Aile & Toplum Bugün ki ruh halim çok sıkıcı, ya sizin? lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Yapay Zekaya Sor Nasılsınız gençler, ben tuvalet selfiemi çektiğime göre sizle ilgilenebilirim :) Bugün ki ruh halim çok sıkıcı, ya sizin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Benim de ruh halim oldukça sıkıcı 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bugün arabada ön koltuğu kaynanasına kaptırmış yeni gelin gibi uyandım bu sabah 😂. Öyle şaşkın öyle mahcup 2 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl berbat halde olmalısın :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kötü değilde uykusuzum sadece onun haricinde çok şükür her şey yolunda güzellik 🌺 Yorumla lolly_gag +1 yıl o zaman hemen kahve :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen şu an içiyorum zaten birazdan açılırım Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Duvardaki tablo ile sanatsal bir çekim olmuş ama sen daha iyi çıkmışsın😃 1 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl ahahhahaha dimiii, teşekkürler Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tuvalette selfie cektigine gore cok sıkildigin belli 😊 1 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl günlük hobimm :D Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Scmak mi? 😁 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Ha pardon selfie dimi 😂 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Bulundugun yer mekan ortam artik ne kadar skiciysa. Kiz huzuru tuvalette buluyor 😒😒😒 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. bel kırılmıs tablo secilmis :)tuvalet ve beyazlar :)hijyen reklamı gibi nesi sıkıcı bunun 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Haftanın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum. Artı bir de şehir dışına gidip geleceğim, arkadaşımı gezdireceğim. 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tuvalette takıldığın için ruhun daralmış olabilir çık oradan :D 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl tek nefes aldığım yer ajdasgsd Yorumla Cavendish +1 yıl hm o zamannn burası iş yeri oluyor :D Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Benim tuvalet çekimim bu kadar iyi değildi, bugün iyiyim sen nasılsın? 0 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl normal standart :D Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Profil fotonla bu ne kadar farklı😬 bir saç bu kadar kı değiştirir 0 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Sıkılmana gerek yok tam yerindesin içindeki pislikleri boşalt rahatlarsın 0 0 Yorumla
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Sıkıcı ruh halimi siteye üye olarak bu kara bulutlari dağıtmaya geldim 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Vay arkadaş sizde de ne ruh varmış yaa hep sıkıcı djdjsjs 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl o kadar yoruma ruh halin yerine gelmistir artik ablasi :D 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. @lolly_gag , Tuvalette bile çok güzelsin :) 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Saçını bir daha sarı yapma siyah daha çok yakışmış 1 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl cidden mi ya Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Ciddiyim Yorumla lolly_gag +1 yıl pekii, teşekkürler Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Rica ederim Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İyiyiz degisiklikler yapıyoruz hayatımızda 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl nasıl mesela, bizde faydalanalım :D Yorumla Wineandorange +1 yıl Saç rengimi değiştiriyorum. Odami dekore ediyorum 👍💕 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayat genel olarak sıkıcı zaten. 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl +1 valla doğru Yorumla eternity-a +1 yıl Gün geçtikçe daha sıkıcı hal alması da ayrı bir problem Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ruh haline bak ya :D tuvalette foto çektirmiş :D 2 8 Yorumla lolly_gag +1 yıl eee yasak :D Yorumla Memoo00007 +1 yıl Ne iş yapıyorsun😂😂 Yorumla lolly_gag +1 yıl mühendisim Yorumla Memoo00007 +1 yıl O zaman daha da saçma yasaklamalari😂😂 Yorumla lolly_gag +1 yıl meslek ayrımı yok ne alaka :D kural kuraldır Yorumla Memoo00007 +1 yıl Çok gizli bilgiler mi var da fotoğraf çekmek yasak yahu gıda sırrı mı var içerde😂😂 Yorumla lolly_gag +1 yıl ayy ne kurallar var bir bilsen :D Yorumla Memoo00007 +1 yıl Ne mühendisi oldun da bu kadar sıkı kurallar acabaa😂💞 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bi wc selfisi eksikti o da oldu :D 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Benim de sıkıcı 1 0 Yorumla
