İyi geceler Ey Kâfir toplulukları, Allah'ın ayetlerini yalanlayanlar, müslüman olup Şeriat kelimesinden kaçanlar.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Musluman olan insanlara musluman degilsin diye hitap etmek ve yargilamak munafikliktir hocam kimseye bu sekilde hitap edemessin
Kâfire Kâfir diyen Kuran'dır. Ayeti mi yalanlayalım?
Kafir olduklarini nereden biliyorsun?
Kafire kâfir denir kral
Kafire kafir denir ama kafir olduklarini ne biliyorsunuz, bu sekilde konusarak insanlari islamdan sogutuyorsunuz, gunah isliyorsunuz
Ayeti inkar eden Kâfirdir. Nereden bilebilirim başka?
Anlamiyorsun dostum, sen haklisin deyip geciyorum, ama islam guzellik ve iyilik dinidir, bunu belirtmek isterim
Karşındaki adam sence iyiliği ne kadar önemsiyordur abi
Bunun onemi yok, allah sana mis gibi kuran indirmis suphesiz benim merhametim okyanuslarda ki su tanelerinden fazladir demis, sen boyle guzel bir rab ve dini kitabin varken gidip insanlara kafirler asagiliklar diye hitap edersen seytanla isbirligi yapmis olursun, insanlari iyice islamdan uzaklastirmis olursun
Ya bilader Kâfire, Münafık'a değil iyilik Müslüman din kardeşine.
Her müslüman da kardeşimiz değildir tabi.
İslam'ı siz çiçek toplama olarak mı görüyorsunuz?
Yok polyanacılık olarak görüyoruz aw
@Safozki sen niye araya giriyon kızım görüş paylaş orada tartışalım
Gizli paylaşmışım yanlışlıkla smfm
Aradan çıktım ben soriy
Hayir tum insanliga dir allahin merhameti, ne kadar sig dusunuyorsunuz, belki o ataist dedigin adam senden daha cok guzel amel isleyecek, sen ne hakla kafir diye topluluga acik bir yerde insanlara soylemde bulunabilirsin, Hz. Omerin hayatini ac oku, bu adam kendi oz evladini diri diri topraga gomdu, sonra tovbe etti sahabe oldu halife oldu, peygamber hazretleri ona sen kafirsin diye yaklasti mi hic, ac biraz hasih kitabi oku
Maydanoz olmadan duramıyorum huyum ölsün.
Abi örneklendirmeyi doğru yap.
Hazreti Ömer cahiliye dönemindeydi ve islamla müşşeref olmamıştı.
Ateistler bildiği halde inkar ediyorsa sıkıntı vardır.
Yahu Senin şu düşüncene göre Uygur Türklerine zulm edenlere iyilikle yaklaşmalıyız. Ermenilere, Yunanlara, Yahudilere vs. Bomboş bir hikaye anlatıyorsun.
Hz. Muhammed Mekke'yi neden feth etti madem?
Orneklendirme gayet dogru, Hz omer de bir sure inkar etti, bunu dusunemiyor olabilirsin, o zaman peygamber efendimize iskembe secdedeyken iskembe firlatan ebu sufyan olayina donelim, Peygamberimiz sufyanin musluman olmayacagini bildigi halde her gun kapisina gitti, onun mubarek dislerini tas atarak doktugu halde her gun usanmadan kapisini caldi iman et diye, bir kere kafir diye bagirmadi... Siz islami kotu gosteriyorsunuz
Din konuları derin mevzular aga ben çekiliyorum gm
Bu benim fikrim degil islamin guzelligidir, peygamber efendimiz tarihteki en iyi savascilardan biriydi, Sahabeler peygamberimize siginirdi dusmandan korunmak icin, yani yeri geldi mi yezide bicagi vurucaksin
Ama konuyu sapitiyorsun olamazmikardesim, buradaki insanlar ermeni ve yunan degil, sen burdaki insanlara kafir diyorsun
Sikinti yok safozki ben her turlu tartisirim bu konuyu
Buradaki insanların ne tür mücadeleler verdiklerinden bir habersin.
Fenomenleri, yönetici hesapları ve botları takip et. Her gün diyanete, İslam'a, Hacıya hocaya nasıl saldırdıklarını gör.
Sizin gibiler uyumaya devam etsin biz İslam'ın safaginda on saflara dizilmiş olacağız.
Bizim gibiler uyumaya devam etsin mi🤣 sen Şu an islama hizmet ettigini mi dusunuyorsun bu tavrinla, peygamberimiz etrafina guller sacarken kafir diye bagiran ummet mi olur, cok komiksin, bedbahtlik bu resmen, o zaman işid en buyuk musluman grubu oyle mi
Hasan abi 👑 buyur düşürmüşsün
Kızlar Soruyor'da mücahitlik yapmıyorum burada felsefe yapan sensin.
Buradaki insanları hak yola getiremezsin onlar kör, sağır ve dilsiz gibidirler.
Benim yegane kavgam bu ipsiz sapsıza meydanların boş olmadığını göstermek. Kafa tutamayacağım kimse yok, eleştirilerden çekindiğim de yok.
