Arkadaşımın bana karşı tavrı değişti siz olsanız ne yapardınız?

Beni. 12 yıllık bir dostlugum vardı. Kardeş gibiydik. Ama son iki aydır bana karşı tavırları değişti anlamıyorum neden böyle oldu.
Biz yıllardır zaten çok iyi dosttuk her zaman yanımdaydı ben de onun.
Arkadaşım bir çocukla tanıştı başta annesi ve kuzeni dışında kimse bilmiyordu beni ve eşimi tanıştırdı. Hafta sonlari hep birlikte görüşüryorduk hep hayalini kurardık biz iki dostuduz inşallah evlendiğimiz adamlar da iyi anlaşır vs diye öyle de oldu çok iyi anlaştılar sonra Arkadaşım bu bu çocukla nişanlandı sonra. ne olduysa arkadaşımın tavrı değişti yani buz gibi oldu aynı yerde oturuyoruz ama hiç görüşmüyoruz üstü kapalı bi sordum bir durum mu var diye yok bacım yoğunum vs dedi bende üstün olmadım. Yeni nişanlı dikkati başka yerde artık diye ama ne bilim eskiden en basitinden video felan atar gülerdik şimdi hiç bir şey yok. Sabah mesaj attım hala mesajıma bakmamış bile. Benim ondan başka samimi olduğum sohbetini sevdiğim arkadaşım yok bu duruma çok üzüldüm. Cocuk gibi alınmakta istemiyorum ezik gibi niye bana böylesin beni sevmiyor musun da demek istemiyorum ama böyle de gerçekten bir garip oluyorum. Yani onun dostluğu önemliydi benim için. Ne oldu neden böyle oldu anlamış değilim. Baskın bi karakter de değilim ki istemediği bir şeyi yapım yaptırım da canı sıkıldı tavır aldı deyim. Nişanlısı ve eşim çok iyiler hatta şuanda erkek erkeğe takılıyorlar ama arkadaşım uzaklaştı öyle anlamış değilim. Sizce ne yapmalıyım oluruna mi bırakayım sorayım mı. Aslında kardeşim gibi yani hayırdır bacım ne oldu bize diye sorarım ama ilk sordum yok sana öyle gelmiş dedi şimdi de tekrar aynı şeyi sormak istemiyorum. Dayanayip sorarım diye de sizlerden akıl almaz istedim. Sizce ne yapmalıyım. Oluruna mı bırakayım yoksa yine tekrar sorayım mi
Arkadaşımın bana karşı tavrı değişti siz olsanız ne yapardınız?