Tip desen (eh işte) yok
Boy pos desen yok (1.60'ım)
Kas kütlem çok az (genetik) bu yüzden yeterli kütle alamıyorum (52 kg ım)
Dişler yamuk
Kafa önü kel
Gözler zayıf (10 yılı aşkın süredir gözlük kullanıyorum)
Bir de bunun üzerine beyin tümörü riski taşıyorum (babamın annesi ve kız kardeşi bu sebepten öldü)
Ve üstelik daha 20 yaşındayım. Tüm çocukluğum, hayatım başka kişilerin hayatına imrenmekle geçti. Çünkü kendi anne babam bu konuda hiçbir şey yapmadılar. Tanrıya da isyan etmek istemiyorum. Çünkü yalvarsam da hiçbir şey değişmedi. Ona küsüm beni yanlız bıraktı, terketti.
Neyse herşeyi özetledik...
Şimdi şöyle sorayım. Ben bu hayatta ne yapsam mutlu olurum sizce? Benim için gerçekten yaşamaya değer bir hayat mı? (bence değil ama bir de siz yorum yapın istiyorum.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim kesinlikle fizik tip haytın ilerleyen dönemlerinde hiçbir şey ifade etmeyecek, en değerli hazine bilgidir. Kendini ne kadar eğitirsen insanların o kadar üstünde olursun, bi spor yap, koşu da olur, kendini fiziksel olarak güçlendirmeye çalış normal evde kalistenik antrenman yapabilirsin vücut ağırlığınla, düzenli yapsan inan 2 ayda gözle görülür farkı görürsün. Eğitimin en önemlisi, kendini tamamen hayalindeki mesleğin gerektirdiği şeylerle donatmalısın, bilmen gereken herşeyi öğrenmelisin. Daha fazla tavsiye motivasyon istersen zevkle dinlerim 👍🏻
Çok güzel yazmışsın eline sağlık. Ama tümör taşıyorum. Bu yüzden geleceğe dair hiç umudum yok.
Bu tür hastalıkları stres daha da tetikliyor. Kendi hayatına bakarsan, yine yapabileceğinin en iyisini yaparsan hayattan zevk almaya başlarsın, dengeli beslenirsen birşeyler iyi gitmeye başladığında ruh halin de düzelir, risk de düşer. Bana kalırsa her işte yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış, spora bilime yönel, yapmak istediğin meslekle ilgili çalışmalar yap. Göreceksin hayatın değişecek.
Bence oyle düşünme zeki misin bazıları çok zeki olup çekici oluyor
Knk en kötüsü tümör. Diğerleri meze zaten.
Iyide sende tümör var mi kesin mi
Evet. Ama daha iyi huylu. Kötü huylu olma riski varmış.
Allah şifa versin hayatın olumsuzlukları cok belki hepsi sende toplanmış diye düşünüyorsun ama kendine ait özelliklerin yeteneklerin varsa yine o aura vardır demektir yine iyi bir hayatın olabilir
Valla ne diyeyim ki saolasın. Yahu ölmek de istemiyorum ama bu bile benim elimde değil. Aşk desen seven olmadı , sevdiklerim de alay ettiler benle. Bu bariz zaten buna çok da üzülmüyorum bu halimle beni kimse beğenmez biliyorum. Ama bari keşke çocukluğuma bakıp özlem duyabilseydim. O da yok. Çünkü hiç arkadaşım yoktu hep dışlandım herkes "bu hastalıklı" diyip yanıma bile yaklaşmıyordu ya da aralarına almıyorlardı. Kendime ait özelliklerim var tabi. İyi futbol oynarım. Ama şu fiziksel muhabbetler onu da mahvetti. Nasıl bir paradoks bu anlamıyorum ki.
Bak oyle düşünme iyi futbol oynuyorsun ve bu yeteneğini geliştir profesyonel oyuncu ol emin ol o kizlar varya anında gelir yanına merak etme bunlar geçici
1.60'ım knk ya. O boylarda topçu var mı ki? Birkaç scout izlemişti beni. Fiziğimi yetersiz bulmuşlardı.
Haaa onu es geçmişim e knk başka yeteneğin yok mu yaa ne bilim mesela okuyor musun
Üniversite öğrencisiyim de nebilim. Keşke kafam biraz basaydı be tıp okurduk en azından havam olurdu.
Neyse aga ya kafanı yorma ben bitmişim hadi iyi geceler kendine iyi bak🙋🏻♂️
Bence kendi alanında en iyisi ol ayrica bitmedin oyle düşünme iyi geceler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!