Pataküt Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Ruh halimde sorun yokKendimi üşengeç hissetmek biraz 0 0 Yorumla
FatihK4175 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bugün Patates püresi gibiyim 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl ahahhaha o ne demek Yorumla FatihK4175 +1 yıl Ezilmiş perişan sıcak cart curt 😁 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl evet çok sıkıcısın 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl bencede Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl kendini bilene hayranım Yorumla
Sırdasbidost Takip Et Xper 5 Yaş: 52 +1 yıl Guzel kadinsin ama 1 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Sırdasbidost +1 yıl Sevgilin sansli adammis Yorumla lolly_gag +1 yıl keşke o da bilse Yorumla Sırdasbidost +1 yıl Vay hıyar vay bilmiyor kıymetini desene Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bende sıkıldım ya 1 1 Yorumla lolly_gag +1 yıl sanırım genel problem Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl proje çizelim mi, canın sıkılmasın :) 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl çizimci değilim, solid biliyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl proje üzerinde de çalışabiliriz. :) Yorumla
Oan75 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel kızların da canı sıkılıyorsa yandık. 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Tuvalette de selfie olmasın ya 🙄 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl sanane Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Çok ayıp 😒 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Keyfim yerinde 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. bugün gerginim 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. ben biraz uykusuzum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sen çok tatlısın 1 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl sensin tatlıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ooo baby Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen baya ilgi çekici bi kızsın 0 4 Yorumla lolly_gag +1 yıl yoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kriterlerime göre öyle Yorumla lolly_gag +1 yıl thankss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ricalar. Takibimdesin Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı. güzelsin 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. 😂😂 wtf 1 0 Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Oy çok sexysşn 1 1 Yorumla Stabeckss +1 yıl Benlede ilgilen Yorumla
toothsickeme Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Tuvalette canın sıkıldı galiba 😃 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl yasak yasak Yorumla toothsickeme +1 yıl Köprü geçişlere kapalı 🛑🚧 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. :))) neden tuvalet:) 0 2 Yorumla lolly_gag +1 yıl başka yerde yasak :D Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)))) yasakları delmek iyidir:) Yorumla
Çokk_Kalınn9 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu sensen profildeki kim 0 3 Yorumla lolly_gag +1 yıl sarı saçlı halimdi pp deki Yorumla Çokk_Kalınn9 +1 yıl Siyah daha iyi. Vücudun da gayet yerinde. Yorumla lolly_gag +1 yıl thankss Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öylemi 😂Ne oldu 0 6 Yorumla lolly_gag +1 yıl genel problemler :D iş falan var bitmesine de daha çok var :D Yorumla nostaljiask +1 yıl Aynı bizde de öyle Yorumla nostaljiask +1 yıl Ne olacak kız bu halimiz Güzelliğimiz yakışıklılığımız da gidiyor elden yavaş yavaş 😂 Yorumla lolly_gag +1 yıl kime kaldı ki :D Yorumla nostaljiask +1 yıl Kalmadi dimi😂ahh ahh Yorumla nostaljiask +1 yıl Ne yapalım biz ne olacak bu halimiz Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. mutsuzum bu aralar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Benim de ruh halim oldukça sıkıcı
Bugün arabada ön koltuğu kaynanasına kaptırmış yeni gelin gibi uyandım bu sabah 😂. Öyle şaşkın öyle mahcup
berbat halde olmalısın :D
Kötü değilde uykusuzum sadece onun haricinde çok şükür her şey yolunda güzellik 🌺
o zaman hemen kahve :D
Aynen şu an içiyorum zaten birazdan açılırım
Duvardaki tablo ile sanatsal bir çekim olmuş ama sen daha iyi çıkmışsın😃
ahahhahaha dimiii, teşekkürler
Tuvalette selfie cektigine gore cok sıkildigin belli 😊
günlük hobimm :D
Scmak mi? 😁
Ha pardon selfie dimi 😂
Bulundugun yer mekan ortam artik ne kadar skiciysa. Kiz huzuru tuvalette buluyor 😒😒😒
bel kırılmıs tablo secilmis :)
tuvalet ve beyazlar :)
hijyen reklamı gibi nesi sıkıcı bunun
Haftanın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum. Artı bir de şehir dışına gidip geleceğim, arkadaşımı gezdireceğim.
