Kadın olmanın en güzel yanı her kadının karakteriyle bağlantılı biçimde değişir. İnsan olabilmek en güzeli. Cinsiyetler üzerinden pik noktaları belirlemek açık ve net bana hitap etmiyor. Öyle kadınlar vardır ki insanı canından bezdirir, öyle erkekler vardır kadına keşke erkek olsaydım dedirtir. Vicdanlı, vizyoner, doğal tavırlar ve çok daha fazlası her iki cinste de olabilir. Geçen gün de en kötü yanını soran bir soruyla karşılaşmıştım kadın olmanın. Cevap vermek gelmedi içimden. Çünkü yoğun bir karamsarlık hakimdi cevaplara. En güzel yanı sorularında da genelde kibir hakim oluyor. İnsanlar kişiliklerine odaklanırsa, kadın erkek gerilimleri de biter diye umuyorum...🦄🍀🍏⭐❤️
Kötü yanlarına rağmen seviyorum kadın olmayı. Sanırım üşenmesem sayfalarca yazabilirim bu konuda😄 mesela bir canlı meydana getirebiliyoruz yahu bundan güzeli olur mu? Mesela erkeklerden narin oluşumuz bile hoşuma gidiyor benim, duygusal oluşumuz... her canlıya anne gibi bakabilmemiz, çoğumuzun bu iç güdüsü var. Kozmetikler, rengarenk makyaj malzemeleri, süsler... elbise giymek bile çok güzel bi his valla, topuklu ayakkabı hele🙃 kadın dayanışmasını da seviyorum mesela, her ne kadar son zamanlarda kadın kadının kurdudur anlayışı hakim olsa da yine de çok güzel o dayanışma. Pedin mi yok? Tuvalette hiç tanımadığın birine sor verir, rujum mu bulaşmış bi kadın çevirir canım rujunu tazele der, biri çevirir kotun çok güzel nereden aldın der hatta bi arkadaşın farın yeni mi ilk kez gördüm der😂 bu ayrıntıcılık bile çok güzel. Neyse kadın olmak güzel şey, erkek olsaydınız ne yapardınız sorusuna bile cevap vermeyecek kadar çok seviyorum kadın olmayı
Kadın olmamın en güzel yanı anne olmam oldu benim için. İlk günden son an'a kadar onu karnımda var olduğunu bilmek, hissetmek, muhteşem ötesi bir duyguydu. Hele doğdu an... Ölene kadar öyle güzel öyle özel bir an daha yaşayabileceğimi sanmıyorum. Emzirmek hele... Emzirirken aldığı pozisyon, o pozisyonla kurduğun bağ, hissettiklerim... Hayatımda iyi ki de kadın oldum dediğim en güzel yan.
Kadın olabilmenin en güzel yanı anne olabilmemiz. Yani karşımızda 9 ay boyunca dünyanın en muhteşem varlığını bebeğimizi hissedebiliyor olmamız, bunu kelimeler ile tarif etmem imkansiz. Sözlükteki en güzel kelimelerin toplamı bile kifayetsiz kalır. Aşk Sevgi merhamet hersey annelik duygusunun içinde... Onun dışında ekstra olarak kadın olmak bizim toplumumuzda zor zanaat...
Dayanışması bence, @smellsmoke @54srp @terazininbiri @ms26ms kızlarla çok sağlam bir dayanışmamız var seninde bildiğin üzere. Karşımızda kimse duramaz mesela.😂😂
Kadın olmak !😄ne kadar net bak. Allah ın yarattığı güzel bi varlık. Doğurganlık renkli giyinebilmek, horlamıyoruz, ayaklarımız kokmaz 😂😂
Duygularımızı ve düşüncelerimizi kelimelere dökmekten de korkmuyoruz. Zira 'Karı gibi amma çok konuştun yaa' gibi hakaret içeren kalıplar bize sökmez; biz zaten kadınız.
