Çünkü erkeklerde fıtraten sapıklık var. Kızı yaşındakilere bakıp duruyorlar. Karakter ve ahlak sahibi olanlar kendini kontrol edebiliyor ama ne yazık ki bu her erkekte bulunan bir özellik. Son zamanlarda küçük kızların da kendinden yaşça büyük erkeklerle ilgilendiğini fark ettim. Sevgililer ya da değiller bilmiyorum. Lakin 40'lu yaşlarda bir adamın yanında 20 yaşında çok kız gördüm. Tam tersine de denk geldim. Bu çelişkiyi de öz güven eksikliğine ve ebeveynlerle olan bağın zayıflığına vuruyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 43 yaşındayım ama sevgilim 50 yaşındadır. Her erkek için genç kız arıyor mantığı doğru değildir. Ayrıca sorun 30-35 yaş arası gençliğinin son deminde olan erkeklerde değildir. Asıl sorun 60 yaş üstü antropozdan çıkmış ve artık azgınlıktan deliye dönmüş, her yerde genç kadın arayan tiplerdedir. Adalet ve suç kavramları olmasa ülkeyi ateşe verirler. Ülkemizde genelde insanlar 62 yaşlarında öldüğünden ve bu olay çok hissedilmemektedir. Ama ülke dışında çıktığınızda avcıların 60 yaş üstü erkekler olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Hatta sağlığı yerinde olan azınlık kesim ülkemizde Facebook'tan deliler gibi genç kız arıyorlar. Açıkcası 60 yaş üstü kadınların yalnızlığa gömüldüğü gerçeği üzücü ama maalesef ki durum tam olarak böyledir. Uzun lafın kısası en sorunlu, istekli ve kontrol altına alınması gereken kesim 55-60 yaş üstüdür diyelim.
00 Yorumla
30 lukların genç kızları kesmesinden çok 18 lik genç kızlar daha fazla 35 lik abileri kesiyor
31 Yorumla- +1 yıl
o amca görselini soruya 30 lukları kışkırtmak için koydum çaktırma. d
+1 yılolgun erkeklerin citir kiz fantezisi var
23 Yorumla- +1 yıl
neden acaba sence?
- +1 yıl
cunku genç erkeklerin olgun kadin fantezisi sadece tecrube edinmek icin vardir ama olgun erkeklerin citir kiz isteme fantezisi daha taze daha deneyimsiz oluşlari daha cezbedip azdirir onlari daha heyecanli olduklari ve ilkleri olmak isterler
- +1 yıl
şimdi dokunulmamis az zarar gormus cicek mi yoksa elden ele gezmis cicek mi erkekleri cezbeder erkekler avlamak ister ileriki yaslarda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl sonra ben de teyze olucam yani öyle mi
41 Yorumla- +1 yıl
yani doğanın kanunu
Balım benim pirofil 40 yazıyor ama ben 27 yaşındayım bunu baştan belirteyim fotoğraftaki kişi belkide 80 yaşında ama ben 27 yaşında olmama rağmen 10 yaş küçük birisiyle takılma isterim onlarda gencelerden hoşlanıyor demekki 3 sene sonra o yaşta olunca bu duyguyu anlarim sanalda söylerim ikincisi bu devirde kızların 100 90 para diyor yasa bakan pek yok emin olabilirsin zengin olanain 3 4 tane fakir birtane bulamaz bide böyle düşün erkeklerin tarafından bak gençler belki daha masum bu konularda belki onlar sever diyeni dusunuyorlar acaba
32 Yorumla- +1 yıl
yoo ben 18 yasindayim bende işine eline almış toplumda saygı gören güzel arabası vs olan biriyle olmak istiyorum , diğerleri ilgimi çekmiyor. tüm kadınlar parayı sever maalesef.
- +1 yıl
@bileemiyoorumaltan dürüst insana saygı duyuyorum neysen öyle ol sen şimdi benim çevremde olsaydın mesela çıkalım dedim sen benim arabamı beyenmedin dersin yok tipim deyilsin yok öyle yok böyle durusce söylersin insanlar keşke hep böyle olsa
+1 yılİzlediğiniz dizilerde baş roldeki kişilerin arasındaki yaş farkına bilseydiniz böyle aptalca soru sormazdiniz.
