Ne zaman durumunuz degismeye basladi? Sorum evli olanlara… kisaca canım cicim aylariniz ne zaman bitti?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genelde merak edilen cinsellik oluyor ilk aylarda. Yüzde 70lik bir kısım vardır ki ben bunları anlamış değilim, eşlerinin istediklerini vermezler. Ama bilmezler ki mutlu evliliğin sırlarından biri de o.
Evli misin cinsel yasantin nasil siklik nedir
Evli değilim, sözlüydüm. Söylendikten sonra cinsel hayatımız oluşmuştu. Haftada 5-6 kez birliktelik yaşıyorduk
Uyumlu muydu tenler? Neden bitti
Neden bitti, bana güvenmeyip arkadaşlarının gazına geldiği için bitti. İlişki fazla göz önüne çıkmıştı. Evet uyumluydu. Ben istiyordum, o karşılıksız bırakmıyordu. O istiyordu ben karşılıksız bırakmıyordum. Her seks sonrası nevresimler su içinde kalıyordu, hesap et işte
Guvenini kazanmaya calismaliydin
Çalışmadığımı nereden biliyorsun? Yapmadığım şey kalmadı, bir sene dayanabildim. Sonra boguldum, nefes aldığımı hissedemiyordum
Bitmesi gerekiyormus demek ki
Bazen o uyumu özlüyorum ama. Tarif edilebilecek bir şey değil. Vajinal orgazm olamıyordu mesela, onu öğretmiştim ona
Ben de olamiyom bana da ogret
Sende mi?
Maalesef. Vucudum masta alismis
İletişim kurmak ister misin?
Bir şey soruyorum
Kuruyoruz su anda. Burasu ideal bence
Bundan bahsediyorum zaten, numaranızı istemedim sevgili @soran
İki saat eklesip aramaktansa buraya bu soruya yazabilirsin diyorum. Ayni seyden bahsetmiyoruz
Benim kastettiğim şey de bu, anlam karmaşası yaşıyoruz. Kendini bana verir, odaklanırsan yardımcı olabilirim demek istiyorum 🫶
Tamam sekerim sendeyim anlat dinlemedeyim 😁
Nasıl bir birlikteliğiniz var, hadi detaylarıyla anlat bana. Memnun olduğun yanları ve şikayetçi olduğun yanları
Her sey mukemmel
Tek sorun erekte kalamamak. Yoksa hani hemen erekte olabiliyo ama sonra inebiliyor. Bana olan aski sevgisi ilgisi romantizmi her sey mukemmel
Tamamıyla cinsellikte sorun yaşıyorsunuz yani. Peki bunun farkında mı?
Evet farkinda
Tepkisi ne? Sorun olarak mı görüyor o da bunu?
Evet o da uzuluyo
Peki stesli bir yaşantısı mı var?
Yok diyo ama bence oyle
Bunun ana nedenlerinden biri stres ve uygun seks pozisyonları
Ama ana etmen stres
Sordum sanıyorum ama sormamışım, ortalama ilişki süreniz ve devamlılığı ne kadar?
On sevisme 5 dk git gel 10 -15 dk gibi. 2. Posta yapmiyoruz
Ön sevişmeyi uzun tutup, zihinin dağıtmayı denedin mi?
