+1 yılDikkat çekici bir özelliğin var dememkki bazı insanlar benimde dikkatimi çekiyo farklı bir havaları var rahatsız etme korkusu taşısamda elimde olmadan bakabiliyorum kötü olarak değil bazen erkekte olur bu hatta değişik enterasan bir his kendine yakın hissedersin sanki sendede öyle bir yüz vardır belki kim bilir.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lannn Şu duyguyu 1 saatliğine de olsa
yaşamak isterdim =/01 Yorumla
Ben hic anlam veremiyorum biyik begenmeyenlere bir kizin en güzel makyaji biyiktir yahu:)
01 Yorumla
+1 yılaynen öyle takma kafana fazla kendinde değil onlarda ara hatayı :)
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Bu bende de her gün oluyor. Ve seni çok iyi anlıyorum, gerçekten cookk kişi bakıyor. Benim nişanlım'da da aynı yüksek enerji positive AURA diyoruz biz buna. İkimiz bir ortama girdiğimizde hemen bize bakıyorlar ve gerçekten sürekli bakılıyoruz, bazen rahatsızlık hissediyoruz hatta alışkın olduğumuz halde, bu da diğer tarafın kötü enerjisi yüzünden oluyor. Bazen insanlar sende olana beğendiği veya imrendiğim için bakar, bazen de kıskandığı için. Ne yazık ki bazi insanlar, birini tanımasada kıskana bilir. Ve hislere ve yüksek AURA, ve çok şeyde ön görüye Nişanlım ile birlikte sahip olduğumuz için, bu durumda ruh eşi değil, ruh ikizi sayılıyor, aşırı eğlenceli ola biliyor bizim için 😁 ama sonra bol bol nazar duası dinlemek de fayda var, bazen enerjimizin düşüklüğünü ve baş ağrısı hissediyoruz, ve saçma bir sebepten tartışma çıktığında hemen anlıyoruz ve diyoruz ki, izin vermiyoruz 😊 demektir senin de AURA POSITIF olarak çok yüksek, ve çekicisin. Farklı biseyin var 😉 mutlu ol bu özelliğin için, sıradan değilsin 🫶
50 Yorumla
+1 yılişte bu belli başlı psikolojik rahatsızlık belirtisi herkes bana bakıyor herkes beni süzüyor herkes bana bakarak gidiyor şeklindeki görüş belli rahatsızlıkların başlangıcında hissedilen sey.. ve ayrıca ikinci aşaması " hayır gerçekten bakıyorlar abartmıyorum deli falan değilim" şeklindeki düşüncedir. bence bu olayı ciddiye al..
11 Yorumla
+1 yılHerkes derken tanım, bütün toplum mu?
Nasıl bir herkes, hiç mi bakmayan yok?
-Güzelsinizdir.
-Bulunduğunuz topluma göre farklı bir tarzınız vardır, giyim olarak, makyaj olarak.
-Dikkat çeken birisinizdir, bilinensinizdir.
-Bir ünlüye benzetiliyor olabilirsiniz.
-Her gün farklı giyinen, farklı tarzlar deneyen birisinizdir, bu da dikkatleri çekiyordur.
-Herkes bana bakıyor bakış açınız olduğundan bu da doğal olarak bir dikkat çekimine neden oluyordur.
-Size öyle geliyordur.
cut.01 Yorumla
+1 yılBende de oluyor bu. Sanki babasını öldürdük, anasına sövdük :). Bende ondan sonra dik dik bakıyorum olayı çözüyorum :D O değil benim sıfatıma bakmaları garibime gidiyor :D :D
Her şey bir yana etki tepki meselesi diyebiliriz. Baktıklarını zannediyorsun bunun enerjisini yolluyorsun; ardından sen bakıyorsun; o da bakana bakılır hesabı tepkisini gösteriyor :D :D
Bu arada seher naber :D :D11 Yorumla
+1 yılSenin reel deki halini düşünmedim, vardır bişeyler illaki ne biliyim la?
