Kültür & Sanat Ruh halime gore size sarki onereyim mi? auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor onereyim mi? Güncellemeler+1 yıl güncel Ruh halime gore size sarki onereyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Yabancı olsun 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Ludovico Einaudi - Nuvole bianche
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Ben önereyim Paptırcem padişahım 🥳 0 5 Yorumla auraventi +1 yıl teşekkür ederim Yorumla gacar4886 +1 yıl Sıra sende ☺️ Yorumla auraventi +1 yıl mor ve ötesi - Araf Yorumla gacar4886 +1 yıl Ooo çok severim çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla auraventi +1 yıl Rica ederim Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Belki ben senin ruh halinde değilim 😅 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl oylesindir. Yann Tiersen - Comptine d'un autre été, l'après-midi Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Olur çok yorgunum ben ayaklarım ağrıyor 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Anoise - ripple.. umarım iyi gelir sarki Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur öner 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Barış Akarsu - Merhaba Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Öner 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Barış Manço - Gülpembe Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Harika olur 0 2 Yorumla auraventi +1 yıl Pinhani - Sırası Deg6 Yorumla auraventi +1 yıl Sırası Değil* olacakti pardon Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Öner knk 0 3 Yorumla auraventi +1 yıl Balmorhea - The Winter Yorumla Everglow +1 yıl Eyv. knk güzel parça da modum düştü ak fsdkj Yorumla auraventi +1 yıl guzeldir güzeldir.. beğendiğine sevindim Yorumla
Nesrinci Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Öner. 0 3 Yorumla auraventi +1 yıl Hayko Cepkin - Aldırma Gönül Yorumla Nesrinci +1 yıl Sağol 💐. Yorumla auraventi +1 yıl rica ederim Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Öner bakalı₥ 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Tuna Hizmetli - Belki Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olabilir 0 2 Yorumla auraventi +1 yıl Vugar - Beni Niye Sevmedin Yorumla auraventi +1 yıl Beni Neden Sevmedin* olacak pardon Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olurr 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Zakkum - Ahtapotlar Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl olur 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Hayko Cepkin - Dans Et Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öner 0 3 Yorumla auraventi +1 yıl I Told The Moon About You Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Şarkıyı bulamadım kim söylüyor Yorumla auraventi +1 yıl Hotline Bling yaz ardina cikar.. spotifyda çıkmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duygusal bir şeyler ver 0 14 Yorumla auraventi +1 yıl Barış Akarsu - Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saniyesinde cevap vermen şaka mı yaaaa. Sağol canım. Güzel şarkıdır severim Yorumla auraventi +1 yıl dinledikce veriyorum cevabi ondan dolayi.. kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ayol ne kusuru bende seni beklemedim😂 Yorumla auraventi +1 yıl hayir saniyesinde diye ima yapinca aciklayayim dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz geç oldu yani görüş yazdığımı unutmuşum daha ne olsun. Yorumla auraventi +1 yıl zaten onun için kusura bakma dedik Yorumla auraventi +1 yıl dedim* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada müzik zevkin müthişmiş. Diğer önerdiklerini falan da baktım da şimdi🤌🤌 Yorumla auraventi +1 yıl teşekkür ederim önerebilirim daha fazla istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur valla Yorumla auraventi +1 yıl Evgeny Grinko - Serenade Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa bunu da çok severim. Dusty room favorim ama Yorumla auraventi +1 yıl evet o da iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur 0 16 Yorumla auraventi +1 yıl maNga - Her Aşk Ölümü Tadacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam isabet olmus Yorumla auraventi +1 yıl allah kimseyi bu sarkiyi saatlerce dinleyecek kadar caresiz birakmasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahsjssj herkes elbet yasıyor bunları hayat işte rezalet Yorumla auraventi +1 yıl hayat rezalet degil insanlar rezalet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanların ak ben sinirim bozuluyor hepsi yalan k Yorumla auraventi +1 yıl evet haklisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keske olmasam kanka Yorumla auraventi +1 yıl olmasan zaten mutlu olurduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahsndjsnd belki oluruz Yorumla auraventi +1 yıl ben olmam o kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla auraventi +1 yıl onu isteyecek enerjim bile yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahsshsjs allah seni napmasın Yorumla auraventi +1 yıl :).. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla
liejo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Öner 0 1 Yorumla auraventi +1 yıl Madrigal - Seni Dert Etmeler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yabancı olsun
Ludovico Einaudi - Nuvole bianche
Ben önereyim Paptırcem padişahım 🥳
teşekkür ederim
Sıra sende ☺️
mor ve ötesi - Araf
Ooo çok severim çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Belki ben senin ruh halinde değilim 😅
oylesindir. Yann Tiersen - Comptine d'un autre été, l'après-midi
Olur çok yorgunum ben ayaklarım ağrıyor
Anoise - ripple.. umarım iyi gelir sarki
Olur öner
Barış Akarsu - Merhaba
Öner
Barış Manço - Gülpembe
Harika olur
Pinhani - Sırası Deg6
Sırası Değil* olacakti pardon
Öner knk
Balmorhea - The Winter
Eyv. knk güzel parça da modum düştü ak fsdkj
guzeldir güzeldir.. beğendiğine sevindim
Öner.
Hayko Cepkin - Aldırma Gönül
Sağol 💐.
rica ederim
Öner bakalı₥
Tuna Hizmetli - Belki
Olabilir
Vugar - Beni Niye Sevmedin
Beni Neden Sevmedin* olacak pardon
Olurr
Zakkum - Ahtapotlar
olur
Hayko Cepkin - Dans Et
Öner
I Told The Moon About You
Şarkıyı bulamadım kim söylüyor
Hotline Bling yaz ardina cikar.. spotifyda çıkmaz
Duygusal bir şeyler ver
Barış Akarsu - Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş
Saniyesinde cevap vermen şaka mı yaaaa. Sağol canım. Güzel şarkıdır severim
dinledikce veriyorum cevabi ondan dolayi.. kusura bakma
Yok ayol ne kusuru bende seni beklemedim😂
hayir saniyesinde diye ima yapinca aciklayayim dedim
Biraz geç oldu yani görüş yazdığımı unutmuşum daha ne olsun.
zaten onun için kusura bakma dedik
dedim*
Bu arada müzik zevkin müthişmiş. Diğer önerdiklerini falan da baktım da şimdi🤌🤌
teşekkür ederim önerebilirim daha fazla istersen
Olur valla
Evgeny Grinko - Serenade
Aa bunu da çok severim. Dusty room favorim ama
evet o da iyi
Olur
maNga - Her Aşk Ölümü Tadacak
Tam isabet olmus
allah kimseyi bu sarkiyi saatlerce dinleyecek kadar caresiz birakmasin