On sevisme genelde 5 dk demisim ama daha uzun surdugu de oluyo mesela yarim saat filan bazen 45 dk. Belirgin bi degisiklik gozlemlemedim. Test verdik yeni.. sonuclari iyi cikti hormonal olarak. Sorun ne anlamadik. Benden onceki iliskilerinde de ereksiyon prob yasiyodu cidden anlamadik yani. Doktora sonuclari kontrole gidicez
Ten uyumu mu acaba? ya da tek şey kalıyor geriye o da stres. Kafasında kendisine duvar örüyor olabilir
Bende düzeldiniz sandım
1.5 sene oldu hala bitmedi sabah 10 dk sarilmadan cikamiyorum kapidan aksamda gelir gelmez sariliyoruz ilk gunki gibi😅😅
Cok guzel masalalh. Peki cinsel hayatinizda herhsngi bir puruz var mi evlenmeden once birbirnizi o konuda deneyimleme sansiniz oldu mu
Puruz yoknama eskisi kadarda seks yapmiyoruz monotonlasiyor biraz sadece sevismistik evlenmeden once
Sıklık ne kadara indi? Talep
Eden taraf kim oluyor? Eskiden ne sikliktaydi
Eşim daha istekli benden aramizda 8 yas var o yuzden yasi geregi o. daha cok istiyor haftada 2 kez falan yapiyoruz
Durumumuz ayni. Biz de haftada 2 yapiyoruz ve daha istekli olan taraf benim. Hormonlarin dusuk mu nasil? Libido dusukse testosterona baktirabilirsin. Veya yorucu bi isin varsa o da etkiler
İstegim var ama abdest almaya üseniyorum ya seks yapacakken yarin sabah ise gitcem duş almam gerekicek falan diye erteliyorum sizin kac yas var aranizda
Biz ayni yastayiz. 28
Abdest alma olayini arastirirsan kuranda ; namaza yaklasacaksaniz gusledin yazar. Namaz kilmayacaksan
Almaya gerek var mi? Sadece abdestli ölmenin hayirli olabilecegi soylenir o kadar yani
Boşalınca cunup oluyorsun ya gusul almak gerekiyor
Cunup gezilmez diye bir kural
Yok. Cunupluk sadece namaz kilinacaksa ortadan kaldirilmasi gereken bir durum
Bana ozelden yazar misin bisey sorcam sana
Normal ilişkilerden varsayayım evlenmediğim için hep ilk aylar iyidir sonra tadı düşer.
Evli değilim ama yaklaşık bir yıl sonra biter 😅
Galiba canım cicim aylarınız kısa sürdü anlaşılan
Devam ediyor da bitmedi henuz
Bitmemesi için tüm gayretlerini gostermelisin 🙂😉
Canım cicim ayları bitmesin ya
Bu durumu merak etmiyor değilim
neden değişsin
Şimdiden sıktı sanırım evlilik :)
2 yıldır bitmedi 😂
Cok guzel. Karsilikli dimi?
Kesinlikle karşılıksız olursa zaten sıkıntı gitmez o ilişki
Kac sene oldu ve cinsel yasanti nasil siklik nedir ilk zamanlar kacti kaca dustu
2 yıl oldu başlangıçta daha azdı şimdi daha iyi haftada ortalama 6 civarı
Cok ilginc. Nasil artti? Basta daha cok olmasi beklenirdi ya hani
Başta biyolojik nedenlerden dolayı alışma süreci olduğu için daha azdı. Uyumu sağlayana kadar üzerine gitmedim eşimin sabırla yavaş yavaş ilerledi. Şu an daha iyi halde daha rahat yaşanıyor.
Bizim
De biraz sikintimiz var. Ben esimden daha istekliyim. Fkaat buna rağmen hic vajinal orgazm olamadim 1 aydir. Kendisinin ereksiyon problemi var
Geçmiş olsun öncelikle bizde ise ben daha performanslı olan tarafım eşim bazen yeter bu kadar diyor geçen mesela 4-5 kez orgazm oldu kendisi ben 1 kez tekrar yapalım mı dedim yok yeter fazla bu kadar bu sıralar fenasın sen dedi 🙈
Kac dk suruyo on sevisme? Gitgel kac dk suruyo?
Süre tutan biri değilim ayrıca süreden farklı sebepler de orgazmı etkiler. Süre değişken olabilir. Sizin ilişkinizde süre sorunu varsa eşiniz geciktirici kullanabilir.
Aslinda 15 dk gitgel yapiyo ama benim
Vajinal orgazmi ogrenmem lazim iste
Öğrenilecek durum değil aslında ama bazı teknikler işe yarayabilir. Hız, sertlik, pozitif, ön hazırlık, kayganlaştırıcı, geciktirici, masaj, hoş kokular, ortam vs. sorun varsa bunlar denenebilir.
Sadece baslik atmissin ama. Ayrinti yok mu
Ne gibi ayrıntı?
Daha fazla taktik
Onu partnere göre belirlemek gerekir herkesin yapısı aynı değil mesela bir partnerim vardı 23 defa boşaltmıştım.
Roldur o
Ben bilmesem rol derim ama bildiğim tecrübe ettiğim bişey olunca net ve merak edip kaç kez olabilir diye saymıştım onda daha fazla da olabilirdi ama gerek yok fazlası da zararlı.
6 ay oldu gayet güzel🤭🤗