Fikir öneri lütfen?

Eşimin bir çocuğu var fakat tartışma sırasında çok ağir kelimeler kullanıyor gerçekten insanın zoruna ağrına gdien lafları ben aannesiz babasız büyüyen bir genc kızım Allah'tan sonra olan güvendim sirtiimi ona yasladım. fakat yanilmsiim özünde çok ii insna ama. evladi gelince bu çok fena oluyor ben kötü bişey diyemem bende merhamet vicdan var ben hep ortayı bul eşini. çocuğunda yerini ayrı bil diyroum arkadaş gibi konuşuyorum ama herşeye her kelimeye illlakkii bı cvp var cocogun kendi öz annesi bakmıyor bababaanesi hicc bakmıyor kaçıyor birbirimizden fayda var diyorim. ben bakiyorum çocuğa bı kul. haklo ama anlatamsszi duvara konuşmusum. ayni ne yapmalıyım bana fikir verin neolur akıl. verin daha önce sığınma evinde kaldım yine kalırım. ama. caresizliktsn mücadele etmekten çok yoruldum acaba kullanıyormuuu bunungibi cokk konular kavgamız oldu. çok ağır konuşuyor geçmişini yzuune vuruyor vs vs neyapmaliyim bana fikir veri. Neolur şimdiden Allah razı olsun?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben başını yanlış yazmışım çok özür dilerim eşimin çocuğu değil . esim. agir kelimeler kullanıyor
Fikir öneri lütfen?