Güncellemeler
+1 yıl
Spa Merkezlerimizde Yetiştirilmek Üzere Tam Zamanlı Masaj Bölümünde Çalışacak Bayan Ekip Arıyoruz
Sigorta Ve Lojman Bize Aittir Masözlük Belgesi Olmayanlara Belge Ücretsiz Olarak Tarafımızdan
Alınır
Sağlık Amaçlı Hizmet Veriyoruz Haftalık 6.000 tl kazanç
Sabit Maaş 700 $+1 $
Haftada 1 Gün İzin Vardır
Sigorta Ve Lojman Bize Aittir Masözlük Belgesi Olmayanlara Belge Ücretsiz Olarak Tarafımızdan
Alınır
Sağlık Amaçlı Hizmet Veriyoruz Haftalık 6.000 tl kazanç
Sabit Maaş 700 $+1 $
Haftada 1 Gün İzin Vardır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yoo bir donem antalyada yaptım gayet iyi biraz sıkıntılı yınlerı var
Nedir
Kadın isen askıntılar cok olur baska seyler teklif edilir erkekte yaşlılardan cok cekıyor
Haklısın. Kolay para derken karakter kaybolacak
Ben rahattım gercegı
Erkekler için durum her zaman daha farklıdır
Evet bazı işler icin oyle
8000 bin tl aylik hahahahahahha dolandırıcık
Hangi sehirde bu teklif geldi
Yeni başlayanlar için o geçerli. Sertifikası olanlar 20000
Zaten calişdigin yer fuhus yeri sertifikasiz calisdiranlar fuhus mutlu son masaj salonlari
İzmir yüzde yüz
Aydın. Sosyal medya hesabı var. Bir yerden sonra sertifika veriyorlar. İyi oldukça 20000 maaş kalacak yeri olmayana lojman veriyorlar
Hepsi yalan bu sektoru ben biliyorum yalan yalan yalan mutlu son masaj salonu yavaş yavaş alistiriyorlar baski yapiyorlar sonra yaparsan yaparsan yapmasan haydi bye bye ne dersen de garantisini veriyorum
Masaj sertifikamiş sokak salonu masaj sertifika veriyormus yaw he he 1000 saatlik sertifika verirler nasil inaniyorsunuz komik
Sosyal medya hesab acmak cok zor aynen
Masaj bilmiyeni masaja minalirlar ciddi bi yer senden sertifika kac saatlik sertifika meslek büsürü sey ister ona göre yerini masajlarini verir sirf güzelsin diye işe aliyorlar hepsi yalan be
Bir sıkıntısı olduğu kesin. Zaten vaz geçtim içime sinmedi
Zaten sen utanmadan masöz olmadan nasil masaj salonuna baslamak istersin o mantigini anlamadim masaj nekadar tehlikeli oldugunu bilmiyormusun
Onu işletme düşünsün.
Ayrıca bu yurt dışında yapılan masajlar değil. Bildiğin milleti mıncıklıyorsun
Onu işletme düsünüyor zaten onun icin senin gibilerini mutlu masaj olarak cagriyor ama bunu telefonda demiyor sonrada sen yapmam etmem hayirdir falan diyince de sen hayirdir masöz degilsin meslegin yok ne bekledin yurt disinda yapilan masaj diye bisey yok orada yapilan masajlar burdada yapiliyor ama işi bilen insanlar onlarda 8 bin tl ya da 20 bin tl calişmaz zaten 🙂
Yani kisacasi gercek para vericek bi işletme minciklama icin yok onlar mutlu olsun bosuna arama baska. meslek. sec
haftalık 2000 dolar di mi?
Yeni başlayanlar için TL bazında ama diğerleri 20000 den fazla alıyorlar
bir restorantta bulaşık yıka daha iyi
20000 üstü alan var. Gidenler zengin kesim.
Bence kabul etme sıkıntılı olabilir yaaa
Mesela
Mesela masaj yaptığın kisiler sen istemeden sana dokunabilir ya da otel dediğin gibi cikmayabilir anladin mi ya da sana dokundu diyelim biri o müşteriyi koysalar ne olucak ellemis zaten anladın mı yani taciz falan olabilir
Şikayet etsek. Hem o kadar kolay mı
Ya bak düşün biri geldi seni taciz etti tmmi sen gittin şikayet ettin tamam bu sapığı kovdular falan e seni ellemis oluyor anladın mı yani onların o müşteriyi kovmasi pekte önemli olmuyor ayrica 1 tane degil 1000 tane böyle olanlada karşılaşabilirsin ve ayrica ben alttaki yorumlarada bi baktim diyorsun ki ilk başta 2000 daha sonra artacak diyorsun bak buda hic normal değil sana tavsiyem gitme iş mi yok sanki
Garsonluk çok fazla var. Ama ben hızlı olmadığım için bana göre değil
Tamam başka is yok mu oralarda
Genelde garsonluk oluyor. Çoğunun çalışma şartları iyi değil. Bakacağım inşallah temiz bir iş bulurum
Insallah insallah sen yine dediğin gibi ara boş ver boyle erkeklerin cok oldgu ve senin onlarla yanliz kalacağın işler bulma daha ortamın kalabalık temiz ahlaki kurallara uygun olanları tercih et
Çok teşekkür ederim. İçime sinmedi. Başka iş bakıyorum
Rica ederim ne demek umarim en kısa zamanda bulursun 🙂
Para için kimsenin çıplak vücuduna dokunmam öğk
Hangi şehir de ve büyük bi firma mı
Aydın
Peki masaj salonu mu ve erkeklere mi masaj yapacaksın sordun mu
Masaj salonu hesabı var. Müşteri karışık ve geneli erkek
O zaman sıkıntı ya da salonu ara o tür şeyler var mı diye sor dicem sen kızsın ama
Olsa bile asla doğruyu söylemezler. Sadece hem hesapları var yeri beli. Herhangi bir şey olsa duyulmaz mı
Hayır mesela burada öyle yerler var mutlu son var mı diyosun söylüyo sana istersen sorarım senin için
Her yer aynı değil ki. Zaten vazgeçtim yani Allah düşürmesin.
İyi yapmışsın asıl mesleğin ne peki
Öğrencim
Daha gençsin yani boş ver kanka masajla falan ne işin var sugar baby ol ondan iyi
Aylık 8 bin mi çok az gitme değmez
Sana 2000 ne için verecekler acaba?
Ne bekliyorsun
başka işler çıkar
cok luks otel olması lazım
Sonrasında cinsel teklifler vs denk gelebilir
Mutlu son ister miydin?
Yani