Tabiki çoğu kişinin yazacağı şey. ANNE OLMAK. Karnının içerisinde bir ev bir oda kurabilmek. Onun hayali ile yaşamak. O kadar güzel ki. Daha yaşayamadım bu duyguyu ama evliyim İnşaAllah seneye bu en güzel duyguyu yaşayacağım. Düşünsenizde size ait bir parça daha ufacık minicik fasulye kadar sonra büyüyor ve siz peluş ayıcıklara sarılarak uyumak yerine eliniz sürekli karnınızda uyursunuz. Allah'ım nasıl güzel bir duygu. Bittim ya keşke şu kpss gelip geçse borçlar da bitsede artık hazır olsam ona güzel bir gelecek için bu kadar bekliyorum ya rabbim en hayırlısından nasip et ☺️
Erkek olmanın en guzel yanı ne sorunuza uzun bır paragraf yazacaktım ama bize kapatmışsınız soruyu aşk olsun😁 neyse kadin olmanin en iyi yanlari bence şunlar: duygusal olarak guclu olmak zorunda degiliz (kimse kadinlar aglamaz demez), iletişim konusunda daha becerikliyiz, cok yönlüyüz, kadina deger verilen toplumlarda hep sevilir sayiliriz, suslu renkli kiyafetler, topuklular giyebiliyoruz, bize binlerce şiirler yazılmış zamanında (erkeklere yazılmış şiirler de vardır tabi ama bize yazılanlar kadar duygu yuklu degil) ve ayrıca gercekten sevebılen biri tarafından sevildigimizde hayat bize guzel<3
Artı olarak, Islamda kadınla ilgili çok guzel ayetler var, sadece bu yuzden bile kadin olmak guzel 💖
Kadın olmanın güzel bir yanı çocuğun var mı yok mu eminsin. 🤣🤣
Kadın olmanın en güzel yanı depresyonda mısın hooop kuaföre git, mutlu musun hooop kuaföre git, canın mı sıkılır gibi oldu hooop kuaföre git, kuaföre git.
Kadın olmanın en güzel yanı hiç şüphesiz anne olmaktır...
Kadınlar için geliştirilen çok fazla alternatifler var, istediğimiz her rengi hayatımızın her anına uyarlayabiliyoruz, erkeklere ait olan şeyleri de kendimiz için kullanabiliyoruz bunlar güzel şeyler🤣
Bence en güzel yanı duygularımızı dışa vurabilmemiz ve dişiliğimizi kullanarak bi çok şeyi hal edebilmek 😁 hee bide şey sanıldığından daha Zeki olmak bu bazen avantaj oluyor 👍🏼
Biz kadınlar çok özeliz tüm canlılar gibi kadın olmak çok zor kadınları sakın ha güçsüz görmeyiniz kadınların hakkını hiç bir zaman ödiyemezsiniz kapalı açık sarışın esmer biz hepimiz aynıyız biz çok özeliz o çocuğu doğuran da karnında taşıyan da büyüten emziren de hepsi kadın kadınlar çok farklı kadın olmaktan gurur duyuyorum kadın cinayetlerine de son gelmesini diliyorum
Kadin olursan ya meta olursun ya da kutsal bir varlık olursun evladım. Erkeklerle aynı kulvarda pek olamıyoruz. Ya daha degerliyiz ya da daha degersiziz.
vücudumuz daha güzel sekste daha çok zevk alıyoruz ve makyaj yapabiliyoruz etek yopluklu ayakkabı her çeşit kıyafet giyebiliyoruz küpe kolye yüzük takabiliyoruz erkeklere göre partner bulmamız daha kolay işyerinde erkeklere kıyasla biz kadınlara daha çok saygı duyuluyor erkekler rahatça ağlayamaz kırmızı pembe kıyafet bile giyemez toplumsal baskılar sebebiyle biz daha rahatız aslında askere bile gitmiyoruz seviyorum kadın olmayı
Güzel mı bilmiyorum ama doğduktan itibaren hep bı kadın olunduğu için farklı görülüyor o kadın anlamaz yapamaz vs gibi birde sokakta bile bı erkek arkada yürüse rahatsızlık duyuluyor