelmediği köydeki bahçeyi satıp kızlara mal verdirmeyeceğiz diyorlarmış
Dediğim gibi yobaz zihniyet yüzünden, madem kadınlara değer vermiyorlar neden evleniyorlar, eşleri olan kadınlar da başkalarının kızı değil mi
Yengelerim iblis gibiler kaynanalarına dilleri 1 karıştı kim kaynana kim gelin bellisizdi. Yengelerimin anaları köpek gibi kızlarının ardında duruyor. Ananem gibi kızlarına kumalık etmiyordu
Kumalık derken kötü davrandığı için öyle dedim bizde öyle derler
Benim merak ettiğim şey bazı kadınlar böyle erkekler ile nasıl evleniyor
Şeytan oldukları için bizi bulmaları zor olmadı. İyi biri gelmez öyle bizim sülaleye
Kötü kötüyü tercih ediyor yani
Kötü enayi aptalı tercih ediyorum dayılarım çok enayiler. Kendi ailelerini eve sokup besliyolar yengelerim ama kocasının tarafından kimseye geçit vermiyorlar. Buradaki sebep dayılarımın sert olmamaları ananeminde kaynanalık yapmaması.
Başka bir erkek olsa anasını öldüren karısını ya öldürür ya boşar dayım onu hala nikahında tutuyor
Suç dayınlarda, kötü derken illaki kötülük yapmak aklına gelmesin sessiz kalan da kötüdür
Dayılarımın gücü ancak bacılarıyla itişmeye yeter karılarına gıklarını çıkaramazlar hödükler
Şu bir gerçek kural koymazsan yönetilirsin insanlae maalesef sessiz insanları hep kullanma eğilimindedir. Ben iyilikten anlayan bir insan görmedim daha yer geldimi masaya yumruğunu burabilmeli insan
Demek ki anneannen dayılarını iyi yetiştirememiş
Dayınlar uçkurlarına düşkünler demek ki
Ananemin varı yoğu bütün evlatları oğullarıydı çocukken bile kızlar birbirlerine bakak büyütmüşler en büyük teyzem daha 8 yaşında anneme diğer teyzmer bakmış büyütmüş analık etmiş bir nevi. Kızlar evlat onun için sadece bir çöptü
Hizmetçi olarak kullanmış