Eğer bekar ise çoluk çocuğu yok ise reşit olan herkesle iletişim kurabilir
76 Yorumla- +1 yıl
@Lorensay soruda 30 35 diyor 😂senin deden o yaşta mı
- +1 yıl
@Lorensay fotodakinin yürüyecek hali yok
- +1 yıl
Punisher-34 fotodaki adam zaten 35-40 civarı?
- +1 yıl
adam 90 yaşında kafayımı yediniz siz ben 37 yaşındayım
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 30-35 yaşındaki adamlar amca olmuyor, o yaştakiler de genelde bi çıtır sevdası oluyor o yüzden 20 li yaşlar hoşlarına gidiyordur. Aynı şekilde kızlarda 20 li yaşlarda da olgun erkek sevdası olmuyor mu, bir sürü gördüm ben.
36 Yorumla- +1 yıl
Ne buluyorsunuz 30 35 yaşındaki adamlarda kız erkek yaşıt olsa daha güzel olmaz mı?
- +1 yıl
24 yaşında bi kadında altta demiş ki 30 yaşın altı bana çekici gelmiyor en az 30 ve üstü olacak.. allah akıl versin öyle düşünene
- +1 yıl
sanada yazık bu kafadaysan bak burada benim gibi taze delikanlılar var
- +1 yıl
şans ver sana hayatını yaşatayım yavruu?
- +1 yıl
busegmss Yavru cevap versene?
- +1 yıl
@Karizmamaker Sen hayırdır ne hakla bu casareti buluyorsun kendinde?
+1 yılNe yaşadıklarını bilemezsin nasıl bir yoklukta olduklarını ne derdi olduklarını bilemezsin kimisi daha bekar kimisinin karısıyla sorunu var karısı ilişkiye girmek istemiyor adam sırf çocukları bebek diye boşanmıyor hem boşansa dünyanın kazığını yer herkeste genç kız kesmiyo beğendikleri kendinden büyük bir hatuna da yürüyebilirler bu farklılık gösterir bunları ortamları olan yazın tatile giden insanlarla aynı değil.
16 Yorumla- +1 yıl
yaşın küçük olduğu için büyük kadınlara ilgi duymanı anlıyorum. bundan 5 sene sonrasını düşün kadın menepoza girmiş hayat enerjisi yok. birde genç kıza bak cıvıl cıvıl sana daha çok enerji katıyor olgun erkekler ağzının tadını biliyor. ayrıca bir yerde genç çıtır var. bir yerde eski bayat, eşyada bile yeni daha güzel seçiyorlar.
- +1 yıl
@bileemiyoorumaltan Kısmen haklı olabilirsin tatlım ama şu var diyelim 35 yaşlında adamla birlikte oldun birde bunun yatak kısmı var afedersin sana yetebilecek mi veya yetilebilecek mi?
- +1 yıl
Senin libidon çok yüksektir şu an kanın kaynar o bunu karşılayabilecek mi
- +1 yıl
@bileemiyoorumaltan Ben kendimden büyük kadınlara ilgi duyuyorum demedim ki
- +1 yıl
Abla sende 35 i öldürdün bu kadın değil ki 75 yaşında adam tanıyorum neden genelevleri kapalı diyen. Hem kadın olsa ve bakımsız bile olsa 35 daha genç yani
- +1 yıl
bu adam asıl tam iyi s.. ecek yaştadır orta yaşlı erkekler ataşle barut gibidir.
+1 yılFonksiyonlar çalışıyorsa neden bakmasın. 30 yasinda amca derken?
31 Yorumla- +1 yıl
işte görsele koydum zaten örneğini
30 yaşında amca olduk görüyor musun mevzuyu.
34 Yorumla- +1 yıl
Ğaylaştığım görsel her şeyii kanıtlıyor
- +1 yıl
Paylaştığım
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraftaki amca 80 yaşında birincisi, ikinciside yetişkin insanlar birbirlerini beğenebilirler.