Kral sende diyon ki siz kâfirsiniz en mümin benim kgkgkgkg
burada kimse erkeklik taslamiyor, tartisiyoruz, bu felsefe degil, gercekler, islam uzerinden erkeklik yapmak hos degil. İslam guzellik ve baris dinidir, her daim iyiligi emreder kotuluklerden sakindirir, insanlar kor sagir dilsiz degil, sadece seytan tarafindan ve nefisleri tarafindan kandirilmislardir, islama yararli olmak istiyorsan insanlari guzellikle bu yola davet etmelisin, islam kimsenin korumasina ihtiyac duymaz kendini korur zaten, asil islama zarar veren kafirleeer diye bagirip milleti dinden imandan sogutan munafiklardir
@Safozki öyle bir söylemim yok. Ben kâfirlere iyi geceler diliyorum kalkıp Müslümanlar cevap veriyor.
Tezatlık sizde bende değil.
Hic dusundun mu bu millet neden ataist oluyor diye, kendini musluman diye tanitan cemaatler bes yasindaki cocuklara tecavuz ediyor, muslumanim diyen birileri ulkede soyulmadik yer birakmiyor, diyanet aciklama yapiyor 12 yasindaki kiz cocuguna cinsel ilgi helaldir diyor evlenmek caizdir diyor, islama mensup gibi gorunup milleti dinden imandan sogutuyor, ve sen de onlara kafirler diye bagiriyorsun, desene islam affedicidir, islam merhamet baris iyilik dinidir desene, bu nefret neyin nefreti
Allah Allah Kadir Mısıroğlu Atatürk'ün müslüman olmadığını söylediğinde münafık oldu o zaman.
Ben münafık, Kadir Mısıroğlu münafık, İslam'a her gün eleştiri yağdıran, şeriatı Afganistan ile özdeşleştiren, türbanlılara ninja diyen ekip ve sen Müslümansınız. Vay mk
Tamamdir hocam tezatlik bende, ozur dilerim zamaninizi caldigim icin, ayrica ben muminim demiyorum ben bir gunahkarim, allah gunahlarimizi affetsin
Ay gece gece üstünde kafa yorduğum konu ektedir , yatın gari hiçbişey olmasa sabah olur vög
Ya simdi konuyu kapatmak istiyorum ama bir sey yaziyorsun cevap veremeden gecemeyecegim
Yok bilader ben anladım seni. Şeriat kısmına bozuldun sanırım sen ondan bu tartışma.
Kadir misiroglu ayni zamanda keske yunanlar galip gelseydi diyen adam bunu da destekliyor musun, ben sana diyorum ki islam iyilik dini sen bana insanlar sagir diyorsun, o zaman tum insanligi dislayalim ilim irsad yaymayalim hic, bu nasil islam islam bunun. Neredinde, neyin nefreti bu, insanlari islamdan sogutan sizin zihniyetinizdir, siz islami savunmayin abi kendi icinizde yasayin
Seriate bozulmadim, seriat cok guzel bir sey, zaten avrupa medeni hukukunda yer alan maddelerin hepsinde seriat var
Ben insanlara kafirler diye hitap etmene bozuldum, islama zarar verir bu, islam boyle bir sey degil
Kral beni salın meraktan bakıyorum 😒🤣
Bilader ben sana bir şey anlayabileceğimi sanmıyorum. Sen iyi ve tatlı çocuk ol, birileri başını örten kadına saldırınca güzellik ile yaklaş. Besmele ile açılış yapılınca kuduranlara çiçekler ver. Ben ellerini kırmaya hazır olucam. İyi geceler.
Ellerini derken sana hitaben söylemiyorum. Güzellikle ve sağlıcakla kal.
Memlekette kimsenin boyle bir derdi yok, olursa kafalarina balyozu indirmesini iyi biliriz, memleketin bambaska sorunlari var, hirsizlik gibi kul hakki yeme gibi, liyakatsizlik gibi daha sabaha kadar sayarim sana, sen hic bir seyi kiramassin, sozu cok kalabalik olanin, fiili boş olur, iyi geceler
Sen de uslüp sorunu var şiir bile okusan küfür gibi geliyor skfm
Estafurullah seni anliyorum, allah herkese iyilik guzellik nasip etsin, iyi geceler dilerim
Sakin ol hayırdır kim kızdırdı seni
Kemal'e dede diyip seçimi kaybedince Kemal Tayyip'in adamı diyenler. 😂
Siyaset yapmıyorum teşekkürler 😂😂😂 başka dertlerim var
Paylaşalım dertleri yükümüz hafifler
Uzun zamandır paylaşmıyorum. Alıştım sanırım ben
Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir.
Peki bugün ölen bir çiçeğin yarın gülümseme ihtimali?
Oyunlarda zorlu mücadeleler verirken eğleniriz. Neden hayatta zorlu mücadeleler verirken ağlayalım ki? Ot gibi yaşasaydın daha mı mutlu olacaktın?
Mücadeleye devam o zaman 😊
Vatanımızın, mazlumların bize ihtiyacı var. Köşeye çekilip ağlamakla olmaz. Mücadeleye devam!
Tamam 😊🤝🏻💪🏻
Uuppss relax şampiyon 🤣🤣
geldi bb
Sana da mümin