Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben ev alıp kiraya vermem. Bugüne kadar gayrimenkul olarak ya dükkan ya ofis aldım. Bir sürü kiracim var hepsi de kurumsal. İşyeri olunca da o findeks raporunu kendim alırım. Findeks raporundaki sadece puana bakmak yetmez. O raporun içinde pek çok detay var bakmasını bilene. Yoksa puanı tavan yapmak çok kolay. Buna rağmen yine de güvenilir mi? Elbette hayır. Sadece bir gösterge. Ama kurumsal kiracılar kolay kolay yamuk yapamaz. Esnaf da olmayacak, o da problem. En yeni kiracim 4 yıllık ve bugüne kadar en ufak bir problem yaşamadım hiçbirisi ile.
Ben ev ararken bir çok ilanda bir çok ooorrrrrr çooooo ev sahibi bunların üzerine her yıl için tahliye şartnamesi yüksek memur kefil ve evde az misafir alma şartı falan koyuyorlardı. soktuklarımın evleri de 40 50 yıllık lan oorrrrrrrr çooooooo sen bana mezar kiralayıp japonya usulü sözleşme dayatmaya çalışıyorsun dedim birine. Sanırım emlakçılar arasında ünüm yayıldı. artık telefonumu açmıyorlar :D :D
Belki de mezar a İnt çekti adamlar 😅😂
Kiracılar çok arsız. Ev sahibi olanlar anlar. Gerekirse istenmeli tahliye şartnamesi de koyulmalı çünkü içine giriceksin belki çıkmıyorlar kendi mallarıymış gibi kimse ev sahiplerini düşünmediği için avrupadaki gibi kiracı seçiceksin ben beğendim oturuyorum yok. Ben beğenmediysen tutamaz. Sonra uğraş dur kavgacı kirayı ödemeyen ödese de kirayı arttıramadığın manyk uyanıklarla.
Sicil kaydı da istenmeli ben niye evime sabıkalı sorunlu birine sokayım
Cevap
6Cevap
Yurt dışında zaten böyle ve yasal hakları Dünyanın hiç bir yerinde Türk ev sahipleri gibi anlayışlı yoktur. Burada evi beğenirsen tutuyorsun orada ev sahibi seni beğenirse kiraya veriyor artan kiralardan ötürü bunu yapması normal çünkü ev sahipliği bir yatırımdır.
11 ilimizde de nice ev sahipleri vardı 6 Şubat öncesi öllen ev sahiplerine tarafta kaç daire verdiler acaba ya da yaşayıp sakat kalanlara evleri yardım ediyor mu önce insan olmalı insan yoksa boş hepsi NEYE SAHİP OLSAN
@hidayetardahan alma mazlumun ahını çıkar aheste diye bir söz var 11 ilde neler oldu bakmak lazım
Mantıklı hareket etmiş. Üç kuruşa kiraya verdigim evin ne kirasını ödeyebildiler ne de faturalarını ödediler. Birde karıkoca çalışıyorlardı.
olmalı bence güvene dayalı en iş yaptıysan kazık yedim.
yurt dışı hep öyle zaten krdi notu kötü olana ev verilmiyor
Kredi notunu ne yapacakmış acaba? 3 ay da kredi notu sıfıra bile inebilir o zaman ne diyecek kiracısına çok merak ediyorum
Daha önce kötü deneyimi olmuş sanırım.
İnşaallah evi yanar ve evsiz sokakta kalır
@citcatcot yok yanmasın sokakta kalsın ki ihtiyaç sahiplerinin ne çektiğini ögrensin
hayır istemedim
evet.
Anasının gözü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?