116 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun yaşındaki birinj beğenemezsin
- +1 yıl
Beğenirsin, adamın arabasının markası ile ilgili bir konu bu ülkemizde, lütfen ama :)
- +1 yıl
Beğenemezsin pedofili misin ne boş yaptın begenemezsin o zaman millet senin çocuğun da beğenir hoşuna gider mi
- +1 yıl
Sırf karakterin bozuk diye kimse kimse tercih etmiyor diye kudurma iyi karakterli olsaydın arabasını olanı değil seni tercih edenlerde olacaktır
- +1 yıl
Boş yapma, okumayı öğren önce, " yetişkin insanlar birbirlerini beğenebilirler" yazdım. Kadın 30 erkek 50 yaşındadır. Toksik iç dünyanı bu kadar açık etmezsen senin faydana olur
- +1 yıl
Begenemezzzzz çocuğu yaşındaaaaa beğenmezsinnn anlayabiliyor musun
- +1 yıl
Kimse seni tercih etmiyor diye nasil kuduruyorsun ama
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar Özel hayatım ile bu kadar ilgilenmen ilginç. :)
- +1 yıl
Sen ve senin özel hayatın beni zerre ilgilendirmez pis zihniyetinizi kadınlar üzerinde çek yeter hele ki çocuklar için
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar İlgilenmiyorsan neden 2 lafından birisi hayatımda birisinin olup olmadığı üzerine?
- +1 yıl
Dayı Allah aşkına bi boş yapma da sus artık
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar Bu kadar mı? daha arsızlık yaparsın diye düşünüyordum, çok erken pes ettin, peki bakalım...
- +1 yıl
Tamam dayı
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar 35 yaşında bir erkek en küük kaç yaşında birine bakabilir sence canım?
- +1 yıl
Öncelikle ben senin canın değilim bu konuyu bir netleştirelim. Yasalara göre 18 ama benim kişisel fikrim 27 yaşından sonra insanlar tam yetişkinlerdir artık. Bundan sonra aralarındaki yaş farkı vs... gibi durumlar kendilerini ilgilendirir.
- +1 yıl
0 27 arası bakma kime bakarsanız bakın
+1 yıl35 erkegi en olgun oldugum yaslardan birisidir kaldi ki cogu kiz olgun erkek sever
13 Yorumla- +1 yıl
tamam da buda fazla olgun...
- +1 yıl
35 lerdeki amcayı görüyorsun bunun neresi çekici şimdi?
- +1 yıl
bu 35 mi en az 70 yasinda
+1 yılben 18 yasinda bir kadın olarak söylüyorum kızların çoğu için ve benim içinde yaşımız küçük olsa bile 27-35 yaş arasındaki erkekler daha çekici geliyor. işini eline almış, toplumda saygı görülen, endamlı ne istediğini bilen. diğerleri çoluk çocuk erkekler geç olgunlaşıyor birde karakteriksel , duygusal olarak her şeyden önce. 18 yasindaki bir erkeğe bak mesela dışarı çıkmak için babasından izin alıyor. ayyyyh çocuk bakıcısı değiliz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir durumda haksız olanda olabilir ama herkes herkesle konuşabilir, akıl yaşta değil baştadır, öyle zaman gelir ki gençlerden biri üzer sonra sonra olgun ve akıllı insan ararsınız kendinize, ama bulamazsınız, ama yine onları eleştiren ve üzen sizlersininiz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç kızların büyük çoğunluğu da olgun seviyor bu da bir gerçek
33 Yorumla- +1 yıl
@Lorensay Ağzına sağlık tatlım.. bak bu görseldeki 35 lik amcayı parası harici kim çekici bulur acaba...
Cevap sahibi+1 yıl@Lorensay kanka sitedeki kızların genelde soruları o şekilde kendim uydurmadım bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşına gelirsek gelelim bu değişmeyecek gibi
32 Yorumla- +1 yıl
iğrençç
Cevap sahibi+1 yılZaten dediğin o amcalar anca kesmekle yetinirler boş ver
30'lu yaşlardakiler kızgın. Soru güldürdü hele yorumlarda kavga edenler xd. Onlar da çok yaşlı değil ama 10 yıl sonra biz de öyle olcaz
10 Yorumla
+1 yıl35 yaş amcamı. Hahaaa. 43 yaşındayım yolda görsen abi demeye utanırsın. Hahaa. Göz var nizam var. Hem 15 16 yaşa kadar normsl.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA. b. a. z. a çok o yüzden. Herkes kendi yaşatıyla ilgilenirse her şey mükemmel olur. Lakin bazı kızlarda para mal mülk gibi unsurlar için kendinden kat kat yaşlı insanları tercih ediyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşındaki birine amca diyen kıza ne açıklama yapsan boş
75 Yorumla- +1 yıl
35 civarı için dedim daha çok tatlım ayrıca senin niye zoruna gitti pardonda?
