Adam 2 çocuklu evli ve metresi var. Metresinin sevgiliside varmış ve o çocukta tıp öğrencisiymiş, yani tıp öğrencisi doç. doktoru öldürdü.. doç. doktorun metresi olan o kadın pratisyenmiş.. yani bu üçüde sağlık görevlisi. Şimdi benim anlamadığım metresinin evine gidip , metresinin sevgilisi tarafından öldürülen adam için karısı ve çocukları cenazede ağlıyor da ağlıyor.. kim için? Ben o karısının yerinde olsam (Allah göstermesin) , çocuklarımı o cenazeye asla göndermezdim ve bende asla gitmezdim.. hayatımdam silerdim. Yazık gerçekten , kültürlü olmaklada adam olunmuyor, şu namus gerçekten tamamen karakter!
Elazığ’da karısını aldatan doç. doktoru , sevgilisinin erkekarkadaşı öldürdü, doktorun karısı cenazeye neden gelip okadar ağladı?
Bu olayi senin yazdgn gibi degil farkli okumustum. O bayanla iki genc uyusturucu almis doz agir olunca bayan bu docenti cagirmis yalniz erkek genc uyusturucunun etkisi ile adami oldurmus. He belki senin dedine yakin biisi olabilir.. Belki bayanin daha ince arasinda bisi vardi. sora ayrildialr bu gencle takilmaya basladi uyust. etksisi ile onu cagirdilar cocuk cinayeti isledi... Biri mezara biri hapse girdi. peki 250 grami. olan bu bayan ne yapio su an bende onu merak ediyrm?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O oros. p başkasını bulmuştur çoktan.. olan adamlara oldu.. o da ayrı konu
Aci bir durum... Pisi pisine ölmek böyle bişi... Simdi bu adamin ailesi uzulsemi yoksa acaba diye aklinda dunya kadar sorumu taşisa... bir bayan istemedigi surece bisi olmaz. Maalesef bayanlarin dusunce dna si cok degisti. ozgur olcam herseyi yasicam die bu veya buna benzer dunya kadar olay yasaniyor artik.
Kadın eşini ve çocuklarının babasını kaybetmiş üzülmesi doğaldır. Burada en sağlam dayanak pratisyen hekimin. İki erkek birden hayatını zindan etti ve kendisi hayatına devam edecek.
Bu olayi saibeli buldum ben. Ilac sebekesi bile olabilir bana gore. Gecen yengesini olduren katil de namus meselesi gozum donu dedi caniler bunu kullanabiliyor. Allah sabir versin ailesine
Ee adamın ne olduğuna değil de cüzdanına göre değer verirseniz onlarda böyle yapar çoğu doktor böyle her gün biri asılıyor diye egoları tavan doktor da mı asılanlarda mı adam doktor diye?
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Elazığ’da karısını aldatan doç. doktoru , sevgilisinin erkekarkadaşı öldürdü, doktorun karısı cenazeye neden gelip okadar ağladı?
En İyi Cevaplar