Cimri anne baba?

Annem ve babam cimri mesela şu an dışarı çıkın bakın herkesin ayağında nike adidas 1000-1500 tllik ayakkabi az önce gittik 375 tlye ayakkabi aldık sürekli söz verip tutmuyor babam ilk maaşını alınca yemeğe gidelim ailecek dedi götürmedi okul bitince yeni telefon alcam dedi almadı bana hayatlarinda bir kere bir şey almadılar bir kere ayakkabı veyiyecek dışında ne telefon ne bilgisayar ne bir forma ne krampon bir şey almadılar 1 kere tablet aldılar boktan bir tane başka hiçbir şey yok hayır yani babam 8-9 bin TL emekli maaşı bide asgari ucreti var sadece bunlar 20 k yapıyor annem falanda çalışıyordu eskiden oda 8 k 28 k ya aylık 30 k aliyorlar ama anlamıyorum ben nereye gidiyor bu para kendine gelince altın yapıyor bana gelince herşeyin en kötüsü gidiyor saçma saçma yerlerden ayakkabı alıyor 300-400 tlye ya okulda giyerken utanıyorum yemin ederim ya bıktım bıktım desem nike alak diycegi cevabi soyliyimmi. Oldu bi ayakkabiya 800-1000 tl verelim ama 1 gün temizlige gidince annem 700 TL alıyor sadece 1 günde yeter biktim artık telefonum bozuk pc yok adam akıllı ayakkabi yok dışarı çıkamıyorum sevicem böyle aileyi ya
Cimri anne baba?