Biraz morelim bozuk size içini dökebilir miyim belki bana biraz yol gösterirsiniz?

Kendi halinde tek başına odasından çikmayan bı telefonu olan biriyim zayıf noktalarınızı aileniz birlikte yaşadığınız insanlar bilir bugün odamda değişiklik için geldiler bir sürü dolap odanı kıyafet odası yapicaz kardeşinle kal dediler olmaz dememi bile dinlemiyorlar kavga ediyorum hiç takmiyorlar elinde bir odası olan orada yaşayan birini resmen evinden atiyorlarmis gibi olmaz mı , psikolojik sorunlarım var böyle en ufak ses yükselmesine en ufak bana ters duşmelerine ya da başka bişeye ölüm hep aklıma geliyor yazdikça sakinleşiyorum ne yapmam lazım şimdi bilmiyorum odam elimden gitti ikide bir telefonumu elimden aliyorlar iş miş yapmadigimda dayanamıyorum ağlamak istiyorum yalnızım benim bı odam var bı telefonum başka biseyim yok bana niye bunu yapıyorlar anlamıyorum onların istediği gibi olmadığım için mi bilmiyorum ölmek neden hep ilk seçenek geliyor çözüm bulamadım sizce bir şey elimden gelir mi istemediğiniz bir şey zorlanınca ne yapıyorsunuz?
Biraz morelim bozuk size içini dökebilir miyim belki bana biraz yol gösterirsiniz?