Birileriyle sohbet etmek istiyorum ama herkes fazlasıyla genç. Yazsam hemen Kart sapık diyecekler halbuki tek istediğim havadan sudan konuşmak... yaş farkı çok riskli. Erkek olmak daha da riskli
Keşke olsaydın ya tüh wampir çok severim djndjdk Günüm kötü geçiyor ya bugün ağladım bol bol ehliyet sınavım varda geçemiyorum jdbdjd sende nasıldı eğlenebildin mi?
Günde 8 saat çalışıyorum zaten. Sabahın köründe uyanmaktansa bu saatte çalışmayı tercih ederim. Eğlenceli sohbetin var... Giriş çıkış engelini anlamadım
Muhasebe okumuştum jxndj yok yok ben ilham alınacak gibi değilimde sorularında bakindim hepsine farklı farklı resimler koymuşsun. Güzel ama iç dünyan nasıl genelde farklı doru mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizde o yaşa geliyoruzz bekletecegiz seni biraz jxbdns
Cuma +1 oluyorum çabuk ol 🤣
Başak mısın ? Jdnzjzm
Cuma demesem de bunu bilebilecek miydin 🤣
Bilmek istemezdim jxbdjdj Başaksan sen bekleme bizim otobüs bozuldu ixnxjsns
Hahah 🤣🤣🤣 burçlara inanan birisi değilim. Yine de başaklara karşı bu ön yargı niye
Başak erkeği mi... bulaşılmaz mental çöküntü yaşatabilir jxbsjsn Öyle derler bende bilmemde eğleniyor işte jzbxjs
🤣🤣🤣 yok be onlar başağı anlayamayanlarin lafları. Başak gibisini bulmuşsyn değerini bil 🤣🤣🤣
Ama şimdi görüyoruz etrafımız da ikizler 1 başaklar 2 yemin ederim zorlar gözümle şahit oluyorum 😂😂
Yukselenim de ikizler 🤣🤣🤣
Oldu ozaman iyi geceler dilerim sizee esen kalın 😂😂
Noldu ya iyiydik 🤣🤣🤣
Siz başlı başına çok iyisiniz bana gerek yokmuş bu hikâyede xinsjs
Tüm şer odakları bir araya gelmişiz 🤣😈😈
Aman aman nerelere geldik ixnxism
Bu hikayeye bir kurban lazım 🤣🤣🤣
Tüh ölmüşüm yaaaa😂😂
Size daha canlı bir kurban bulalım xjnsjs
Ölüm de nickim de geçiyor 😅
Tanrılar kan istiyora baglanacak bu muhabbet 🤣🤣🤣🤣
Hocam bende kansızlık var beni bulaştırmayalim uxbxjdn
Vampir değilim Evladım
Günün nasıl geçiyor neler yapıyorsun
Keşke olsaydın ya tüh wampir çok severim djndjdk
Günüm kötü geçiyor ya bugün ağladım bol bol ehliyet sınavım varda geçemiyorum jdbdjd sende nasıldı eğlenebildin mi?
İşteyim hâlâ. Benden olsa olsa kurt adam olur 😁 ... Peruk takip ben girebilirim sinava senin yerine istersen
Bu saatte seni çalıştıran hayat bana neler yapmaz hdbsus o kadar uzun peruk bulacağını sanmıyorum 😂 peki eğlendin mi ondan haber ver?
Birde hesabıma giriş çıkışlar yasaklandı affet beni ixndns
Günde 8 saat çalışıyorum zaten. Sabahın köründe uyanmaktansa bu saatte çalışmayı tercih ederim. Eğlenceli sohbetin var... Giriş çıkış engelini anlamadım
8 saat iyi imiş ozaman zaman seçimi yapmanız daha güzel bende gece insaniyim. Teşekkür ederim eşlik etmeniz hoş
Rica ederim. Elimde imkan olsa güneş gökyüzündeyken asla çalışmam
Ne iş yapıyorsunuz peki?
Mavi yakalı fabrika iscisiyim... Siz?
Evin prenses yakalı kızıyım 😂 kolaylık silerimde çalışırken yazabilmeniz çok iyi
Depo da çalışıyorum. Günlük çalışma tempom çok yoğun olmuyor. Bazen daha artsa da genelde rahat bir tempoya sahip çalıştığım bölüm
Anladım güzelmiş kolaylık dilerim yinede.. Benim işim daha zormuş onu fark ettim Beni o mağazaya alin jxbdjsns
Mağaza değil. Fabrika. Tamam birkaç iş makinası operatörlük belgesi alıp başvur 😁
Hocammm ben ehliyet alamıyorum jxbdjd mağazası yokmu oraya gireyim 😂😂 evde o kadar iş yapıyorum maaşa baglayan yok
Kadrolu ev kızı mısın 🤣
Ahahsh sevdim bunu bio ma yazayım 😂😂
Öyleyim yaa kpss hazırlanma fikrim var bu aralar seneye kadar direnebilirsem jdndjs
şu an ne yazıyor ki?
Lisans mezunu olarak mı gireceksin yoksa lise mezunu olarak mı?
Çalışmıyor 😂 önlisans olarak gireceğim. Memuriyeti bir denemeliyim.
Hangi bölüm özel değilse 🤣 tüh bende seninkinden ilham alırım diye umitlenmistim 🤣
Muhasebe okumuştum jxndj yok yok ben ilham alınacak gibi değilimde sorularında bakindim hepsine farklı farklı resimler koymuşsun. Güzel ama iç dünyan nasıl genelde farklı doru mu?
Kaos hakim diyebiliriz iç dünyamda... Ne ararsan onu bulabilirsin , eğer doğru yere bakarsan... Bazen tek bir kelime ya da sessizlik verir İlhamı...
Farklı bir kaos ben düşünürken hem yoruldum hem cabaladim seni yormuyor mu bu?
Yoruyor diyemem de yaşlandırıyor düşünmek... Bir sonuca ulaşmayan her şey yaşlandırıyor zaten
Maşallahin var ama ya deme öyle ben bu saatte çalışınca barmen felan sandım Oyle bir tipin var jxndjs
Eski islerimden birisinde olsaydım daha az şaşıra bilirdin barmen olmamama
Bu çok derin bir cümleydi anlamak için 3 kez okudum nxnsjsn gece gece çok basmaz kafam 😅
Olmamama yazarken bende tekrar tekrar kontrol ettim 🤣🤣🤣🤣 belki bir bağlantı olsa yarın da devam ederiz konuşmaya?
Ne kart ne de sapıksın. İnsanlar ülke gündemlerinden dolayı biraz önyargılılar o kadar (haklı olarak). Kaldı ki sen de fazlasıyla gençsin.
bilemem abi genciz işte
fdasfsafp
Sen de çok gençsin
Yaşıtlarınla sohbet et sende
Sanırım bizler artık yaşlanıyoruz. 😃