Gerçi tahmin ediyim kızlar güzel gördüklerine bakıyo galiba yorumluyo çok rastladım çünkü. .
Erkekler. .. ..
Nineler torunu için bakıyodur. .
Kızlı erkekli nineli bebeli abaza ülkedeyiz, bakar içinden yorumlar ama normal bişey seninkisi. .01 YorumlaIki kisi sana bakmistir sen oyle hissetmissindir ya da senin yasadigiin yerde nasil bir yoklluksa artik anlamadim magaradan cikmistir herkes Yadaaaaa sen oyle saniyorsun arkadaslar guzel oldugunu soyluyormus da musss guzellik bu kadar basit degil kucuk hanim ne kadar guzel olyrsan ol sana o kadar bakmazlar genci yaslisi eger bakiyorlarsa hepsi2 sebebi var 1. Ya acikta bir yyerin vardir 2. Gece kicin acikta kamistir o sebeble sen hrkesin sana baktigini saniyorsun :)
01 Yorumla
+1 yılbebegim muhtemelen ergensin
ergenlikte bir donem var buna gelisim psikolojisinde ergenben merkezciligi diyorlar
yani etraftakilerin seni izledigini zannediyorsun aslinda seni izlemiyorlar bu tamamen senin kafanda kurdugun bir olaylar orgusu
hayali seyirci deniyor bunlara istersen hazreti google da arastir ergen benmerkezciligi o sana detayli bir sekilde anlatir
hadi optim kib12 Yorumla- +1 yıl
demekki herkes bakmiyormus sen uyduruyormussun bunlari :D
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı bir tarzın varsa demek ki.. ya da güzelsindir.. ya da burnunu falan karıştırıyosan yolda yürüken.. ya da yüksek sesle geğiriyosan bakarlar tabi :D :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D :D kediyi kaldıraydın biz de bakardık :))) sokakta ki ler kadar değerimiz yok mu? :D
+1 yılCok felaket cirkin ola bilrsin ondan bakiyorlardir... veya pala biyiginmi var acaba? Oda baya cok ilgi ceker
01 Yorumla
+1 yılBuradan bu kıza bakan insanlara sesleniyorum..
- Sizin abiniz / kardeşiniz / torununuz yok mu ulan !12 Yorumla
+1 yılbizde şöyle yüzümüzün önüne kediyi koyalımda atıp tutalım vallahi:)
01 YorumlaDikkat çekiyorsundur. Seni toplumdan farklı kılan bir özelliğin vardır. Aykırı biri gibi görünüyorsundur.
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. Belki de sen onlara bakıyorsundur birde bu açıdan bakmayı dene.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Bence sen öyle sanıyor olabilirsin
Hatta buna bir isim veriyorlardi izlenilmislik hissi
Belki olabilir01 Yorumla
+1 yılYolda yürürken Herkes bana bakıyor neden?
