Beni. 12 yıllık bir dostlugum vardı. Kardeş gibiydik. Ama son iki aydır bana karşı tavırları değişti anlamıyorum neden böyle oldu.
Biz yıllardır zaten çok iyi dosttuk her zaman yanımdaydı ben de onun.
Arkadaşım bir çocukla tanıştı başta annesi ve kuzeni dışında kimse bilmiyordu beni ve eşimi tanıştırdı. Hafta sonlari hep birlikte görüşüryorduk hep hayalini kurardık biz iki dostuduz inşallah evlendiğimiz adamlar da iyi anlaşır vs diye öyle de oldu çok iyi anlaştılar sonra Arkadaşım bu bu çocukla nişanlandı sonra. ne olduysa arkadaşımın tavrı değişti yani buz gibi oldu aynı yerde oturuyoruz ama hiç görüşmüyoruz üstü kapalı bi sordum bir durum mu var diye yok bacım yoğunum vs dedi bende üstün olmadım. Yeni nişanlı dikkati başka yerde artık diye ama ne bilim eskiden en basitinden video felan atar gülerdik şimdi hiç bir şey yok. Sabah mesaj attım hala mesajıma bakmamış bile. Benim ondan başka samimi olduğum sohbetini sevdiğim arkadaşım yok bu duruma çok üzüldüm. Cocuk gibi alınmakta istemiyorum ezik gibi niye bana böylesin beni sevmiyor musun da demek istemiyorum ama böyle de gerçekten bir garip oluyorum. Yani onun dostluğu önemliydi benim için. Ne oldu neden böyle oldu anlamış değilim. Baskın bi karakter de değilim ki istemediği bir şeyi yapım yaptırım da canı sıkıldı tavır aldı deyim. Nişanlısı ve eşim çok iyiler hatta şuanda erkek erkeğe takılıyorlar ama arkadaşım uzaklaştı öyle anlamış değilim. Sizce ne yapmalıyım oluruna mi bırakayım sorayım mı. Aslında kardeşim gibi yani hayırdır bacım ne oldu bize diye sorarım ama ilk sordum yok sana öyle gelmiş dedi şimdi de tekrar aynı şeyi sormak istemiyorum. Dayanayip sorarım diye de sizlerden akıl almaz istedim. Sizce ne yapmalıyım. Oluruna mı bırakayım yoksa yine tekrar sorayım mi
Biz yıllardır zaten çok iyi dosttuk her zaman yanımdaydı ben de onun.
Arkadaşım bir çocukla tanıştı başta annesi ve kuzeni dışında kimse bilmiyordu beni ve eşimi tanıştırdı. Hafta sonlari hep birlikte görüşüryorduk hep hayalini kurardık biz iki dostuduz inşallah evlendiğimiz adamlar da iyi anlaşır vs diye öyle de oldu çok iyi anlaştılar sonra Arkadaşım bu bu çocukla nişanlandı sonra. ne olduysa arkadaşımın tavrı değişti yani buz gibi oldu aynı yerde oturuyoruz ama hiç görüşmüyoruz üstü kapalı bi sordum bir durum mu var diye yok bacım yoğunum vs dedi bende üstün olmadım. Yeni nişanlı dikkati başka yerde artık diye ama ne bilim eskiden en basitinden video felan atar gülerdik şimdi hiç bir şey yok. Sabah mesaj attım hala mesajıma bakmamış bile. Benim ondan başka samimi olduğum sohbetini sevdiğim arkadaşım yok bu duruma çok üzüldüm. Cocuk gibi alınmakta istemiyorum ezik gibi niye bana böylesin beni sevmiyor musun da demek istemiyorum ama böyle de gerçekten bir garip oluyorum. Yani onun dostluğu önemliydi benim için. Ne oldu neden böyle oldu anlamış değilim. Baskın bi karakter de değilim ki istemediği bir şeyi yapım yaptırım da canı sıkıldı tavır aldı deyim. Nişanlısı ve eşim çok iyiler hatta şuanda erkek erkeğe takılıyorlar ama arkadaşım uzaklaştı öyle anlamış değilim. Sizce ne yapmalıyım oluruna mi bırakayım sorayım mı. Aslında kardeşim gibi yani hayırdır bacım ne oldu bize diye sorarım ama ilk sordum yok sana öyle gelmiş dedi şimdi de tekrar aynı şeyi sormak istemiyorum. Dayanayip sorarım diye de sizlerden akıl almaz istedim. Sizce ne yapmalıyım. Oluruna mı bırakayım yoksa yine tekrar sorayım mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuşmazdım ben
Yani işte dayana bilirsem ben de konuşmamaya calisacam 😅
ablam ateş olmayan yerden duman çıkmaz belli ki var bir karın ağrısı 12 yıllık dost boru değil. ya sana söyleyemeceği bir şey var mesela seni kıskanmış olabilir ve eşiyle yan yana getirmek istemiyor olabilir. ona göre güzel alımlı mısın? en kötü ihtimal bu. en iyisi sen son kez sor ama ciddi şekilde son kez sorduğunu söyle. mesela bir şey yok diyorsun ama ben 12 yıllık arkadaşımı bilmiyor muyum 2 aydır değiştin bir kusurum varsa söyle çözmüyorsak tüm ilişkimizi keselim arkadaşlığımız da bitsin de. inan bir anda kesip atmak daha iyi. zaten önem verse dayanamaz söylerdi içinde tutmazdı. hayırlısı
Aslında o benden çok daha güzel , çok daha alımlı.
