bence ona degil karaktere bak cok afedersin o şekilde olup yolsuz olan cok kiz erkek var zinaya alkole harama düşen cok ibadet ediyor olmasi karakterinin duzgun olmasini etkilemez , karaktere bak saygisina ailesine cevresine nasil davrnaiyo uslubu nasil
Tamam işte ben Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biriyim. Bu yüzden de Allah el yüz ayak dışında kadına örtün diye emrettiği için örtünen birini bekliyorum hayatıma almak için.
@bileemiyoorumaltan lisans ve yüksek lisans eğitimimi bitirdim, sonra iş arama sürecim başladı. Önce bir firmada uzman yardımcısı olarak 2 yıla yakın çalıştım. Sonra başka bir firmadan teklif aldım orada çalışırken bir başka firma daha iyi bir teklifle geldi. 5 yıldır şu an ki iş yerimde çalışıyorum. 2 defa terfi aldım 5 yılda. Linkedin hesabı kullan, kariyer. nette cv ini güncel tut. Office programları ve ingilizceni geliştir. Alanın ile ilgili eğitimlere katıl.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Para. Para ruhu tatmin eder bu arada, her şeyin en iyisini yaparsın. Ama ihtimallerde sağlık olsa sağlik derdim paradan da önemli gelen.
evet en buyuk zenginlik saglik askomm
Sen gene de bana aşkı da yolla kankim lazım nekflfl
mutluluğu bulunca konumu sana da atıcam beybiim🤧🩷
Süper
aşk olsun isterim para bir şekilde çözer muhtaç olmam kimseye itaat etmem kariyerin kazandığım sürece pek önemi yok
kimseye biat etme zaten ama aşk karin doyurmaz, kariyer cok daha onemli kendini gelistirmek
kendimi yine geliştirebilirim ama aşk olursa hayatın tadı bir başka olur sevilmek güzel bir duygu hele ki sevdiğinden gelmişse çok daha başkadır
Tesettürlü 5 vakit namazlı biri çıksa karşıma direkt aşkı seçip basacam nikahı da çıkmıyor işte 🤷♂️
bence ona degil karaktere bak cok afedersin o şekilde olup yolsuz olan cok kiz erkek var zinaya alkole harama düşen cok ibadet ediyor olmasi karakterinin duzgun olmasini etkilemez , karaktere bak saygisina ailesine cevresine nasil davrnaiyo uslubu nasil
Yoksa yolsuz olan kızlar mı tesettür giyiyor İslam'a laf getirmek için?
ne ilgisi var ben sadece sana istisnalari söyledim sen insanliga edebe karaktere onem ver bence
ve kendin nasilsan Allah oylesini verir İlahi adalet şaşmaz
Tamam işte ben Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biriyim. Bu yüzden de Allah el yüz ayak dışında kadına örtün diye emrettiği için örtünen birini bekliyorum hayatıma almak için.
papatya cayi oneririm, iyi geceler
Ben adaçayı içiyorum. Size de tavsiye ederim. Hayırlı akşamlar
Kariyer ve para kısmını hallettim ben, aşk lazım ya 🤣🤣
@IşıLLL34 şems, in dediği gibi o zaman aşk yoksa kopsun kıyamet
@La-mekan Şems'in böyle bir sözünü hiç hatırlamıyorum.
Aşkın gözyaşlarında okumuştum
@La-mekan Sinan Yağmur'un kitabı, 4 seri miydi? Ama öyle bir cümle hatırlamıyorum😔
Benmi yanlış hatırlıyorum acaba 🙄
@La-mekan hayır est. bende unutmuş olabilirim.
Velhasıl aşk yoksa kopsun kıyamet 😀
İyi geceler
@La-mekan kopsun ☺☺ iyi geceler.
nasıl halletin ablacım ya , az taktik ver bacılarına
@bileemiyoorumaltan lisans ve yüksek lisans eğitimimi bitirdim, sonra iş arama sürecim başladı. Önce bir firmada uzman yardımcısı olarak 2 yıla yakın çalıştım. Sonra başka bir firmadan teklif aldım orada çalışırken bir başka firma daha iyi bir teklifle geldi. 5 yıldır şu an ki iş yerimde çalışıyorum. 2 defa terfi aldım 5 yılda. Linkedin hesabı kullan, kariyer. nette cv ini güncel tut. Office programları ve ingilizceni geliştir. Alanın ile ilgili eğitimlere katıl.
Kariyer o zaman param da olur aşk zaten bulmuyor bizi
benim icin net tek secenek diğer 2si ile işim yok cunku. yükselceğim kadar yükseldim.
Zaten aşk da öyle kollarını açmış biz memurlara koşa koşa geliyordu
Aşkı seçerdim. Kariyer ve para yüzünden ciddi ilişki yaşamadım hiç
aşk yalan bence
Paran pulun olsa ne yazar yalnız uyuduktan sonra
aman artik aşklarin adi zina olmuş sevmenin adi sevişmek olmuş bitti o işler kirlettiler aski sevgiyi
Bunlarsız da yaşanmıyor ama
evlen o halde
Aşkı o yüzden seçtim ya güzel gözlü kız
yalan dolan bunlar artik...
Sevmeden, sevişmeden bir ömür geçmez ki
helalinle ol diye evlen dedim bende
Tamam doğru diyosun. İşte ben de aşkı bu yüzden seçiyorum güzel kız 😊
inşallah bulursunuz, iyi geceler
Aşk dünyanın en güzel seyi gerçekten , insanın karanlık dünyasını renklendiriyor Allah isteyen herkese nasip etsin.
@bileemiyoorumaltan amin... aşk ve sağlık olmadıktan sonra ne paranın ne de işin değeri kalmıyor
Neden hepsini elde etmek varken seçenek arayım tabiki hepsi elde edebildiği lm herşeyi elde etmek isterim
Kariyer olduğu zaman aşk ve parada beraberinde gelir
Kariyerin olduğu sürece para zaten gelir paranın olduğu yerde de çoğu şey
Para:rahatlık
benim kafadansin🥹☺️
Olmadan olmuyor yapacak bir şey yok.
Aşk emek hırsızlığından başka bir şey degil.
niyekii
Öyle
Aşk olsun tabiki de para 💰
Bu kimin sözü acaba
Şu an kariyer ve aşk aynı anda istiyorum
Aşk ama kariyerde şart
para derim.
para mutlu etmez ki, ruhu tatmin eder o kadar
yorumlara kapalıyım sadece soruna cevap verdim 🤷♂️
Hepsini severdim
aşk tabiki
Para