Devlet %25 kota koydu yeni yasada. Yapacak bir şey. Yasaya aykırı zaten başvurusu bile. Bu zamanda enflasyon kiracıya da vuruyor. Sadece ev sahibine değil.
Yav asgari ücret ne kadar? 11. 402 TL. 6 000 kira versen 3 kişi nasıl geçireceksin. ? Ahireti de devlet düşünecek çünkü ben yasaya uyuyorum hatta yasa gereği 1375 vermem lazım iken 1600 vererek sevap bile işliyor olabilirim
Devlet %25 kota koydu yeni yasada. Yapacak bir şey. Yasaya aykırı zaten başvurusu bile. Bu zamanda enflasyon kiracıya da vuruyor. Sadece ev sahibine değil. Bu adama çok bile 1600 TL. Normalde 1375 Tl vermem lazım. Anlayışlı olduğum için zaten 1600 yaptım
Devlet %25 kota koydu yeni yasada. Yapacak bir şey. Yasaya aykırı zaten başvurusu bile. Bu zamanda enflasyon kiracıya da vuruyor. Sadece ev sahibine değil.
Devlette sıra olmuyir çoğu zaman mecbur gidiyorsun özel sağlık değil tamamlayıcı o ayrıca on hakkın var ve tanısı konmuş rahatsızlığın var ise ödemiyor ayrıca beş bini geçti bilgim var bana öğretme
Sana fazla söylemişler. TC ni ver bizim sigorta şirketine transfer yapalım seni boş yere kazık yeme 😀 ben de sayende senin üzerinden prim almış olurum 😀
Allianza bak öyle konuş dediklerim doğru insanın sigorta öncesi hastalığı var onu karşılamıyor mecbur gidiyor veya sürekli gitmesi gereken hastalihi oluyor o on hak doluyor ezbere konuşma
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ev sahibim 1100 TL, olan kiramın 1600 TL olarak değil, 4000 TL olarak değişmesine karşı çıktığım için beni mahkemeye vermiş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu zamanda bu fiyatlara ev yok. ev sahibin vicdanlı adammış.
yüzde 25 adaletsiz bir yasa. ben kararın yasaya aykırı olduğunu söylemedim. Ama vicdana aykırı.
Dostum bu adam 900 ken kiram 6000 istedi. Hak edene hak ettiğini vereceksin.
bu dünyanın ahireti de var. 6000 tl de çok değil kira için.
Yav asgari ücret ne kadar? 11. 402 TL. 6 000 kira versen 3 kişi nasıl geçireceksin. ? Ahireti de devlet düşünecek çünkü ben yasaya uyuyorum hatta yasa gereği 1375 vermem lazım iken 1600 vererek sevap bile işliyor olabilirim
4000 vu devirde ideal evin durumuna gore bazen az bile
yasal olarak %25 saçmalığı olsa da bazen ev sahıplerıne hak vermek gerekıyor , siz de bıraz anlayışlı olun
Devlet %25 kota koydu yeni yasada. Yapacak bir şey. Yasaya aykırı zaten başvurusu bile. Bu zamanda enflasyon kiracıya da vuruyor. Sadece ev sahibine değil. Bu adama çok bile 1600 TL. Normalde 1375 Tl vermem lazım. Anlayışlı olduğum için zaten 1600 yaptım
enflasyon herkese vuruyor orasında hemfikiriz ama kendını ev sahıbının yerıne koyup cevaplamak lazım , adam 1600 tl ile ne yapsın
Dostum bu adam 900 ken kiram 6000 istedi. Hak edene hak ettiğini vereceksin.
kendınce haklı olabılırsın eyvAllah
O fiyata kiramı olir allqh aşkına adam haklı
Kusura bakma bin TL ye doktira muayene olamazsın abartmayin
Dört bile az nerede yaşadığını unutma
Devlet bedava bakıyor. Niye özele gidiyorsunuz? Ya da özel sağlık sigortası yaptırın yıllık 2.5 bin TL. 1 sene boyunca özelde bedavaya muayene olun
Devlette sıra olmuyir çoğu zaman mecbur gidiyorsun özel sağlık değil tamamlayıcı o ayrıca on hakkın var ve tanısı konmuş rahatsızlığın var ise ödemiyor ayrıca beş bini geçti bilgim var bana öğretme
Sana fazla söylemişler. TC ni ver bizim sigorta şirketine transfer yapalım seni boş yere kazık yeme 😀 ben de sayende senin üzerinden prim almış olurum 😀
Allianza bak öyle konuş dediklerim doğru insanın sigorta öncesi hastalığı var onu karşılamıyor mecbur gidiyor veya sürekli gitmesi gereken hastalihi oluyor o on hak doluyor ezbere konuşma
Alianz sigortan seninle Alianz seninle 😂 sen Alianz'a fazla ödemeye devam et😂
İyi olmuş