Arkadaş edinme sorunu?

merhabalar öncelikle herkese ben 12. sınıfa geçmiş biriyim. özgüveni yüksek esprili ve girişken biriyimdir. En azından önceki sınıflarımda böyle oldu. Konu şu ailemin tayini çıktı ve başka bir ile yerleştik Ege'de ve taşındığımız şehirde hiç tanıdığımız yok. Aynı zamanda benimde hiç arkadaşım yok bu şehirde. Bugün 12. sınıfın hızlandırma kampı başladı. Okula giderken tedirgindim sonuçta onlar 3 yıldır tanışıyor olacaklardı ve ben ise yeni olacaktım, dediğimde oldu. Benim haricimde kimse sınıfta yeni değildi. Her neyse sınıfa girerken günaydın dedim herkeste bana günaydın dedi sonra geçtim bir sıraya oturdum. Birinci ders bitti zil çaldı herkesle tanışayım dedim ve tanıştım ama hiçbir muhabbete katılamadım çünkü konuştukları geyikler veya konular hep birbirilerinin arasındaki muhabbetlerdi ya da geçmişten gelen anılardı. Muhabbet edememem de beni kötü hissettirdi. Neden böyle oldu ilk gün diye çok mu abartıyorum? Yahut nasıl arkadaş edinebilirim? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Edit yaşım 17 abimin hesabından yazıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
günaydın dediğimde 3-4 kişi vardı sınfta
Arkadaş edinme sorunu?