AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunun takdiri hakimin elinde olmakla birlikte burada sizin sosyo ekonomik durumunuz ve boşanmaya sebep durum kusurlu tarafın kim olduğu önem tasir
Ne koparirsak diyor ablamiz, ama fazla umitlenmeyin yeni yasaya göre evli kaldigi yil kadar alacaklar.
Benim için değil aptal, çocuğu için onu da mı yapmak zorunuza gidiyor yoksa? Eve karı getirmeyi biliyorsunuz ama iğrenç pislikler
Basit brine yazarsan bole sokak agzi ile yazar tabi artik 😎
Sen niye kudurdun ki bu kadar kadın düşmanı köpek?
Kadin düşmanimi dedi la o :D
Annen ölür umarım
cümlemizin :D
Bak cidden annenin bi insanla çiftleştiğini düşünmüyorum
Yanliz sana bi hatirlatma yapayim kendini gizledin ama giriş bilgilerin gizli degil, alanen hakaret tehdit oldugundan dolayi seni savciliga verecem gerekli bilgileri bu siteden alacam gerisini sen düşün ablasi umarim tazminata paran yeter. Buyur devam et canim. Ha unutmadan Kardesim ceza avukati
Tamamdır ben de aile avukatımla konuşurum bana vurduğun ithamla ilgilenir çünkü bende peşini bırakmicam
Sen bi denk gel banada o avukatinla seni üst üste koyarim ablasi merak etme, ayrica dolandiriciliktan sabikan yoktur umarim. sen adami nasil dolandiricagini düşünürken o paralar senden cikacak
Sen devam et iftiralara ithamlara bak ben sana neler yapıcam sürüm sürüm sürüneceksin sen
Korkudan bunlari yazdigini biliyorum ama af yok, sana biri ders versinki bi daha orada burada millete havlayip hakaret etme mk cingenesi
Ağzını topla hayvan oğlu hayvan yarın avukatımla konuşayım da bu işi halletsin ip adresini çıkartıp savcılığa vereceğim seni senin gibi hadsiz güzel kardeşim böyle adam olacak
mk süzmesi aklinca yapacagimi bana yapmakla tehfit ediyor vermezen... sun okey :D ava cikarken avlandin abisi
Senin gibi sokak kasarina gayet sakin davraniyorum merak etme, bakalim kim tükürügünü yalayacak
Böyle konularda hiç şakam yok önceden de yapmışlığım var çok yanlış kişiye bulaştın yavrucak umarım para cezasıyla kurtarırsın
hahahahhaha böyle yaparak vazgecicegimi saniyorsun heralde, sen gel ben sana tüm bilgilerimi vereyim yiorsa kicin hirsiz dolandirici seni ya :D elbet uyap da adin soyadin bilgilerin cikacak abisi merak etme
Sen niye gizledin bakayım hele? Ssleri aldım çoktan ben neyden korkucam kuduz köpek gibi saldıran sensin ama bu saatten sonra ayaklarıma kapansan da davadan vazgeçmicem o yüzden boşuna uğraşma
mk süzmesi laf etmiyoruz die kici basi ayri oynamaya basladi sana o hakaretleri yedirmezmiyim ben diktimin hirsizi ya
Senin doğduğun yere geri göndericem 1 haftaya
sebep o degil mk süzmesi listemdekilere aip olmasin laflar die ama merak etme tanisacaz zaten abisi o konuda kicini rahat rur
1 hafta sonra görüşürüz
La sokak kasari boşuna dava acicagim die kendini kandirma denk gelecez senle soz veriyorum merak etme konu para felan degil zamanla gorecen
Bende dedim ya tanışıcaz diye tabi abim seni rahat bırakır mı onu garanti edemem
ole 1 hafta felan yok ölüsünü dirisini diktimin evladi madem hamama girdin terliyeceksin dur daha
Tamam dedim ya abimle tanıştırayım sonra da mahkemede görüşücez zaten numaranı atsana