Cevap sahibi+1 yıl30 35 civarı demişsin. Sorduğun soruyu iyi oku.
- +1 yıl
tamam niye zoruna gitti?
Cevap sahibi+1 yılGörüşleri okursan herkes benimle aynı fikirde. Şimdi görüşümde ne kadar haklıymışım bir kez daha gördük. Sana ne desek boş 😃
- +1 yıl
@derinduslerr 35 yaşındayken bana yürüyen 17-18 yaşındaki genç kızlara sor bu soruyu😆
+1 yıl35 yasinda birinin performansini gorseydin farkli dusunurdun
20 Yorumlaonlar bana yazıyor güzelim reddedince kırılıyorlar kötü oluyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
ben ınandım acıkcası hahahahhahahaha
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yıl30-35 yasindakiler amcami oluyormuş senin TV begendigin ünlüler kaç yaşında peki neden ozaman onları beğeniyorsun önemli olan yaşıni göstermemek belki sen 60 yaşında gosteriyosun biliyomusun
09 Yorumla- +1 yıl
@fesfs Abla sen başkasın üzerine alınma lafım abazan zamparalara : )
- +1 yıl
@fesfs kiz sana teyze dediler bana demediler amca diye haha varya çok fenasin ben daha gencim kız genç taş gibiyim teyze seni😂
- +1 yıl
@fesfs fenasin valla teyze hemde çok hahah gençleri kıskanma lütfen 😂
- +1 yıl
@fesfs kiskaniyosun ama teyzecim 😂
+1 yıl30-35 yaşında bir erkek, 20-25 yaşında bir kızın amcası değil olsa olsa abisi olur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen 32 yaşındayım ve yaşıtlarım hepsi evlendi kime bakcam mecbur 20 yaşlarında birine bakcam.
10 Yorumla 30 yaş temsili buysa 80 yaş temsili fotoğrafı gerçekten merak ettim :D :D
10 Yorumlane kesecem mng kendileri kesiyor sqmde değil.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar maskülen erkeklerden hoşlanırlar. Eğer kadın ne istediğini biliyorsa yaş farkı çok abartı olmadıktan sonra kadınlar aradığı erkeği bulduysa yaş farkı umurunda olmayacaktır. Sünepe bir erkeği hiçbir kadın hayatında istemez. Yaşı olgunsa ve adam sünepe değilse birçok kadını elde edebilir.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hala kendilerini genç hissetmek istiyorlar bak genç kızlarla takılıyorum demek ki hala gencim demeye çalışıyorlar
20 Yorumla
+1 yılvalla bende bakıyorum ama ölesine herkese bakıyorum sen herkes sana bakıyo diye senden hoslanıp seni istedigi anlamı cıkarma
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. şaka bır yana 35 yaş üstü ne çok mavili var ((:
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyar oluyorum inan 30 35 yad kesimi böyle 20 lik 25 lik kızlara birde dik dik bakmaları yok mu
22 Yorumla- +1 yıl
30 yaşında erkek 25 e gayet bakabilir ne var bunda?
- +1 yıl
35 te 27-28 e falan bakabilir
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. genç kız diyerek hangi yaşlardan bahsediyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
18-25 arası ben 21 im
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç kizlar mı herkesin karekteri var birde Allahı var 🤐
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yıl30 35 yaş amca kategorisine mi giriyormuş 😂
51 Yorumla- +1 yıl
girmiyor mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30-35 yaşındaki parasız işsiz güçsüzse genç kız kesse sapık olur. Para varsa ooo karizma. Çok çekici falan der kızlar. Yaşlandıklarını kabul edemedikleri için genç kesiyorlar bende halen iş var piyasa var benden geçmemiş demek için.
