ben o hatayı yapacaktım neredeyse, kiraya vermek gibi. ama bazı akmalardan dolayı ilgilenemedik kaldı. şimdi düşünüyorum da gerek yok. boş kalsn daha iyi bizimki. kimseyle uğraşamam valla.
Aynen bende eski kiracıyla çok uğraştım zaten zararı uzun vadede kâr bile sağlamıyor. Bencede bende öyle yapıyorum boş kalsın daha iyi en azından kafa rahat
benim kız arakadaş pendikteki stüdyo dairesini 2 sene kadar önce 3 bin liradan kiraya verdi. bugün diğer stüdyo daireler 10/15 bandında ama onunki hala aynı seviyelerde ödüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ev sahibi
Semt bizim, ev kira :D
Şaka şaka ikisi de bizim
kendi evimde var arada gidip geldiğim aileminde evi var
kendi evim de var ailemin evi de oturduğumuz. Bir ev de boşta duruyor.
Benimde diğer ev boşta. Kiracıya verip baş ağrıtacağımıza boş kalsın daha iyi
ben o hatayı yapacaktım neredeyse, kiraya vermek gibi. ama bazı akmalardan dolayı ilgilenemedik kaldı. şimdi düşünüyorum da gerek yok. boş kalsn daha iyi bizimki. kimseyle uğraşamam valla.
"aksamalardan"
Aynen bende eski kiracıyla çok uğraştım zaten zararı uzun vadede kâr bile sağlamıyor. Bencede bende öyle yapıyorum boş kalsın daha iyi en azından kafa rahat
benim kız arakadaş pendikteki stüdyo dairesini 2 sene kadar önce 3 bin liradan kiraya verdi. bugün diğer stüdyo daireler 10/15 bandında ama onunki hala aynı seviyelerde ödüyor.
yani alt üst dairelerle arasında muazzam çığır açıldı. aynı blom aynı sitede
Bunu dile getirince kavga ediyorsun çıkarmak istesen çıkmaz artış yapmak istesen kabul etmez. Böyle ev boş kalsın daha iyi
çok şükür ev sahibi Allah'ım şu cuma gecesi kiracilqra yardım etsin ev sahibi olsunlar ya kötü ev sahiplerinden kurtulsuar
Çok şükür annem babam aldı ev sahibi
Hayatta kiracı evimde ev sahibi
İkisinden de var 😅
Evim yok
Ev sahibi
Ev sahibi
Ev sahibi
Ev sahibi
Ev sahibesi
Kiracı :(
Kiracı
Ev sahibi