abenin mk gelsinde kurtarsin seni diktimin ibinesi hala burada kari kiz taklidi yapma her kimsen seninle iyi dans edecez
Bukadar korkak olma delikanlı ol biraz gelip milletin kızına laf atabiliyosan gerisini de yapacaksın
Kari kiz isimleriden cik dikerler o abi ayaklarinida ananida senin, madem analari bu kadar malzeme yapiyorsun senin ananida biz malzeme yapacaz artik yok ole kacma
Numaranı atsana wpden konuşalım bu konuyu
Kari kizda sen oluyorsun demek ölemi görecez mk evladi kim kari kim kiz kim millet kim abin, cik o gizledigin yerden gel sana verelim istedigini, sen adamina denk geldin haberin yok
Eşeğin oğlu numara at diyorum konuşalım ne bu korkaklık ben utandım senin yerine
be mk evladi nerden atacaz numarayi burdan mi senin mk ben ama merak etme
Numaralara gerek yok zaten giris bilgilerin yeterli o avukatin varmis ya sana bilgileri vermiyormu süzme öküz
aklinca ben kaciyormusum gibi hava yaratma mk evladi cik nerdeysen gel yaz bana ne istersen yazacam merak etme
Üff sıktın iyice o kadar varsan adam gibi numaranı da atarsın ama dur sen daha seni hapise attırmak için elimden geleni yapıcam kim bilir daha ne kadar kızı taciz etmişsindir
senin anani belleyecem abisi merak etme sen devam et kari kiz kiliginda taklit yapmaya kucaga düsecen elbet nereye kadar kacixan bir dene hadi
gel ozele ya da gizlenme cik ortaya ben sana yazarim gereken bilgileri hic merak etme
Cimere atıyorum şimdi ssleri yarın da avukatımla konuşucam davanın hızlanması için
ee bi sicrarsin iki sicrarsin sonra bellerler seni mk evladi bu sefer yemedimi adaminami denk geldin la
Bi kaç güne mesaj gelecek numarana beklemekte kal
La o evladi at hadi daha iyi işte beni ugrastiris olmazsin. tüm ekran görüntülerini aldim hadi bekliyorum anandanda yardim al abinide unutma tabi
sana mesaj gelmeyecek abisi merak etme gerekirse parasini ödeyecem seninde ölünü dirini dikecem ahada gör kim erkek kim delikanli
ögrenecez bakalim anan kimle ciflesiyormus, sana bu kadar rahat kim yazdiriyor kim hakaret ettiriyor görecez birinin senin o beynini dikmesi lazimki bi daha eline klavye alma
Yemedi dimi bu sefer adamina denk geldin sanirim sana hakaret nasil yapilir yüzüne karsi göstercem mk evladi analari katmak nedir ögrenceksin
Ne oldu la mk evladi yemedimi kicin kactin hemen ne oldu yani bölemi kurtulacan hadi bakalim
Yok ben rahatım çünkü bu hakaretlerin işime geliyor her şey benim lehime şu an sen de fazla bi yerlerini yırtma çünkü yakında tutuklanacaksın
Hee mk evladi hee sen meleksin zaten geldik hakaret ettik sana :D La onun bunun evladi ettigin laflarin hepsi duruyor hakaretlerin anaya hakaret vs. Kicini bölemi kurtarcagini saniyorsun dur daha bisi görmedin ki
Ne tamam ye senden korkmuyorum ucube yakında yediricem sana 🤪
Ne b*k yersen yeeee g*tümü de yiyebilirsin
hele bi sistemden bilgilerini alayim yedir bana :D
Tamam al canım kolay gelsin pUHAHAHAHA ANDAVAL ya
Detaydaki üniversite öğrencisi kız sen oluyorsun herhalde :D
10-15K
Peki kanunen o kadar vermek zorunda mı yoksa istemese vermez mi?
Evlenip bosandiysanız zorunda
adami nasil koparariz hesabini yapiyorlar işte :D
Haha farkındayım
4 te biri