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır göreceksin genç kızlar berabernolmak için direktifler bahaneler buluyor yarin havuza gidiyoruz ben istedim biriyle girmek ama onunla yola çıkılmaz o korkak egolu yalancı sahtekar insanları tatmin etsin anca yok bana gelmez okadqr güzel kızlar var ben ise anlamsız birine yazıp duruyorum biliyorum görüyor gururu onun ben gururuna onuruna... benim tırnağım bile etmez o insan
+1 yılamcalar mı o yaslar erkegin taş oldugu yaslardır
03 Yorumla- +1 yıl
görseldeki amca baya taş aynen sgsggfhh
- +1 yıl
ordaki amca 30-35 yasinda mı
- +1 yıl
35-40 var
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yaşındayım ve genç kız (!) dediklerin kıçımdan ayrılmıyorlar
olgun erkek seviciliği muhabbeti00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSelam canım ben amcanım diyen yorumu arayan bir ben olamam değil mi? 😂
00 Yorumla Baştırılmış duygular ve yaşanılamayan gençlik yüzünden aw amcaları ya
020 Yorumla- +1 yıl
Ulan sen yaşasan ne olacak hödük sokakta satsam para etmezsin sen tarlada çalıştırsam donuna doldurursun valla, birgün öleceğini bile düşünmeyen kasnak yavrusu.
- +1 yıl
Ulan sen kimsin seni kıskanim sokakembeseli, laflarına dikkat et bir yerde yaparsın seni büzerim pazularımla sanaldana. Sen benim ta... şağım olamazsın kafaya bak ya. Lafları iiyi yedi ha.
- +1 yıl
Benimle sakın böyle bir yerde konuşma sağdan geçirdiğim gibi soldan yuvarlanarak gidersin soluna doğru. Ego pişmaniyesi seni, 5 kızla gezecem seni kıskanacam hemde hiç tanımadığım bir embesili.
- +1 yıl
Yürü ananın yanına sütünü iç uyu.
- +1 yıl
Sus la sanal motur su borusu, senin gibi konuşan cüücklerden nefret ederim seni kıskanacam tanımam etmem, zekaya bak, cevabı herkese veriyoruz sende alın cevabını.
- +1 yıl
19 luk bebek, git yatağına yat uyu, 10 sene açık çeksen motorun bir daha düzelmeyecek şekilde arıza yapar, hala ötüyon.
- +1 yıl
Ula babandır saygısız zurna, zurna deliğine kağıt diye sokarım seni.
- +1 yıl
Seni hangi aile bireyin şımarttıysa ona git kimseye laf etme.
- +1 yıl
Boştan betersin bacaksız herif seni.
- +1 yıl
Bacağın b... htan bile çıkmamış saygın sıfır aklın sıfır aha busun işte.
- +1 yıl
Büyüklerine saygılı davran birisi haşlar seni sonra bak, bilesin.
- +1 yıl
Umarım birgün iyi dayak yersin
Siz bizi kesiyorsunuz yavrucum. Ne istediğinizi hem biliyor hem suçu bize atıyorsunuz öyle mi yok bundan sonra lolipop
00 Yorumla
+1 yılMesele kendimi övmek değil ama durum şu ki yaşıtlarımdan daha fazla onlar kesiyor emin ol
10 Yorumla
+1 yıl10 yil sonrada sana teyze diycekler anlarsin ozaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün sen de 30-35 yaşında kokoş teyze olacaksın hatırlatırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) Dikkat et o yaşlardakiler çok uzun severler Çıtırlar dayanamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu sorgulamaniz güzel, belki etik değil. Bir de ergen kızların 40 yaşındaki adamlardan hoşlanmasini sorgulayın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAz daha abart
44 Yorumla- +1 yıl
Abartı kısmı neresi tatlım tam olarak bakmıyorlar mı?
- +1 yıl
Bakıyorlar da dayı demen abartı olmuş bu resim tamamen abartı hatta. Çok büyük konuşuyorsun o yaşa gelince pişman olacağın kadar büyük.
- +1 yıl
MarsRafinha Resmi niye abartı buldun ki yahu?