Yeni de atandı meslegi de var aile olarakta zaten benim ailemden cok daha iyi mesela ben 11 ay nişanlı kaldım ailem bizi pek görüştürmedi hatta hiç görüşmedik desek yeridir. O hergun nişanlısı ile.
Ben de adam akıllı bir sorum diyorum ama işte yanlış mı yaparım diye sizlere danışmak istedim
hiç yanlış yapmazsın değer veriyorsan eğer sor gitsin ha ama umursamıyorsa yine inkar ediyorsa sakın üstüne gitme kendini de üzme inan böyle her gün acaba sorun ne diye düşünmektense öyle birinin artık hayatında olmadığını bilmek daha huzurlu
Ben hayatımın her döneminde arkadaşlarıma sadık davrandım galiba aynı şeyi onlardan da bekledim durum böyle olmayınca da galiba çok üzüldüm. Ben hep az arkadaşın daha iyi olduğunu düşünüyordum. O yüzden de merhalastigim var ama gerçekten samimi ve sürekli görüştüğüm bu kızdı bu da birden uzaklaşınca kimsesiz gibi kaldım sonuçta herkesin yeri farklı. Eş farklı anne farklı kardeş farklı dost farklı zaten ailem uzakta liseden samimi olduğum arkadaşım uzakta sadece bu kız vardı yanimda
evet öyledir kimseye anlatamadığını bir ona anlatırsın, onun yanında saçmalarsın, onun yanında gülersin. ama insanlar değişiyor. ya sen hayata bakış açını değiştireceksin ya da arkadaşını değiştireceksin.. yapacak bir şey yok. önerim şu eğer imkanın durumun varsa sosyal faaliyetlere katıl. mesela spora git kurslara git. her gün görüştüğün eğlendiğin insanlar olsun. samimi olmasan bile yalnızlık hissettirmeyen kişiler olsun
Aslında benim sıkılmaya hiç zamanım yok küçük bir kızım var tüm gün onunla uğraşıyorum zaten spora önceden başlamıştım. yemek bulaşık ev işi kitap okuma derken gün bana yetmiyor da. Eşimin arkadaşlarının hanımları var onlarla da iyiyiz ama işte sonuçta 13 yıllık bi dostluk olunca içim sıkılıyor yani bugüne kadar aldırış etmiyordum ama mesaj attım ve hala bakmamış bile ya galiba bende bu içime dert etmeye yetecek son damlaydi
12 yıllık dostluk pardon
Bazen zaman gelir aylarca konuşmaya bilir dostlar. Ancak bir araya geldiğinde saatlerce sohbet edebilir. Anlayışlı davranıp adım atmak gerekli kendisine.
Öyle de arkadaşım var. aylarca konuşmayız sonra bir araya gelince o zaman hiç geçmemiş gibi olur. Çokta severim o arkadaşımı.
Ama bu bahsettiğim ile samimiyet farklıydı yani aynı yerde otururuyoruz benden çok o video atardı yazardı vs sonra birden her dey değişti yani bir sorun var gibi bu da beni gerçekten üzdü. Yani başlarda sizin gibi ilgisi başka yerde vs diye anlayışlı düşündüm ama başka arkadaş grupları ile görüşme oluyor bana karşı tavırlı gibi
Sanmam. Öyle olsaydı hiç görüşmezdi sizinle. Bence arkadaşınızın bu aralar kafası başka şeylerle meşgul olabilir.
Belki de olabilir. Yeni nişanlandı ilgisi illaki başka seyler değişti. Ben nisanlandigimda da evlendiğimde de hatta çocuğumun olduğunda da çalıştığım dönemlerde de hep ayniydim ondan da bunu bekledim galiba