Aile & Toplum Yakın olduğum kız kuzenim konuştuğum çocuğa benim yanımda omzuna masaj yap demesi ve konuştuğum çocukta omzuna dokunması normal mi? ElifŞafak1219 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu durumda rahatsız olmam normal mi? Aşk iliskileri Yanlış anlaşılan durumlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yakın olduğum kız kuzenim konuştuğum çocuğa benim yanımda omzuna masaj yap demesi ve konuştuğum çocukta omzuna dokunması normal mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
user0283019292 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl tabiiki normal rahatsız olman uyar ikisini de ayrı ayrı 1 2 Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Tepkimi belki ettim ama çok şaşırdım Yorumla user0283019292 +1 yıl yani belki kötü bi amaçta değildir ikiside o kadar kafana takma ama birdaha olmaması için tepkini göstermen iyi olmuş Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı. dayanabilirsen dayan ali cabbar 0 4 Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl İlk defa bu şekilde bir durum oldu o yüzden kafama takildi Yorumla ertekinst +1 yıl Kafana takılıyorsa illaki vardır doğruluk payi Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl İkisine de güveniyorum ama bu kadar rahatlık rahatsız etti beni Yorumla ertekinst +1 yıl Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bebek Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl bmce normal gör 0 10 Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Ne açıdan Yorumla Jackhans80 +1 yıl kuzeninin dediklerine dedim Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Bu kadar rahat olması beni tanıdığı halde genişlik değil mi sence Yorumla Jackhans80 +1 yıl oyle walla aslında bunu dedimtam olarak kimin kızıdır Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Dayımın kızı Yorumla Jackhans80 +1 yıl oyle kız düşman başınaonla konuşuyor musın Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Kuzenimle çok yakınız ama bu rahatlığı beni üzdü Yorumla Jackhans80 +1 yıl yernde olsamo kızla ileri giderdimlez ilişki Yorumla Jackhans80 +1 yıl mumkun mu Yorumla Jackhans80 +1 yıl anladın mı Yorumla
Yalnızkurt_3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hiçbişey yanlış anlaşılmaz :) 0 1 Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Neden peki açıklar misiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elinden alcak çocuğu 0 3 Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Kötü niyetle olmasa bile benim yanımda bu kadar boş bulanmalari ikiside güvendiğim her zaman yan yana geldiğimiz insanlar beni şaşırttı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da başka bir erkek masaj yapsın bakim anlarsın o zaman Yorumla ElifŞafak1219 +1 yıl Kuzenimin de aynı evde kaldığı konuştuğu var oda bana yapsın o zaman dedim sen öyle bişey yapmazsın ki biliyorum dedi bu demek oluyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saygısızlık
Seviyesizlik
Elbette rahatsız olunmalı
tabiiki normal rahatsız olman uyar ikisini de ayrı ayrı
Tepkimi belki ettim ama çok şaşırdım
yani belki kötü bi amaçta değildir ikiside o kadar kafana takma ama birdaha olmaması için tepkini göstermen iyi olmuş
dayanabilirsen dayan ali cabbar
İlk defa bu şekilde bir durum oldu o yüzden kafama takildi
Kafana takılıyorsa illaki vardır doğruluk payi
İkisine de güveniyorum ama bu kadar rahatlık rahatsız etti beni
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bebek
bmce normal gör
Ne açıdan
kuzeninin dediklerine dedim
Bu kadar rahat olması beni tanıdığı halde genişlik değil mi sence
oyle walla
aslında bunu dedim
tam olarak kimin kızıdır
Dayımın kızı
oyle kız düşman başına
onla konuşuyor musın
Kuzenimle çok yakınız ama bu rahatlığı beni üzdü
yernde olsam
o kızla ileri giderdim
lez ilişki
mumkun mu
anladın mı
Hiçbişey yanlış anlaşılmaz :)
Neden peki açıklar misiniz
O samimiyeti nasıl buluyo onu düşün
Elinden alcak çocuğu
Kötü niyetle olmasa bile benim yanımda bu kadar boş bulanmalari ikiside güvendiğim her zaman yan yana geldiğimiz insanlar beni şaşırttı
Sana da başka bir erkek masaj yapsın bakim anlarsın o zaman
Kuzenimin de aynı evde kaldığı konuştuğu var oda bana yapsın o zaman dedim sen öyle bişey yapmazsın ki biliyorum dedi bu demek oluyo