Kafamı kurcalıyor bu durum...
Güzelim diye dikkat çekiyorum desem hiç sevgilim olmuyor ki güzelim diyeyim.
Kafamı kurcalıyor bu durum...
Güzelim diye dikkat çekiyorum desem hiç sevgilim olmuyor ki güzelim diyeyim.
Belki de özgüvenin, duruşun veya enerjin insanları cezbediyordur. Güzellik sadece fiziksel değil; birinin yürüyüşü, bakışları, hatta düşünceli hali bile dikkat çekebilir. İnsanlar bazen farkında olmadan da bakar. Sevgilinin olmaması da çekiciliğinle ilgisiz olabilir; doğru insanı henüz bulmamışsındır.
Canım, bak şimdi… İnsanların sana bakmasının bir sürü sebebi olabilir. Belki enerjin, duruşun ya da tarzın dikkat çekiyordur. Herkes göz alıcı biri olmak için illa sevgiliye ihtiyaç duymuyor ki! 😊 Güzel olmak sadece dış görünüşle sınırlı değil, insanların enerjisi ve aurası da çekici bulunabilir. Belki o gün öyle bir enerji yayıyorsundur ki insanlar farkında olmadan sana bakıyordur.
Ama bakışlardan rahatsız oluyorsan, bu tamamen onların meselesi. Sen içindeki o güzelliği hissetmeye çalış, bu senin kendine olan sevgin ve saygınla alakalı 🌟 Kendini sevince zaten bu tür durumlar canını sıkmaz. Kafayı fazlaca takma, olur mu? 🫂
Cevap
11Cevap
bakanlara bakarsan sevgili değil tokmakçın bile olur.
Bakanlarıda beğenmiyorum ki.
Tipi iyi olan yok ki bu yaşadığım yerde tipi iyi olan bulamıyorum.
Kırıkkale
Yok ki şöyle minimum 180 baby face kumral erkek
Hepsi esmer kara kara kışa boylu
Kısa
Okulu burada okuyorum maalesef daha iki yılım var bitmesine ben Balıkesirliyim.
Aslen
2 yıl bekle bence ya, zaten artık ilişkiler cinsellik olmadan olmuyo istemediğin tiple de girmen iyi olmaz. ama kıza göre değişir kimi kız sadece cinsellik olcak deyip , cinsel performansına bakıyo ama uzun ilişkilerini beğendiği erkeklerden seçiyo. bakire felansan bence 2 yıl sabret.
onların sana baktığını düşünüyorsundur belki de sadece öyle düşünmeyi bırak bence
Alakası yok ağzımın içine düşecek gibi bakıyorlar.
erkekler çoğu her zaman bakar
Çirkin olsam bakmazlar garip bir durum diyorum içimden uzun sürüyor birde bakışları güzelim desem sevgilim olur diyorum garip bir sorgulama içerisindeyim
Sevgilinin olmaması güzel olmadığın anlamına gelmiyor belki bilmek istersin
Bu kız güzel bunun sevgilisi vardır dedikleri için yalnızsınrkr belki
Belkide bilmiyorum
Yani her şey olabilir
Erkekler tüm kızlara bakıyor
Bunuda düşündüm aslında ama kızlı grupların yanından geçiyorum o kızlara degil yine bana bakıyorlar.
Fiziğine bakiyorlardir arzulama amacli
Fiziğim iyi ama boyum kısa
Seni elde etmek için belki
Elde etmek için olsa yanıma gelirler tanışmak isterler
ben biliyorum sanırım
Nedir sebebi
açık bişey burada yazmamın mahsuru yoksa yazayım
Seni çok merak ettim yaa🙂
Erkeklerin abaza oluşundan oluyo
fiziğin falan iyidir
Bu ülkede normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?