Aile & Toplum Niye uyandınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sabahın körü. Niye kalktınız Güncellemeler+1 yıl Yatın uyuyun Niye uyandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Uykum gelmedi. 0 0 Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Mematiibaşşşş +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl 😭 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diş randevum var o yüzden. Bi bitmedi çilem. 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Bende diyorum kendime neden uyandım nedeeeen :D 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kapı çaldı daha da uyuyamadım oysa ne çok uykum var 0 0 Yorumla
kayıpkentlixxxx Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl kedim sagolsun uyandırıyor güzel kardeşim kendısı uyuyor gündğz 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Yatın uyuyunla olmuyo o iş hanimefendi :) mesaideyiz. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sabahın köründe tavanı izlemek daha güzel oluyor. Tıpkı güneşin doğuşu gibi. 0 0 Yorumla
redbulll3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İşten geldim birazdan miss gibi uyuyacam akşama kadar 0 0 Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İş için... Sabahın köru demeyin ya aydınlığı diyin 😅 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mal olduğum için erkenden kalkıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Alessapl +1 yıl İşsiz asdjdk Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Misafir gelecek, o yüzden erken uyandım. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İşe gitmek için uyandık eppek parası 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. yan komşu süpürge açtığı için 0 0 Yorumla
unhappy-man34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İş güç toplantılar ödemeler vs vs 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü işe gitmemiz gerekiyor 😌 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. çünkü uyanmam gerekıyor-du 0 0 Yorumla
_Donatella Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Sana neeee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl https://i.hizliresim.com/obp445v.jpeg Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabah oldu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya olmadı Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Olduu bak güneş doğduu Yorumla Soran +1 yıl 😭 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Para lazım çünkü 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl boş ver ya Yorumla NicolaTESLAAA +1 yıl Parayı mı 😂 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kahvaltı 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşe gitmem lazımdı 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. İşe gidiyos bacım 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İŞler, güçler 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. maalesef uyandım 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. hayat be 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. işe geldim 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İşe geldim 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Açım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. İş güç mecburuz 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yatak keyfi 0 0 Yorumla
selincikbirtane Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İş var oatlaj 0 5 Yorumla selincikbirtane +1 yıl Sen niye yapmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yapcam şimdi Yorumla selincikbirtane +1 yıl Bir nude at hele Yorumla Soran +1 yıl Pembe erkek yine te allam Yorumla selincikbirtane +1 yıl Ben almayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Uykum gelmedi.
😭
Diş randevum var o yüzden. Bi bitmedi çilem.
Bende diyorum kendime neden uyandım nedeeeen :D
Kapı çaldı daha da uyuyamadım oysa ne çok uykum var
kedim sagolsun uyandırıyor güzel kardeşim kendısı uyuyor gündğz
Yatın uyuyunla olmuyo o iş hanimefendi :) mesaideyiz.
Sabahın köründe tavanı izlemek daha güzel oluyor. Tıpkı güneşin doğuşu gibi.
İşten geldim birazdan miss gibi uyuyacam akşama kadar
İş için... Sabahın köru demeyin ya aydınlığı diyin 😅
Mal olduğum için erkenden kalkıyorum
İşsiz asdjdk
:D
Uykum bittiği için uyanırım
Ben alışkınım kalkmaya
Şeytan vidikladı :)
Misafir gelecek, o yüzden erken uyandım.
İşe gitmek için uyandık eppek parası
Gece erken uyudum çünkü bugün...
Keyfimizden uyanmadık iş var iş
yan komşu süpürge açtığı için
İş güç toplantılar ödemeler vs vs
Değişiklik olsun diye
Çünkü işe gitmemiz gerekiyor 😌
duş almak için)))
çünkü uyanmam gerekıyor-du
Sana neeee
https://i.hizliresim.com/obp445v.jpeg
Sabah oldu