Tuvalette takıldığın için ruhun daralmış olabilir çık oradan :D
tek nefes aldığım yer ajdasgsd
hm o zamannn burası iş yeri oluyor :D
Benim tuvalet çekimim bu kadar iyi değildi, bugün iyiyim sen nasılsın?
normal standart :D
Profil fotonla bu ne kadar farklı😬 bir saç bu kadar kı değiştirir
Sıkılmana gerek yok tam yerindesin içindeki pislikleri boşalt rahatlarsın
Sıkıcı ruh halimi siteye üye olarak bu kara bulutlari dağıtmaya geldim
Vay arkadaş sizde de ne ruh varmış yaa hep sıkıcı djdjsjs
o kadar yoruma ruh halin yerine gelmistir artik ablasi :D
@lolly_gag , Tuvalette bile çok güzelsin :)
Saçını bir daha sarı yapma siyah daha çok yakışmış
cidden mi ya
Ciddiyim
pekii, teşekkürler
Rica ederim
İyiyiz degisiklikler yapıyoruz hayatımızda
nasıl mesela, bizde faydalanalım :D
Saç rengimi değiştiriyorum. Odami dekore ediyorum 👍💕
Hayat genel olarak sıkıcı zaten.
+1 valla doğru
Gün geçtikçe daha sıkıcı hal alması da ayrı bir problem
Tuvalette bu kadar güzel bir parça görmemiştim ömrüm boyunca 😂
Ruh haline bak ya :D tuvalette foto çektirmiş :D
eee yasak :D
Ne iş yapıyorsun😂😂
mühendisim
O zaman daha da saçma yasaklamalari😂😂
meslek ayrımı yok ne alaka :D kural kuraldır
Çok gizli bilgiler mi var da fotoğraf çekmek yasak yahu gıda sırrı mı var içerde😂😂
ayy ne kurallar var bir bilsen :D
Ne mühendisi oldun da bu kadar sıkı kurallar acabaa😂💞
bi wc selfisi eksikti o da oldu :D
Çirkin kadın en sevdiğim 😀
Benim de sıkıcı
Ruh halimde sorun yok
Kendimi üşengeç hissetmek biraz
Bugün Patates püresi gibiyim
ahahhaha o ne demek
Ezilmiş perişan sıcak cart curt 😁
evet çok sıkıcısın
bencede
kendini bilene hayranım
Guzel kadinsin ama
teşekkür ederim
Sevgilin sansli adammis
keşke o da bilse
Vay hıyar vay bilmiyor kıymetini desene
Bende sıkıldım ya
sanırım genel problem
proje çizelim mi, canın sıkılmasın :)
çizimci değilim, solid biliyorum ama
proje üzerinde de çalışabiliriz. :)
Güzel kızların da canı sıkılıyorsa yandık.
Tuvalette de selfie olmasın ya 🙄
sanane
Çok ayıp 😒
Keyfim yerinde
Sıkıcı sıkıcı ve sıkıcı
Mühendis misin
Arka sokaklardaki Aylin zannettim
enerjimde libidomda iyi. ödünç stersen.
bugün gerginim
ben biraz uykusuzum.
sen çok tatlısın
sensin tatlıı
ooo baby
Sen baya ilgi çekici bi kızsın
yoo
Benim kriterlerime göre öyle
thankss
Ricalar. Takibimdesin
Benimki daha iyi
güzelsin
😂😂 wtf
Oy çok sexysşn
Benlede ilgilen
Biraz sıkıcı
Çok Seksi 🌺🌹💐
Tuvalette canın sıkıldı galiba 😃
yasak yasak
Köprü geçişlere kapalı 🛑🚧
:))) neden tuvalet:)
başka yerde yasak :D
:)))) yasakları delmek iyidir:)
Bu sensen profildeki kim
sarı saçlı halimdi pp deki
Siyah daha iyi. Vücudun da gayet yerinde.
thankss
Öylemi 😂
Ne oldu
genel problemler :D iş falan var bitmesine de daha çok var :D
Aynı bizde de öyle
Ne olacak kız bu halimiz
Güzelliğimiz yakışıklılığımız da gidiyor elden yavaş yavaş 😂
kime kaldı ki :D
Kalmadi dimi😂ahh ahh
Ne yapalım biz ne olacak bu halimiz
Benimde öyle
mutsuzum bu aralar