Hayatı ciddiye almamak gerek biliyorum ama bu kadar usulsüz olmak neyin nesi
3 ay
Hayatı ciddiye almamak gerek biliyorum ama bu kadar usulsüz olmak neyin nesi
Çünkü ergenim? 18 yaşındayım ergenliğin yaşıyorum çünkü bir daha ergen olmayacağım 59 yaşıma geldiğimde bu şekilde davranırsam insanlar garipseyecek 😢😢😢😢
Senin yaşını normal görüyorum ama kast ettiğim kendi yaşıtlarımdı merak etme artık herkes yaş fark etmeksizin ergenleşebiliyor kimse seni yargılamayacak
Bunu hissediyorsan gerçekten yorulmuş olabilirsin 🌿 Çünkü sen belli ki biraz daha derinlik, biraz daha sorumluluk görmek istiyorsun. Ama çoğu insan ciddiyetsiz görünerek aslında sorumluluktan kaçıyor. “Ergen” tavır dediğin şey bazen olgunlaşmamışlık, bazen de yüzleşememe hali 😌 Sen kendi duruşunu bozmadıkça bu seni değil, onları anlatır. Kiminle neyi paylaştığını seçmek seni daha dengede tutar ✨
Cevap
9Cevap
İnsanları ciddiye almayarak bunu aşabilirsin.
Böyle ne kadar doğru olur yaşamak
İnsanlar bu çağda ne halde görüyoruz, duyuyoruz ve en önemlisi biliyoruz. Kime güveehe kalksan, arkandan seni vurmaya hazırlanıyor. İletişim kurmamak bu yüzden önemli. Her ne kadar sosyal canlı olsakta, kendi özel alanımızı ve konfor bölgemizi korumak zorundayız.
Elbette öyle ama durum bizi gözünü kapatan kulağını tıkayan ve ağzımı kapatan maymunlardan farksız yapmıyor ciddiye almaya almaya ciddiye alınacak şeyleri öyle bir göz ardı ettik ki bu hale geldik
Şunu sor kendine, ciddiye alsam ne olacak? Karşılığında iyilik mi göreceksin yoksa zarar mı? Konu bu kadar basit.
Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol, merhametli olursan ol. Karşılığında göreceğin o muamele ne olacak? Lanet olsun mu diyeceksin, iyi ki mi diyeceksin. Saygı ve sevgi yoksa her şey boş bu hayatta.
Maalesef haklısınız insan bazen bir şeyleri değiştireceğine inanıyor işte
İnanmak başarmanın yarısı derler öyle de.. Lakin bu durum için değil maalesef. Dünyanın çivisi çıkmış, herkes bencilleşmiş ve insani duyguları kaybetmiş. Herkes adeta bir canavar olmuş. Kimin gücü kime yeterse yiyip, bitiriyor. O yüzden insanlara mesafeli olmak en iyisi. Duygularını açarsın öldürmekten beter ederler.
Ortama gore ciddiye alacan kral
Ortama göre olduğu doğru ama ciddi bir ortamda yapılan saçmalıkları kast ettim aslında
Ciddi bi ortam da yapilan olgunsuzluk ve ciddili ergen isi ora doğru ya
maalesef öyle
Sen kendin ciddi ol burada fazla takılma o zaman
Her şeyin konuşulacak yeri var hayatım sosyal medyadan ibaret değil sorumu yanlış anladığınızı düşünüyorum
Yok biliyorum ne demek istediğini ve anlıyorum hak da veriyorum ama burada takılan insanlara ve bu saatte bunu söylemen pek de bir şey katmaz amaa bakış açın iyi
Anladık mı birbirimizi
Sadece duygularımı ve düşüncelerimi anlayacak insanlar arıyorum zaman mekan fark etmeksizin buna hakkım var elbette kimsenin beni anlamaması da umursayacağım bir şey olabilir belki ama üzmez umarım bende anlaşılıyorumdur iyi geceler
Anlaşılıyorsun ve haklısın iyi geceler
Neyin nesi he söyleyin bakalim
Buna cevap arayan benim
Sen öyle olduğundan
Sizin kadar değil
Değerleri olan insan benim için farklıdır
Haklısınız
Çok haklısın
Saçmalık
sende sorun ondan
demi herkz de var bu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?