Annem ve babam cimri mesela şu an dışarı çıkın bakın herkesin ayağında nike adidas 1000-1500 tllik ayakkabi az önce gittik 375 tlye ayakkabi aldık sürekli söz verip tutmuyor babam ilk maaşını alınca yemeğe gidelim ailecek dedi götürmedi okul bitince yeni telefon alcam dedi almadı bana hayatlarinda bir kere bir şey almadılar bir kere ayakkabı veyiyecek dışında ne telefon ne bilgisayar ne bir forma ne krampon bir şey almadılar 1 kere tablet aldılar boktan bir tane başka hiçbir şey yok hayır yani babam 8-9 bin TL emekli maaşı bide asgari ucreti var sadece bunlar 20 k yapıyor annem falanda çalışıyordu eskiden oda 8 k 28 k ya aylık 30 k aliyorlar ama anlamıyorum ben nereye gidiyor bu para kendine gelince altın yapıyor bana gelince herşeyin en kötüsü gidiyor saçma saçma yerlerden ayakkabı alıyor 300-400 tlye ya okulda giyerken utanıyorum yemin ederim ya bıktım bıktım desem nike alak diycegi cevabi soyliyimmi. Oldu bi ayakkabiya 800-1000 tl verelim ama 1 gün temizlige gidince annem 700 TL alıyor sadece 1 günde yeter biktim artık telefonum bozuk pc yok adam akıllı ayakkabi yok dışarı çıkamıyorum sevicem böyle aileyi ya
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence sabret
Kanka sabrediyorum zaten çok yetenegim var futbolda Allahtan abilerim var gelecek ay istediğim kramponu alcak annem babam gibi cimrilik yapmadan eğer futbolcu olursam bende aynısını yapcam onlara birsuru param varken azıcık vercem sonra daha cok isterlerse bu küçükken yasadiklarimi soyluycem
Knk her şey göründüğü gibi değil sen bı çalış paranın kıymetini anla ailen olsun ozaman babanı anlarsın
Kanka zaten cok fakir olsak neyse dicem annem çalışıyor babam çalışıyor abim çalışıyor hic yoksa 30-35 k para giriyor eve + eve kira su elektrik vermiyoruz buna rağmen niyeyse hic para kalmiyor insanlarin telefonu birsuru ayakkabisi bilgisayari var hergun harclik aliyorlar falan
Baban ozaman cimriymis kb söyledim için
ya da eski borçları var onları kapatmaya çalışıyor
Böyle cimrilik yapmaya devam ederseniz yüzünüze bakmam bidaha de
Kanka zaten utangac biri olmasam diycemde şimdi desem bile diycekleri laf bizde bosuna harcamiyoz yok suraya harciyoz yok buraya annem kendine gelince altın yapıyor telefon alıyor bana okullar kapanınca telefon alcam dedi almadi ondan sonra köyde bir ay sonra alcam dedi gene almadı önceden sana doğum günü hediyesi alcam dedi onuda almadi yani utangacim ondan diyemiyom hem desemde vermezler yok bi ayakkabiya okadar verilirmi falan zaten bedava yasiycaz demi biz ya ona para verme buna para verme eee? Bu 25-30 bin tl nereye gidiyor her ay?
18 yaşındasın sg çalış ag hazırcısı
18 yaşında değilim sadece içindekileri dökmek için hesap açtım
Farketmez git çalış ağlayacağına
Başka çocuklar çalışarakmı aliyorlar? Liseye gidiyorum su ana kadar her dönem teşekkür aldım sınıfta sınıfta kalan ya da düz gecenlere ailesi neler neler alıyor ben teşekkür alıyorum hayatimda bir karne veya doğum günü hediyesi görmedim max tshirt falan aliyorlar :)
Ya kes ag maymunu senden bir bok olmaz zaten
Dostum nie böyle diyorsun anlamiyorum benim hakkim degilmi? Hayatim sikildi hayatim hayatim sikildi insanlar 10 yaşlarında gungorenden bakirkoye bizim okula geliyordu ben 15 yaşıma geldi parka zar zor gidiyorum 2 sokak otedeki. Ne bilgisayar var ne bisey bozuk telefonla 7/24 kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
Olum ergensin şu an kafan basmaz milletle kendini niye kıyaslıyorsun deli misin
Abi dedigim gibi durumumuz kötü olsa ben bisey demem ama evde 5 kişiyiz 4 kişi çalışıyor hadi 1 abim bizle yaşamıyor 3 kişi çalışıyor aylik en az 40-45 bin lira aliyorlar toplam ve eve kira elektrik su vermiyoruz hicbiryere borcumuz yok mobilya araba falan buna rağmen herşeyin en kötüsünü aliyorlar
genelde hepsi öyle
Hicde degil kanka benim okulumda arkadaslarim var cocugun birsuru nike ayakkabisi var guzel telefonu var çok iyi bilgisayari var uzerine 3-4 gram altını varmış ya da meydana gidiyorum herkesin yine nike ayakkabisi var çoğunun pcsi var pcsi olmasa bile güzel telefonlari var hayır yani bide utangac biri olduğum için siyleyemiyorum gerci söylesem ne degiscek sanki alcaklar
Cimrilik çok kötü ya
Gidip calissana mk
benim yaşım büyük değil sadece içimi dökmek için hesabı 18 yaşında açtım
Ve zaten yaşım büyük olsa çalışırım alırım istediğimi