Güzel burun, renkli göz, canlı saçlar, uzun boy
Bu özelliklere sahip olan insanlar her zaman daha şanslı bana göre. Karşı cinsin ilgisini çok rahat çekebiliyorlar. İnsanlar onlara karşı daha saygılı davranıyor. Asla zorbalığa uğraşmıyorlar. Hatta iş hayatında bile daha şanslılar. İş görüşmelerinde dış görünüş çok önemli oluyor. En basitinden özgüvenli oluyorlar. Ben yakışıklı olup da özgüvensiz olan kimse görmedim hayatımda. Siz ne düşünüyorsunuz bana katılıyor musunuz?
Bu özelliklere sahip olan insanlar her zaman daha şanslı bana göre. Karşı cinsin ilgisini çok rahat çekebiliyorlar. İnsanlar onlara karşı daha saygılı davranıyor. Asla zorbalığa uğraşmıyorlar. Hatta iş hayatında bile daha şanslılar. İş görüşmelerinde dış görünüş çok önemli oluyor. En basitinden özgüvenli oluyorlar. Ben yakışıklı olup da özgüvensiz olan kimse görmedim hayatımda. Siz ne düşünüyorsunuz bana katılıyor musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Cinsel yaşamı seçmedim ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabikide şanslılar o surata sahip olmak için estetik yaptırmıyorlar öyle düşün dndmmd
Estetikten ziyade çok özgüvenli oluyorlar. Sütekli gözler üzerlerinde. İstediği biriyle sevgili olabilme ihtimali artıyor
Evet orası öyle ama bu konuda ağzın iş yapmasıda önemli
Ağzım laf yapsa ne olacak bok gibi sesim var
Şarkı söylemeyeceksin kıza sohbetinden bahsediyorum kendinde bu kadar kusur arama
Kanka ses sorunum var benim sesim çatallanıyor durduk yere
Kesinlikle katılıyorum coook doğru cok guzel olan cok yakısıklı olan ozguveniyle hayata on sifir onde basliyor bence haksizlik ama neyse
Çok kıskanıyorum öylelerini. Onlar özgüvenli olurken ben zorbalığa maruz kalıyorum
Kiskansaniz neye yarar zaten bu hayatta anca kiskaniyoruz anca bekliyoruz ve uzuluyoruz takmayin artik bos verin
Haklısın yapacak bir şey yok. Evlenebileceğim birini bulsam yeter. O da olmuyor kızlar yüzüme bakmıyor
E yuzunuze bakmayanlarin da kendi sacmaligi diyelim hicbir sey gorunus degil tamamen sacmalik insallah cok iyi ve temiz yurekli bir insan bulup evlenebilirisiniz mutlu bi yasaminiz olur insallah
Ben olacağına inanıyorum ama daha çok var evlenmeme. Yalnızlığa dayanamıyorum artık
Neden daha var ki evlenmenize
Daha okul okuyup mesleğimi elime almam lazım. 30 yaşıma gelirim o zamana kadar
haklisiniz ama okul okumayi neden bu vakte biraktiniz ki
Benimki uzun hikaye. Çok başarılı bir öğrenciydim ama psikolojik olarka çöktüm bu süreçte. Tembellik ettim. Hala da devam ediyorum maalesef. Ders çalışmak gelmiyor içimden
Üzüldüm ya psikoloji gercekten insanı batırıyor kendinize dikkat edin pismanliklar zaten ise yaramıyor hâlâ şansınizin olduğunu bilmeniz cok guzel bir sey ve bu şansi guzel kullanin asla umudunuzu kaybetmeyin yasama sevincinizi doruklarda tutun halledersinizz
Yaşama sevincim sıfır. Ölmem istiyorum
Ohooooooo herkes de ölmeyi istiyor kardesim aaa ne gerek var ya bir kere yaşıyorum dibine vuruyim bari kim yasama sevincinizi sıfırladı böyle ya
Uzun hikaye boş ver. Benim de suçum var ama çabuk pes ettim
Beyin genetiği daha önemli benim için
Bu zamanda karakter ve zeka ikinci planda. Dışını beğenmeyen zeki olmasını umursamıyor
Cahil insan görüşü
Dışardakilerin ne düşündüğü umrunda olmamalı
Hayır sen dürüst değilsin. İçinden geçenleri açıklamıyorsun. Belki geçmişte bu durumdan ağzın yandığı için düşüncelerin değişmiş olabilir ama insanların tamamı dış görünüşe önem verir.
Ben dürüst değilsem sen de eziksin bence sen ilk bunu kabul et
Bunu kabul ediyorum zaten kendşme kızıyorum bundan dolayı
1 0 önde başlar
Evet öyle
Eyvallah