En iyi sanıp en çok yanıldıkları, darbe aldıkları konu 'Ben seçilmem seçerim' algısı... Seçersin de 100 erkekten 95i seninle yatmak için takla atıyor. Doğru kişiyi nasıl bulacaksın? Doğru kişiyle sohbet ederken çok çabuk sıkılıp, daha fazla ilgi gösteren taklacı güvercine şans veriyor! Hâlbuki o güvercin de ilgi çekmek için takla atıyor... "öffff pöffff sıkıldım" "Sıradaki gelsin" demeden önce, biraz sabredin. Şans verin. Kaybeden vazgeçtiğiniz değil siz oluyorsunuz! Farkında değilsiniz
Topuklu ayakkabı giyebilmek Ruj sürebilmek Dar Jean ve sütyen giyebilmek Çiçek kokuları sürebilmek Saç uzatıp fön çekebilmek Kırmızı oje sürebilmek Tırnak uzatabilmek Etek giyebilmek Çocuk doğurup emzirebilmek Askere gitmek zorunda olmamak Sünnet yaptırmak zorunda olmamak Evi geçindirmek zorunda olmamak Çocuğun senden olduğuna emin olmak Uzun yaşamak Laf yetiştirebilmek Kim kime ne dedi, ne taktı, ne aldı hatırlamak Özel günleri hatırlamak ve yaşatmak Ev halkına baklava, börek açmaya, dolma sarmaya üşenmemek Traş olmak zorunda olmamak Sevgili yapmak için zengin olmak zorunda olmamak Günlük ilişki için güzel olmak zorunda olmamak
Çok kolay iş bulmak Cebinde 5 kuruş olmadan evlenmek Para harcamadan restoranda yemek yemek Otobüste yer bulmak Erkeklerden rica edilen şeylerin hemen yapılması Kolayca sevgili bulmak Cinsel yoksunluk yaşamamak Youtuber ise daha çok izlenme alması Kadın influemcer ların daha çok like alması
Vs... vs... ülkemizde kadınlar bize değer verilmiyor diyor bi de. E ne yapalım arkadaş. Önünüzde secde mi edelim daha 😂😂
bu devirde kim kime beleşe bir şey yediriyor? evlenmekte erkek alıyor zaten onu? otobus icin de hamile, yaşlı veya herhangi bir art niyet olmadığı surece böyle bir şey görmedim.
Tamam otobüs kısmı biraz abartılı. orada haklısın. Ama erkekler sevgilisine ısmarlıyor yani yemeği. Ben şahsen öyle yaptım hep. Ha evlilik konusuna gelirsek de maddi beklenti var erkeklerden. Hiç bi kızın parası olmadığı için evlenemediğini duymadım. Ama parasız olduğu için evlenememiş bir çok erkek tanıyorum.
Bilmiyorum. Kadınlar. Özellikle namustan yoksun ucuz kadınlar çok çabuk parlıyor ülkemizde. Her istediğine ulaşıyor. Namuslularda işte. Çay getiriyor bunların ayaklarına...
Bilmiyorum. Şiddet var. Bir elbise giyseniz taciz edilme korkusu var. Aile baskısı var. Elbette kadınlarımızın çok problemleri de var.
Ama ülkemizde erkeklere yüklenen maddi yüklerden bıktım açıkçası. Erkek adam parasız gezmez. Erkek adam sevgilisini otobüse bindirmez arabayla gezdirir, evlenceksen çok paran olması lazım vs...
Bir de ülkemizde erkeklerin biriyle sevgili olabilmesi için bir kadından 200 kat daha çok efor sarfetmesi gerekiyor.
Heh sana bunu düşündürten genel kalıp yargılar işte. Mesela bir restorana girince erkek ödemeli yargısı bu sende korku yaratır ve ödemek zorunda hissedersin. Evlilik içinde dedigim şey aynen geçerli
Tam anlatamayacagım ama şöyle düşünüyorum Mesela sen birini seviyorsun açıldın red yedin biraz çabaladın olmadı duracaksın fazlası hem sana hem karşı tarafa zarar verir. Bu hem kadın hem erkek için geçerli. Yani efor harcamaya çok gerek yok
Kimseye ısrar etmedim yahu. Ama hani ülkemizde aşkda her şey ilk erkeklerden bekleniyor ya hani. Erkek gelip teklifde buluncak. Erkek ilk sevdiğini söyliycek, erkek buluşma teklif edicek. Aylarca sürün babam sürün. Ne için. Hatun yanağımızdan öpsün de iki güzel söz söylesin diye 😂
Reddedene zaten sözümüz yok ki. Reddetmeyen de aynı. Ülkem kızları prenses gibi hepsi nazlı. 😂. Türk kızları zor gerçekten. Bunu bir kabul edelim. Erkek olmanın peki sence hiç bir zorluğu yok mu yani?
Nazik, hassas, düşünceli, güzel varlıklar kadınlar en önemli ve yüce özellikleri anne olabilmeleri anne olamasalar dahi yüreğindeki sevgiyi paylaşabiliyor olmaları Rabbim dahi cenneti kimlerin ayaklarının altına sermiş kimlerin evlat yokluğunda isyan etmemesi durumunda ne gibi mukafatlarla ödüllendirildiğini hatırlamak gerekli uzun uzun anlattim lakin en kısası güzeliz, güçlüyüz, şahaneyiz bacimsular
Çok masum ve güçsüz görünüp, yeri geldiğinde çok tehlikeli olabilmesi. Anne gibi kutsal bir varlık olma potansiyeline sahip olması ve erkeğe eş olarak yaratılması.
Asla pisuvar kullanmayacaksam kadın olmanın güzel bir yanı yoktur 😏 her ay kısır döngü gibi ayyyy kanamam olmuş diyeceğim acaba taştı mı koşup hemen pede sarılacaksam 🙄🙄 kadın olmanın iyi yanı mı var 🤨 tacizi saymıyorum bile
Bi kere dünyayı güzelleştiren biziz hiç mütevazi olamayacığım. sosyak ilişkilerimiz kuvvetlidir. duygusal ve empati yönünden de iyiz sanat, edebiyat, müzik, moda ve diğer yaratıcı alanlarda ve kendimizi ifade etme konusunda iyizdir yani...
yok. yani adet acısı kadar ağır bir acıya her ay katlanmak zorunda kalmak bile yeteri kadar olumsuz. yine de erkek olmak da istemezdim çünkü erkeklerin yvşklığı da ayrı mide bulandırıcı
Genelleme yapmadan bazen diyeyim daha kibar karşılık alıyorlar çoğu yerden. Mesela bana geç otur diyen biri kadına gelince buyrun oturun oluyor. Bir nevi centilmenlik altında ökü*lük ama bunu illaki fark ediyorlardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önlerindeki 10 gr lik ile dünyaya diz cöktüreceklerini düşünüyorlar