Kişilik & Karakter 3 gü Niçin uyandınız? flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 “Niçin uyandım? Niçin bana kendimi unutturan uykum sürüp gitmedi?”Sabahattin Ali** Niçin uyandınız? Cevap Yaz 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yarına hazırlık. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 45,8b cevap paylaştı. Çünkü yapabiliyorum. yani uyanabiliyorum bende neden uyanmayayım ki diye düşündüm ve uyandım. 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 697 cevap paylaştı. Yasadigimi hissetmek icin yani gerçek dunyada, astral olarakta hissedersinde baska boyutlar. 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 3 gü niçin uyandım sorusuna cevap yok her şey Nihilizm den ibaret ama yapcak bişey yok 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 62% 1 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çalışmak için. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uyumadın ki daha uyanayim. 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Vücut uyku ihtiyacını karşıladı ve uyandım. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Uyanmayak mı 2 olmuş saat 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eic 33% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uykuya doydum ondna 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabah oldu Günaydın 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. gerçekten niye uyandım ya 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Midem Zil Çaldı :) 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. İşteyim çalışıyorum. O yüzden saat 7de uyandım 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 35 , eic 60% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Uyumaya devam et , gLdir uyumak 1 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Babam sağolsun. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yarına hazırlık.
Çünkü yapabiliyorum. yani uyanabiliyorum bende neden uyanmayayım ki diye düşündüm ve uyandım.
Yasadigimi hissetmek icin yani gerçek dunyada, astral olarakta hissedersinde baska boyutlar.
niçin uyandım sorusuna cevap yok her şey Nihilizm den ibaret ama yapcak bişey yok
Çalışmak için.
Uyumadın ki daha uyanayim.
Vücut uyku ihtiyacını karşıladı ve uyandım.
Uyanmayak mı 2 olmuş saat
Uykuya doydum ondna
Sabah oldu Günaydın
gerçekten niye uyandım ya
Midem Zil Çaldı :)
İşteyim çalışıyorum. O yüzden saat 7de uyandım
Uyumaya devam et , gLdir uyumak
Babam sağolsun.
Uyumak için