- +1 yıl
Terbiyesiz bizim Hacı Ömer dayıyi koymuş napsaydim
+1 yılgençlik ateşi bir başka da onun için. gerçi tecrübe, olgunluk ayrı zevk. işte hem onunla hem onunla ikisiylede olmak güzel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma be ne amcası 🤣
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 30-35 yaşına gelmeden anlayamazsın bunu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. 30/35 yaş amcamı 😂
221 Yorumla- +1 yıl
Tabiki temsili olarak kyduğum görselde de gördüğün gibi?
- +1 yıl
bilmiyorum yaşını ama 35-40 falan vardır herhalde
- +1 yıl
bilmiyorum yaşını ama 35-40 falan vardır herhalde görseldeki amca
- +1 yıl
Gayet iyi bir şekilde kullanmadığın apaçık ortada oysa, gerideki yorumlara bakarsan eğer sana karşı üslubumu bozmayışımdan anlarsın, tavsiyelerin senin olsun derim, ihtiyacın var gibi çünkü, yaş olarak 25 yazıyor, beden yaşın ilerlemiş ancak zeka yaşın Bayaa daha geriden geliyor o yüzden bu saçma muhabbet devam etmese daha iyi gibi anladın öyle işte dalga geçeyim kızdırayım güleyim eğlenelim bi defaya mahsus şeylerdir ben seni tanımam sen beni, senin söylediklerini kaile bile almam o yüzden hadi güzel kardeşim bak sen işine
- +1 yıl
Sen de pek bi alıngan cıktin ya üsluptan bahsediyorsun fakat üsluplu bir insan nasil olur daha onu bilmiyorsun eleştiriye gelemiyorsan bu sitede ne işin var 1, 2ncisi zaten bu siteyi kullandina göre tanimadıgın kisilerle konuşmayi göze almişsın bu siteyi kullanirken ne bekliyordun? Dayi amcani filan mı burada aramaya çalişiyon insanlar burada takiliyor özellile"gencler" uyum sağlayamiyorsan gidersin dede cok zor değil almanyadayım önlisansimı bitirdim çok şükur çalışiyorum beyin yaşim ve üslubumu en son sorgulayacak insan sensin burada beni ne bekliyorsun siyaset mi konusalım amca git bir kanal izle ozaman burada arama
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden böyle bilmiyorum bende 20 yasindayim bir hastaneye gidiyodum oradaki 30lu yaşlardaki doktor kafasını çevire cevire süzerek bakiyo o bile yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende 7-8 sene sonra teyzesin o zaman
20 Yorumla30 35 amca degilki orta yaş bence
21 Yorumla- +1 yıl
fotodaki dede rahat 90 yaşında :D
Kızların olgun merakı olduğu için
07 Yorumla- +1 yıl
Olgun merakı falan yok bunları kim uyduruyor bunlar bana baktıkça midem bulanıyor
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar bu erkekler canım he paralarını yıyor bu 18 lıkler hala canım lar bıze bakıyorlar dıyor ne yapayım 35 yasında kart adamı
- +1 yıl
@Melissim0272 Katılıyorum sana.. Yaşın 28 En fazla kaç yaşında birine bakarsın max?
- +1 yıl
yasim 20 en fazla 28 yasa bakarim
- +1 yıl
@Melissim0272 bana kalırsa 28 de çok sana tatlım 30 de sen ona ne kalmış... max 25 i geçme derim
- +1 yıl
evet evet haklisiniz da simdi evlenmem zaten bence de cok 28
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni amcan yer be yer. Fıstık niyetine yer.
10 YorumlaAğlıcam 😂 Bir yıl sonra teyzemi oluyorum
10 Yorumla
+1 yılBilmem bunu size size sormalı genç bayan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Üzdün hacı abla..
00 Yorumla
+1 yılAbazan oldukları için
00 Yorumlayazzzık napsınlar umut fakirin ekmeği
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir
01 Yorumla- +1 yıl
Ünlü olsaydı 35 yaşında amca olmaz ne karizmatik adam derdin😆soruya 35 yaşında amca diye başlayıp 80, lik dede koymak🤣
+1 yıl30 yaşa da amca demezsin
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne