Babam annemi aldatıyor ilk değil anneme söylemeliyim?

Babam annemi aldatıyor. Bir kadınla tatlım , canım kullanarak konuşuyor. 2 ay önce babam ile bu konuda kavgamız olmuştu. Alyans takmıyordu ve yine bu kadınla mesajlaşıyordu. Bu kadının babamı akşam araması ile olaylar gün yüzüne çıktı. Daha öncede bu tarz çapkınlıkları oldu. Ama en son ki olayda annemden gizli alıp karşıma konuştum. Benimle dalga geçti adeta. Bende babama o kadının sana o saatte neden mesaj attığını ve arradığını anneme sen açıklayacaksın dedim. Annem ve babam kavga ettiler ama babam yerlere kapandı yeminler etti. Ölmüş anne babasının üzerine bile yeminler etti. Ağladı. Benim sizden başka kimsem yok dedi yerlere kapandı. O kadına söyledim bir daha asla yazmayacak engelledim dedi.

Şimdi Whatsappwepden bir bakıyorum hala o kadınla konuşuyor. Hemde baya samimi bir şekilde. Annem beni aldatırsa bana söyle dedi. Annem onu aldattığını öğrenirse kesin boşar. Ama boşanırlarsa babamda annemde maddi açıdan çok sıkıntıya girer. Ne yapacağımı bilmiyorum ben öğrenciyim. Ve kafayı yemek üzereyim.

Babamdan midem bulanıyor. Senelerdir anneme sarf etmediği sevgi sözcüklerini o iğrenç kadına sarf ediyor. Ne yapmalıyım... Anneme söylemeli miyim?

Babam annemi aldatıyor ilk değil anneme söylemeliyim?