kaplumbağa deden :)) Kanka bunu sana yapmazsam gözüm açık giderdim :D
Heralde nur yüzlüsün de ondan :)
Bana genelde kızlar bakar :P :)))02 Yorumla- +1 yıl
İnttiiiiiiikam :D
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. man ken gıbı guzelmısısn fızıgın guzelse tabıkı bakarlar bırde butun toplummu sana bakıor
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAlgıda seçicilik diyelim. Bakılmasını istiyorsun demek ki :)
01 Yorumla görsekte söylesek o kedinin arksında nasıl bir canavar çıkacak merak ediyorum:D
01 Yorumla
+1 yılKedini hep öyle taşıyorsan muhtemelen kedine bakıyorlardır :P
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama :D
+1 yılbelki de sana öyle geliyodur
ayrıca demek ki sende onlara bakıyosun02 Yorumla- +1 yıl
dikkat et bigün 'ne bakıyosun lan' gibi bir tepki alma
+1 yılBence sana öyle geliyo bende ilk gözlük takdımda ne den bana insanlar durmadan bakıyo derdim demekki dikat çekici birşey var sende
01 Yorumla
+1 yılKafanda o mermiyle dolaşma dedim ben sana ama dinleyen ki mD:
02 Yorumla- +1 yıl
:DDD
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes seherin etrafinda donuyo seher onlarin bas rolcusu :)
01 Yorumla yüzünü görsek belki karar verebilriz bu konuda uzmanım özele foto at ::D
03 Yorumla- +1 yıl
senn kedin varsa benmde kediler D:
https://i.hizliresim.com/1n8Ez5.jpg
Genelde gözünün icıne bakanlara bakılıyor arada ama senınkıde cok hossun falansındır ondandır dıyecegımde gıyınısın guzeldır dıyecegımde bılemedım
01 Yorumla
+1 yılOna bakarsan bende kızlar bana bakmıyor sanırım diyorum ama hep yakalıyorum :D takma bakarlarsa baksınlar sakın sende olan bir şey onlarda yok :v
01 Yorumla
+1 yılAcik sozlu olmak gerekirse uc seyden bakarlr bir guzelligini iki malligina uc malinapp
02 Yorumla- +1 yıl
Bilemem artik
Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. bana da bakıyorlar ne olcak ki ondan herkes bakıyor bir birine :D
02 Yorumla:) nurani yüzün mü var kavisli bir fiziğin mi var bilemedim görmek lazım :D
02 YorumlaYa suslusun, ya cok guzelsın, ya da tarzın farklı, ya da . d bos vef knka. d. d
02 Yorumla
+1 yılBana da öyle bakiyorlar
Sanki bir gariplik varmiş gibi01 Yorumla
+1 yılal yazmalı, selvi boylusundur. ondandır. :)
01 Yorumla
+1 yılKediye benziyorsun ondan galiba.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı. Bakanlara niye sormuyorsun ki
01 Yorumla
+1 yılGüzelsin ki bakıyorlar. :) Fazla söze gerek yok :)
01 Yorumlaahahah "Ama bıyık bana yakışmıyormuş?" :D
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Kedili halin bile güzel.. Nazarlardan korun...
01 Yorumla
+1 yılbir siteye fotografın dusmus demekkı
11 YorumlaSana öyle geliyordur.
11 Yorumlanurani yüzünden feyz almak istemişlerdir
01 Yorumlayürüyen olulerde oynamısmıydfın
?01 YorumlaInsanlar hep öyle sebebini bende bilmiyorum. :/
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Resim at niyesini söylerim.
01 Yorumla
+1 yılO kediyi yüzünde tutarak gezersen bende bakarim
12 Yorumla- +1 yıl
;-)
+1 yılTarz deyılsın hic havalara girme 👊👊👊
11 Yorumla
+1 yılkedi gibi olursan bakarlar tabi kiii :D
02 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılCok tuylusunuzdur hanfendi ondandir.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani seytan tuylu :D
- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzele bakmak sevap diye?
02 Yorumla- +1 yıl
En uygunu bu diye düşündüm :))
Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Kesin top sakal bırakmışındır
01 Yorumla
+1 yılYuzunden nur akiyor olmasin kanka ;))
02 Yorumla- +1 yıl
Ama biyiklari kes ya da topsakal felan yapki kirli sakal olmasin fatih harbiyedeki macit gibi gezme ortada ;)))
ulan harbi merak ettim he nasıl bir taşsın
02 Yorumla
+1 yılYüzünde meymenet var demekki :D
01 Yorumla
+1 yılyüzün güzelmiş Seher <3
01 Yorumlayuzunde kediyle gezersen bana bakicak halleri yok
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı. Dikkat cekicisin demek ki
01 YorumlaÇok Açık Saçık Giyiniyorsun dur O zaman ...
01 Yorumla
+1 yılovv ovv ovv bu ne havalar la böyle
01 YorumlaKEDİYİ KALDIR DA BİZDE BAKALIM MADEM ^_^
02 Yorumla
+1 yılBendede var o sorun napıcaz biz :D
01 YorumlaSana bakmayip banami baksinlar :))
02 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar